Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Thursday, February 23, 2012

Return

Assalamualaikum

Selamat tahun baru semua.Berhabuk da blog,bagus la..kalau update selalu bosan jugak.Tahun ni dengan secara rasminya umur aku 26tahun.Umur bkn rahsia lagi.Ye..terima kasih,aku tahu masih muda dan boleh dikategorikan masih bergetah.Lelaki umur macam ni saham tengah naik tau.Untuk pengetahuan semua,masih ada 3 kuota untuk diisi..hahaha.mmg nak kena cubit ni nanti.

Aku rs da semakin matang dan agak sedikit tua dr segi permikiran. =.= tapi muka maintain comel,comel,dan  comel dan segala2nya luar dalam masih tegang lagi.Sebab umur da semakin besar,orgnya je x besar2..so soalan paling kerap berdesing kt telinga aku ni bila nk kawin.Kawin senang je makcik,hari2 bole.Tp nikahnya tu biar sekali seumur hdp.Anyone ada 100K dtg la minang aku.Rupa tolak tepi,janji pandai membelai,pandai mengusap,ok da tu.

Sebelum aku mula ke laut baik aku terus terang je.Aku akan jelajah blog korg insyaAllah minggu depan.Kayuh pelan2 la.Aku x bole melawat semua sekaligus,mampus mak nakk.Thanks pada cik adik kakak cun dan encik abg taff yg sudi jenguk aku setelah menyepi sebulan ni.Dont wory..cuti bersalin kulit je pun.

abg kacak yg penat menaip,
Iz.Eusof
 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat