Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, July 15, 2012

Tentang Gadis's

Assalamualaikum.

Buat entri lagi.Wlupun kt opis keje cm haremm byk.-.- Selalunya bt entri ondaspot.Eh,jom borak pasal perempuan.Maaf le,mmg suka cite psl the gadis2.Lelaki ni ghairah pd prmpn mmg x kn hilang.so suwiitt le laki tahu psl prmpn. :) tp abg x suwit pun. -.-

Tentang Gadis's

1. Pakaian adalah keutamaanya diorg.Muka x lawa 'ada aku kesah?'.Yg penting bju nk pakai.Nk g kelas pun pk sampai ke jamban nk pakai bju apa.
2. Obses dgn diri.Kurus x bole,gemuk x bole,jerawat pun x bole..apa pun x bole!Stat la diet,xpun sibuk amik kolagen,VCO la,ntah apa2 lg. <--guna duit ptpn lak tu -.-
3. Cepat terikut2.Apa kwn beli,kwn ada,sume dia nk jgk.Sanggup ikat perut untuk mendapatkn benda yg dia nk tu.kebulur xpe,asal dapat.
4. Suka membazir.Beli ikut kehendak,bkn keperluan.Tudung da berlori,sampai muntah2 laci.Dia beli jgk shawl la,pashmina la,trend skrg bawal printed kn?
5. Simpan koleksi x pun bt datuk.Selalunya yg rajin meminjam ni prmpn.Da pinjam,susah plk nk pulang.Bt kwn rs nk jetoi je pale kau.
6. Sikit2 betulkn tudung,pantang lalu dpn cermin.hm..x sah klu x suluh muka.Klu kjp sambil lalu je xpe,ni siap berhenti tacap.sebaik x pecah cermin org.
7. Sikap jeles x pernah xde.Tgk kucing berdating pun dia mesti nk jeles.Ntah apa masalah pun x tahu le..apatah lg tgk manusia.
8. Agak sombong.Klu org x tegur dlu,jgn hrp dia nk tegur.Nk berkawan pun susah..klu lelaki kjp je da ngam,da bole tdo sebantal.
9. Cepat emosi.x kesah la emosi mrh,sedih,suka,tangkap cintan,apa2 perasaan pun.Perempuan la yg paling cpt perasan jugak. -.- tacing tu da semestinya.
10. Perempuan ni manja dan penyayang jgk.luar keras,berduri2..auchh!hahah ;)) Tp hati..alahai syg,lembutnya awk ni :) nangis pun sorok2.

p/s: cm biasa,ni yg selalu abg nmpk.sbnrnya ada 1001 point lg -.- lg 991 tu korg pk sdri.hahah ;)) 

58 comments:

RED STRYDER said...

pandai toi Abg stalker ni perhatikan perempuan...

Tentang Kita said...

abg stalker nie byk sgt wat kajian ttg pompuan.....

cik maisharah said...

hi abg,.....keje keje!!dok tgok cermin je eh:P

SaddLone said...

lebih kurang ngan peel lelaki je aku tengok ni..haha

MISS Z BERCELOTEH said...

AHAHAHA... betull betull..


ada masa meh lah join segmen miss z
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

yayath said...

haha...agree:)

Liyana Zahim said...

Hamboi2... Banyak no perkara ek.. Tp mmg btol la kan obses nk kurus tu.. Tp diet salu lari. Yg nmpk crmin nk btol kan tdung tu pon btol.. Hahahaha.. Yg lain2 tatau.. Pe kate abg stalker elaborate lg 991 points yg lain tu.. Mls gak ler nk pk.. Hahahah!

mizzkechique said...

hurmm...jap nk cermin diri dulu.. tp biasala pempuan, bila nmpk mende cantik mudah terpengaruh.. dress up kena up to date.. sy kuar pakai slipar jepun je.. hahahaha

bella hamzah said...

itu tak ape tak?9 nafsu 1 akal itu la perempuan. ngeeee

Adylia Qarissa said...

banyak betul kajian abg tentang gadis..ternyata abg nie gataiiii hahahahahaaa...

nini said...

hahahahha...ok perempuan di mata lelaki...=p

:: Mrs.Eady :: said...

abangstalker & warna pink...?nice.. :)

justin lover said...

tentang gadis no 3,4,5,6 and 8 tiada pada saya ye...haha^^
tapi saya ngaku saya jeles tengok kucing berdating...haha^^

eyryn said...

haha.. terbaikk ! memang ramai ppuan cam nie.. tpi, x semua okay ? :)

Dear KHY said...

50-50 betul .

ir yien 9897 said...

eh2 mana abg tahu nie..
alar bongkar lah rhsia tentang perempuan :)

hehehe

amna said...

ambui.. sakan dia senaraikan yang 10 ni ye..
wlau bgimnapun, masing2 kena pandai padankan mana keperluan dan mana kemahuan.. ish3~

[sutera kasih] said...

hahaha sengalssss :D

yg penting, perempuan la buat awk cair kan?

Mutiara Bernilai said...

hahaha,,
hm,,part pk nak pakai baju ape tu yg paling tepat..yg lain mcm x de kne sgt pun :D

ABU said...

ini adalah natra ragam yg selalu je kita tengok.. banyk lagi 991 kot..

tpi ada sesetengh "tentang" tu boleh diubah..:)

Syakilla kebebeh said...

boley la sikit2...*part yang meminjam tu tak semua...

fatin adawiah said...

wah3..terasa saye tau abg stalker..btw, xsmue ppuan ade cri2 yg di list kan tue..ade yg ok tau..hehe biaselah..xsemue manusia sempurna..=)

sea_lavender said...

amboi2 tentang wanita ye...
heee cm btul je kebanyakn ..
sea_lavender no 1 tu cm btul sgt heee.. dan seterusnya... ngeee :p

aneff.marhfiz said...

banyakkkkkk pengalaman nih :p

Norlida Ramli said...

yg no 6 tu mcm kena kt batang hidung je..
kihkih..
abg ni kejap ada komen ..kejap sorokkan komen..nape?huhuh :(

Norlida Ramli said...

yg no 6 tu mcm kena kt batang hidung je..
kihkih..
abg ni kejap ada komen ..kejap sorokkan komen..nape?huhuh :(

echaRierie said...

bang..no 1 tue bkn sy ea..wakakaka..

ada betulnya jgk..
owh..pemerhati ea..hihi

cik ika said...

hee~~ sume ika ade...
suke sgt entri ni..

Rain said...

datang nak cakap

HAI. RINDUNYA ..

selamat bkerja :)

Cik Purple said...

amboiiii.. mengata pompuan nampak? hahaha.. cubit kanggg.. hihi.. tapi hakikat, itulah wanita.. :) tak pernah rasa puas dgn apa yg dia ada.. kecuali, cinta la kot.. hihi.. :P mcm mink la tuu.. trutama part tudung tuh.. haha.. memang 101.99 % betol.. haha..

aimi said...

dktt org semua ade...kecuali no 5 =D

Zuraidah said...

Semua ni sebab satu je. Perempuan ni nak berusaha jadi yang perfect. Errr.

cunndaa said...

uikssss....mengumpat sal pompuan erkkk..hahahaaa

rindu u sayanggg.... bc versi gedik sikit....
hahahahaa

cunndaa said...

spy abg rindu cunda..sbb tu hilang d tasik madu....

susahnye nk contact, chat2 ngn abg mcm dlu.....

cunndaa said...

abg.... twitter ada, tp xon sgt..stahun skali br on..
fb abg manaaa??
abg bg link twitter abg kat hyda

cunndaa said...

dah follow ur twitterr..boleh la beramas tak mesra

aRa ❤ aFiq™ said...

lama nye xdtg sini.. rinduuu :P

mcm betul ja sume 10 ni.. -.-

EYFAalias said...

saya gemuk saya okay je. tp start diet pastu esuknya dah putus asa. ahahaha.

membazir tu memang betul sangat2.

merahitujambu said...

haa..kemain abg eh ngate pompuan..tapi betul gak..XD

TeAqArH said...

hahaha...utk tqah..dlm 10 ni..dua je kene..yg laen sume x kene ngan jiwa...hahaha.. ^_^

Hafify Zulhaimy Hashim said...

Huih terer no pasai pompuan hahaha...meh kita terer pulak pasai emas...

ANDA MAHU KAYA?: Jom Melabur EMAS
Pelaburan Emas, Boleh Percaya Ke??

Yuu Hidayu said...

Cisss.. banyaknya yang negatif yerr. XD

Uchi kay-f @hmad said...

heliza........

FYA PELANG! said...

naisss :)



huuu. baru bole nak komen. dr hari tu, tak bole nak komen >.<


btw, da lawo da blog dy. hr tu masuk, lain. acceceh :D

uwmaisarah said...

ek ena, layout baru!! chantek!

Norlida Ramli said...

wiwiiiiittttttt...
blog berwajah baru..
cantiknya...
love pinky =)

bella hamzah said...

singgah sini eh da tuka header la handsome header abg stalker mcm org dia jugak.ngee ada banner lagi.bolelah bella letak kat blog :) abg stalker bella ada buat bloglist abg stalker dijemput :)

IzZa izaLis ® said...

pompuan oh pompuan ! XD

*dah lama x jenguk blog abg stalker ni...*

Aishah Jahirah said...

amboi....pandai betul abg stalker ni ye...ada betoi ada tak...hehee

Syazni SimplyStyle said...

haha itulah perempuan..special..sangatt :)

Tinta Lana said...

Salam..teror abgS perhati gadis2 ya..

Pasni, leh buat Tentang Emak2 gadis,hahaha. cmna la jadinya,buwehehe

Miss iLa said...

wah abg stalker ni .pndai tilik orng prmpuan ea .nak tergelak bile bce .haha !

Fiza Diaries said...

fiza teruja baca entry abg stalker nih.. tersenyum sorang2 depan lappy.. btw, nice entri.. fiza suka! itulah namanya seorang perempuan.. :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhh !
abg stalker nie kn
sangat teror la ahaha !

Oshin said...

dah mula da komen pasal pompuan hahaha

Juliet_iRa~" said...

terpaksa setuju sbb semua btol..hukhuk

:(

Juliet_iRa~" said...

eh2..tp xsemua org ada smua sikap tu..y bab buat koleksi tu espc...huhu..sbb ira bkn camtu..:)

psss : nak gak defend diri..ahha..;p..sorry..tp kenyataan..

Nor Zilla Sensei said...

agaknye sebab ni la kot abg stalker tak kahwin2..huhu. macam anti kat pompuan je.

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat