Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Monday, September 3, 2012

'Org hensem x layan perempuan'

Assalamualaikum.

Tengok tajuk cam best.Ok,pernah la ada sorg cik adik manis ni PM aku.Dia tanya kenapa aku ramah sgt dgn follower perempuan. Ntah apa masalah dia pun aku x tahu r.Alasan dia,

 'orang hensem x layan perempuan!'.
RVP = hensem = da kawin

Agak nk berdarah hidung aku dgn statement awek manis tu.So ternyata la aku x hensem sbb aku layan ramah dgn ramai aweks.Mungkin sbb aku kn abg. Org hensem kalau x layan prmpn,x kawin la kau..

Pendapat aku la,ada 3 je sbb kenapa org hensem x layan perempuan.(Aku punya pendapat)
1. Sebab dia gay,
2. sebab dia gay,
3. dan sebab dia gayyyyy~

u r so gay!but im not.

Betul ke lelaki yg layan ramai perempuan tu x hensem?kalau macam tu ramai la perempuan jd anak dara tua sbb lelaki ramai bajet hensem kot.'Org hensem kn x layan perempuan'.Sebaik aku x kacak. =.=

+ 
(Contoh semata-mata)

Hambikk kau,bole masuk melodi ni.Diorg ni kategori kacak aku rasa.Tapi xde lak cite diorg main belakang,ada bini cun melecun lg tu.Kau ada?aku pun x de.

'Org hensem x layan perempuan' = mungkin sebab dia ada genetik tenggiling.
'Org hensem x layan perempuan' = mungkin dia GAY
'Org hensem x layan perempuan' = mungkin dia gila

Macam2 spekulasi lagi la kita bole kaitkan dgn org hensem yg x layan perempuan ni.Sape la mamat malang tu..aku xde la hensem sgt,cuma ada manisnya..wawawa.Tapi kn, xde la pulak sampai x layan perempuan langsung.Lawan fitrah da tu.

Kesimpulannya,
hensem macam pelangi :) so xde masa nk layan perempuan,memilih! Pendapat?


p/s: Aku bajet remaja la sgt pakai lagu ntah apa2 ni =.=

46 comments:

onie said...

muahahahaha..hai abang muda :P

Saddila said...

first, terkejut dada den dengar lagu ni haha

second, sebaik aku tak kacak? haha kacak okay, ehh bai~

p/s : PELANGI WOOO

zareliqa afiqa said...

Rasanya orang ensem mmg suka layan pmpuan.hehe~ ada kawan tu dia mmg ensem..kat wall fb dia slalu gurls post sayang2 kat dia.cisss =.='

Cik Aish said...

hehe..oooo org tu ensem oohhh

EYFAalias said...

maybe maksud awek tu, lelaki handsome ni nak layan orang MEMILIH. Maknanya tak semua dia layan. Yang cantik n hot2 je dia layan. Maklumlah. Handsome kan? demand lebih. sepak kang tau la. hahaha. marah plak. kbai.

Super Gemuk ♥ said...

OMGG :D

Ca Cik Duyung said...

haha..org ensem yg tak layan pompuan sebb dia nak tets pompuan je kot..hik3.

dill said...

afiq, perhaps you are a rank higher than handsome. ahaks

dill.

Hazirah Hamid said...

errr masing-masing punya pendapat la tu, tak semua mcm tu kan?

Miz Novexx said...

meleleh idong bini aaron kalau tengok gambo kat atas tuh, hahaha :D

nuyen said...

abang handsome ;) Nuyen jujur! hahaha

TeAqArH said...

serba x kene..bila dia layan..ckp laki ensem tu playboy... x phm2.. ^_^

anif abdullah| AA said...

hahaha.. kebanyakan lelaki handsome ni,gay. ramai kata gituh..tapi saya ada 2 ex perempuan :) *perlu ke gtau

ifnirsweet said...

ingatkan lagu kt radio fly fm,rupanya blog abang..ermmm..terkejut adik manis..huhu..

org encem besenye xlayan pempuan sbb bajet hot!

pendapat jela,tpi adk manis x kata abg xencem *rsenye la..

chill:)

EyqaLuvender said...

gay???
ouh~
syg la kan,muka dah cukup macho n hensem tp feeling sesama jenis...
1 kerugian bg gadis2 comel mcm iqa ni..hik3

siti kektus said...

rasa2, yg byk gay pon mcm lelaki hensem je kan. hehe

normal lah tu lelaki layan perempuan. tp jgn over sudah. kan? :)

cik maisharah said...

haahha..abg nape emo emo nie..hehee
orang hensem la layan adik adik girl heheee..

so kesimpulannya abg stalker ini hensem,baik,cheewaaahhh hahaaa:P:P

kurakuraajaib said...

dr entri kt ats 2 . 3 kesimpulan yg sy dpt bg :
1- abg hensem . btol ke??
2- abg sgt ramah xspesely ngn pompuan
3- abg bukan spesies tenggiling yg gay n xgila

Zakaria's daughter said...

haha.
bajet taik idungg.

lalallaa.

Juliet_iRa~" said...

hye abg stalker..:)

lama xdtg sini..igtkan abg stalker tak sihat lagi...huuu

siapalah gadis manis y bg statement hot tu..huu..sll je nmpk org hensem layan ppuan..rsnya org hensem lah sll kena cop playboy!huuu

namasayatihah said...

Hi iz yg kacak...Sila blushing..hee~ obviously..iz bkn gay..sy tahu..tp malangnya...sy tade proof..lol.

Iz jg diri ok...hav a good cuti n update byk sket na..;)


Sincerely,
Saya yg trkejut bgn tido bunyi fon.

LOL

CekbOlat-bOlat said...

kehkehkeh.. tak gay !

bukan semuaa =.="

eh ? ade lagu? waaaaa

aneff.marhfiz said...

ada jenis takut ngan perempuan bang :) mcm anep , segan gile >.<

semutsengal said...

kalau dia tak layan sbb malu takpe kan abang.


HAHAHAHAHAHHAHAAA

blog-tips-kurus said...

mungkin ada sebab yg dia sendiri je tahuuuuuuuuuuuu... :-)

izfanora said...

minah mana yg bg statement tak matang macam tue? nampak sangat cam desperate giler nk kenal abg.. hahaha..

jht plak komen pg2 nie.. hihi..

melayan sgt pun tak elok, tak layan pun tak baik.. seimbang lah.. berkawan mmg kn memilih.. sbb org nk tgk kia, akan tgk kwn kita juga.. :)

izfanora said...

minah mana yg bg statement tak matang macam tue? nampak sangat cam desperate giler nk kenal abg.. hahaha..

jht plak komen pg2 nie.. hihi..

melayan sgt pun tak elok, tak layan pun tak baik.. seimbang lah.. berkawan mmg kn memilih.. sbb org nk tgk kia, akan tgk kwn kita juga.. :)

Effa CuRio said...

Lol gitu pula.. salah la pompuan tu.. :p

saya budak baik..:) said...

xbest la kalau laki hensem xlayan pmpn..hahahha

cik ciput said...

maybe sebab dia jaga adab pergaulan kot...hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

so,abg suka sy x??tak suka tndanya GAY..haha..

gurau aje ea..

iPai said...

wakakaka ... nice post laa abg stalker .. hehehe

tak layan salah, layan pun kene tanya kan .. hehehe .. takpe laa .. abg stalker memang macho2

p/s: jawab soklan ari tuh, tak sempat nak buat persedian utk proses tu .. akan datang kot

aimi said...

ahahhahaha =P

✿Dear Yayah✿ said...

org hensem boleh jadik imam! *tetibe. hehe. mungkin akak tu xpueh hati kot tgk abg layan semua pmpuan fair & lebly. hahaha

Adylia Qarissa said...

orang encem memang poyo hahaaaa

~SaL IjOu~ said...

sy x ramai kwn hensem..tp setakat ni kwn hensem yg sy kenal sgt sporting n frenly..termasuk Afiq..hehe~

Nadia Rahman said...

erk,,statement nie salah la..

O CIKTEDDY said...

huh,geli giler kot...agaga

cipUtchiaPp said...

hahahaha...abg comel ape..
lawak laaa..

c'axoera ヅ said...

org ensem salunyer gay heheh

milo said...

Hahahaha kelakar laa. Kalo org hensem jual mahal n perasan tu betol la jgk kot. Not all, but some of them :)

Cik Purple Pinkypuff said...

hahahahahaha.. abg gay? oh tidak! :D

♥♥uNie FaRaHaNi♥♥ said...

rasanya betul kot mereka gay..ops..^_^

bella said...

setuju org hensem tak layan perempuan bajet wahahha sebb dia conident dia ensem.tak baik tauu

outbound training di malang said...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Sukses besar esok hari dimulai dari tindakan-tindakan kecil hari ini .,..
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

Cik Puan Rara said...

mcm anuar zain ke? *eh. wakakakaka

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat