Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Thursday, February 23, 2012

Return

Assalamualaikum

Selamat tahun baru semua.Berhabuk da blog,bagus la..kalau update selalu bosan jugak.Tahun ni dengan secara rasminya umur aku 26tahun.Umur bkn rahsia lagi.Ye..terima kasih,aku tahu masih muda dan boleh dikategorikan masih bergetah.Lelaki umur macam ni saham tengah naik tau.Untuk pengetahuan semua,masih ada 3 kuota untuk diisi..hahaha.mmg nak kena cubit ni nanti.

Aku rs da semakin matang dan agak sedikit tua dr segi permikiran. =.= tapi muka maintain comel,comel,dan  comel dan segala2nya luar dalam masih tegang lagi.Sebab umur da semakin besar,orgnya je x besar2..so soalan paling kerap berdesing kt telinga aku ni bila nk kawin.Kawin senang je makcik,hari2 bole.Tp nikahnya tu biar sekali seumur hdp.Anyone ada 100K dtg la minang aku.Rupa tolak tepi,janji pandai membelai,pandai mengusap,ok da tu.

Sebelum aku mula ke laut baik aku terus terang je.Aku akan jelajah blog korg insyaAllah minggu depan.Kayuh pelan2 la.Aku x bole melawat semua sekaligus,mampus mak nakk.Thanks pada cik adik kakak cun dan encik abg taff yg sudi jenguk aku setelah menyepi sebulan ni.Dont wory..cuti bersalin kulit je pun.

abg kacak yg penat menaip,
Iz.Eusof

40 comments:

[sutera kasih] said...

long time no see ~

Lady Windsor said...

Cik abang stalker, lamanya haku x nampak ko...selamat membloggingkan diri kembali ya...

EYFAalias said...

lah kite beza dua tahu je ? baru eyfa tau -.-"

Saddila said...

entry ni lebih ke-perasan-nan :P
membelai dan mengusap pun boleh :)

Fara E's said...

yeayyy !

Ca Cik Duyung said...

aik 3 quota jer? satu lagi sape? bini ke cik awek? hehe

biela bell said...

wahhhh..wewittt~ welkem back!!

adwafarahin said...

hai abg kacak! cepat sket lha jelajah sni yep! *memaksa x? hahaha

namasayatihah said...

hello iz,

finally..a post from awk..hehe!!kembali active ya...tke cre iz!!

CekbOlat-bOlat said...

cuti bersalin ? erkk (pengsan)

rindu entry abg stalkerrrrrr

Zahirah Dzulkifli said...

Ececeh. Hilang buat apa ye? Bini baru kot. Agagaga~ :p

Teenager Housemaid said...

tercekik saya baca perenggan tenagh tu,.hahaha..

welcome back..:DD

mizzkechique said...

lama btl berpantang..

aneff.marhfiz said...

:)

dill said...

hai afiq.

hehe

dill.

anif abdullah| AA said...

ouhh.. bersalin kulit rupenye.hahaha
*tak nak ulas perenggan atas :P

EyqaLuvender said...

finally!
abg kacak sudah kembali..hehe
ghindu entry2 abg...hohoho

echaRierie said...

wahhh..abg masih muda bha..hihi :)
cpt2 kawin bang..haha

~SaL IjOu~ said...

tu dia..hero kacak kita da kembali!~ ;)

syafiqakarim said...

hahaha 26 muda lagi lah.huu
gila kentang nak 100k?
-_______- fine.

O CIKTEDDY said...

yg pompuan brmisai tnggu..yg laki2 dh berjela-jela lak janggut..kui3

✿Dear Yayah✿ said...

akhirnya.........

Diana Azis said...

Tu dia..nak yang ada 100k, saya ada je 100k tapi rupiah la..eheheh.. lama sungguh menyepi :)

cik ciput said...

soklan tipikal untuk belia umur 24thn ke atas...."bila nak kawen"..

kadang2, rimas...

Oshin said...

eh umur sama ke hahaha tapi oshin muda lagi la dari abg stalker..ngeh3..ape2 pun happy belated birthday...cepat sket kawen...nak merasa nasi minyak nih

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

memang lama ko nye absence.. hoho welcome back dude~

farah hanim said...

abg kcak
lama tak nmpk
hehee :D
bz ye??kikiki
rindu.hahaahhaa

hati~♡ said...

hihihi.. hai abg getah ;p

merahitujambu said...

muda 10 thn dr abag..erkkk...muda setahun dr abang..meh nk masuk minang abang..erkkk..soalan menyampah selalu di tuju pada saya.igt lelaki je kena keluar duit..sama je skang ni..uhuk..bila duit nk mengunung ni

cik maisharah said...

ahhahaa..gelak gelak je bace..baguslah kalau abg stalker dah oke..oh dah 26 eh...untungla umur market tgah naik heheeee...

kawen jgn lupe jemput,kawin hari hari..nikah sekali..:P

P/S: best lah 26 pon tetap comei hik3

Effa CuRio said...

Ahahaha.. kelakar.. :p

Cik Purple Pinkypuff said...

rindunya mau lepak2 d blog abg sedara mink nih.. ;) heee..

TiraPengemis said...

uishhh....da lme xjenguk abg stalker kita neyhhh..sehat?

Asrul "iLham" Sany said...

ceh muda ag rupenye...ingatkan dh habang2...hahhaa

Liyana Zahim said...

Hahahah.. 100 k tu tak menahan.. Kahkahkah.. Ye umur tidak perlu mjadi rasie tp umur harus ditipu.. Huahua..

P/S: Jgn biarkan twiter anda jadi crazy safary~ Peace yaww!

Anonymous said...

assalamualaikum..

hai, sy silent reader baru awk.

baru jumpa awknye blog in this month jugakla. bace, bace, n bace.
fall in love on ur writing.

i'm so hepi 4 ur new post
last reading b4 i go back to stdy.
teruskan menulis

go!go!go!

salam dari negri9-->melaka

Sue Unnie.. said...

mak aih. da mcm batman return da. hehe..

owh..kite sebaya. sour 26. haha

aimi said...

blh ek pompuan pinang laki ???

Sha said...

long time no post from u..nwy, welcome back bro :))~

Juliet_iRa~" said...

hye abg iz kacak..:)

br mula on9 ea..ptt pn lama xnmpk..huu

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat