Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Monday, April 23, 2012

cantik vs gedik

Assalamualaikum.

Wah..tajuk agak menyentapkan.Abg gedik ke?err..agak la.tp dalam blog je.Kt luar klu jumpa buat2 x kenal je la tau,kite permalu.!.#muntah.

Perempuan cantik vs gedik.
Kau rasa kau cantik x?soalan bunuh diri sendiri.Sila jwb dlm hati.Kalau ikut mata keranjang abg ni,x sume yg cantik tu gedik tp yg selalu gedik tu cantik.hahaha ;))
Perkara2 yg bole menggedikkan diri walaupun nampak cm comel tp tak pun.

1. Berdiri depan lelaki sambil melentok2 kan badan.Ingat cun?err.. cm masuk ulat le. =.='
2. Cakap pelat2 pastu meleret2.Dlm msj pun gn text pelat2.Da habis comel la konon.x tahu da mcm sindrom down je kau.
3. Amik gambau muncungkn mulut cm itik.Klu semula jadi xpe jgk,mmg comel.Ni da klu muka cm mak org,pastu buat2 kiut.Gua tgk bole,layan tidak!
4. Depan kwn2 perempuan suara cm ckp dlm baldi,dgn lelaki tetiba je jdi halus bak buluh perindu.cm ckp dlm selimut pun ada jgk.
5. Cover sampai gile.Nmpk je lelaki betis otot ckit terus2 je**ting** jd pompuan melayu terakhir.Prmpn melayu terawal pun kalah.
6. Pura2 penyayang.Padahal x suka bebi,x suka kucing.Dpn pakwe,laki hensem,dan2 suka kucing,suka bebi.Alololo.."shomelnyer bebi ney tan awak (gaya pelat)".wtf
7. Muka sebenar ala2 je pun..dlm fb upload pic cun2 je,tangkap dr tepi,dr atas,dr bwh.tp dr depan xde plk.sbb mcm fukkk.#astagfirullah
8. Status fb,twitter,friendster,myspace,myHell,sume nk yg baik2.Bau2 alim je.tp msj dgn pakwe lucah2,i raba u,u raba i,what the H!hipokrit itu dikira gedik jgk ok. -.-
9. Gedik bila beli brg.Nk beli 1,pilihnya berjam2.Org lain pilih jgk nk yg berkualiti tp xde r berjam2.At last x beli pun kn.Gedik nau.
10. Pergi kedai burger,tp order nasi goreng tomyam sambil senyum2 miang kt abg burger.kau nk mkn kaki ke?org lain nk order jgk,lg nk beramas mesras.
11. Hari ni nmpk pakwe hensem (abg stalker),terus cop syok sdri.Esok jmp pakwe hensem lg cop lg jd milik kau.Perghh..sume kau nk,gedik syial.
12. Makan ramai2 tetbe suara kau je nk kuat dr yg lain.Da tu bkn ckp je kuat,gelak pun kuat2 mcm kwn duk berbatu2.nk top eh?fak u,lembu mkn pun senyap.
13. Pergi kenduri arwah je pun,tp mekap 4kaki 2inci ckit lg nk 4 kaki 3inci.Kau ingat nk g opera cina ke.gile femes kt tmpt x kne pun gedik jgk la.
14. Bila perut lapar sume benda nk mkn.Beli byk2 tapi x mkn pun,nk bersedekah mmg x r.Akhirnya ke tong sampah.Gedik ke tu?ye la kot,gedik perut.
15. Yg ni serius gedik,kt public kau x kesah le ada makcik ke pakcik ke memandang,kemain sedap dan syok ko main tepuk2 jantan betina,gesel2.Rs nk cepuk je,sebaik le ank org.
Org yg mcm ni bukan cantik,bukan jugak gedik 'sgt' tp kesian..nk perhatian je sebenarnya. :) korg byk kasih syg?bg la ckit pd mereka2 ni k.Next entry 'hensem vs gedik' lak.Guwa cauu dlu!

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat