Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, May 6, 2012

Kenapa perempuan direject

Assalamualaikum.

Last entry kita bebel pasal main koyak2. Kalau pembaca setia blog ni (ceh..cm ada je =.=') mesti pnh baca entri yg ni "Tips dekati si dia" dan juga "tips dekati perempuan skema". Klu x pernah baca lg sila klik ye.

So entri kali ni cuma nk share sebab2 knp lelaki x nk kt kau.Kita suka dia tp dia x suka kita.Bkn sbb muka x cun,tp ada sbb2 lain.
Kenapa perempuan direject

1. Muka cun x semestinya sume cantik.Mesti ada something kt kau yg dia xbrp suka.Mohon bertanya.Tp sblm tanya,cuba try test tarik perhatian dia dlu.
2. Si lelaki da tetapkn spesifikasi perempuan idaman yg dia nk dan korg xde.Lelaki ni kdg2 banyak songeh.Mentang2 lelaki..So kne fhm la eh.
3. Bukan reject tp dia tgh cuba mengenali korg dan cuba cari yg terbaik wlupn korg ada ciri2 yg dia nk.Jadi bg dia masa untuk memilih.Jgn gelojoh cik kak oi.
4. Suka dia,tp x mengaku.Klu mengaku pun buat2 macam x brp nk kesah je bila dia duk tanya mcm2 soalan. Lelaki nk tgk kesgguhan korg.
5. Salah timing.Bukan x nk terima korg,mgkn da ada seseorg dlm hati dia.Even dia berstatus single,tp mana la tahu luka lama masih bernanah ke kn.
6. Ko cpt sgt give up.Lelaki ni kdg2 dia suka je prank korg.Dia tahu dia hot *kot,dia bt2 jual mahal r.Bila korg give up awal sgt,so babai la lu.
7. Masalah lembut ke kasar ke xde hal la klu da suka.Tp cara layanan tu..Jgn layan dia mcm korg layan lelaki lain.Kasar tp manja xpe :) dgn dia je la.
8. Manja x bertempat.Lelaki mostly suka prmpn manja tapi berdikari.Ada part bole manja melebih2 tp x mengade.Wlu manja pandai jaga dri.
9. Suka mengondem.Korg suka dia,siap confess.Tp at the same time korg suka jgk cri salah dia.Itu akn bt dia rimas dan kompem la xmo korg.
10. Samakn dia dgn ex buayapren korg or ntah mn2 lelaki.Tahu x lelaki nk dia sorg je hebat kt mata korg.So klu suka dia,jgn la banding dia dgn sape2.

p/s: Banyak lagi tp pandai2 la guna otak sdri untuk fikir.Otak abg da kejang.wawawaa ;)) 

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat