Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Wednesday, January 11, 2012

Thank you so much :)

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Terima kasih pada semua yg jenguk dan folo blog buruk ni.x ada apa2 pun yg best,x femes dan blog yg biasa2 je.Abg minta maaf lama x pergi blog korang,ada blogger femes yg sudi datang blog cikai ni pun abg belum sempat balas kunjungan,apatah lagi korang supporter yg sangat dikasihi. :) maaf juga x dapat nak menghasilkan entri ke laut buat masa ni.Condition masih lagi sengal2 ubi.Last,terima kasih,terima kasih,dan terima kasih pada yg mendoakan.Tuhan je yg dapat membalas.

-Lots of luv,Afiq-

71 comments:

Saddila said...

weeee rindu . nak lepaskan rindu pun tak tahu mcm mana . kotak shoutbox takde . kot tak , berderet dila tulis perkataan RINDU . hehee :)

CekbOlat-bOlat said...

erkk?? mne abg stalker pegi? rnduuu bhaa =D

mega senja said...

Cik Abang Stalker, aku tau kau boleh..kau memang boleh menghadapinya...yes life goes on..take care!

Original CikTeddy said...

xpe bang stalker..cik maafkan :D

dill said...

love you too, afiq :)

dill.

nasyitahahmadzaini said...

IM HERE ABG STALKER :)

Hanie Dew said...

Sama sama. lama membawa diri.=)

Rozuan Ismail said...

sengal2 ubi.huhu

blog-tips-kurus said...

cepat baik ye. Allah sayang ni.. :-)

fiza nurani said...

Sama-sama. E'eh, baru harini masuk blog yang molek ni :)

Oshin said...

abg S tak sihat ke ?

anamizu kaito said...

dah ok sket ea?? alhmdulillah :)








luv,
cik ana

cik ika said...

sesame..:)

Fara said...

kasihmu di terima abg stalker..hiiiii

Juliet_iRa~" said...

abg stalker..

cpt2 sembuh k..:)

rindu nk bc entry..;p

Anonymous said...

lama x singgah blog awk :)





-SKY-

cik pha said...

asmlkm =)

ape pun yang berlaku dekat kau,sebagai seorang kawan,malah merupakan saudara semuslim.aku doakan kau baik baik sahaja hendaknya.dan teruslah tersenyum dengan segala ujian yang menimpa dirimu.kerana semkin byk kau diuji semakin tinggi kasih dan cinta Allah buat kau.

ikhlas:PA LISA ^^

adwafarahin said...

pliss cpt dtg balik..adik2 rindu hehe :D

~SaL IjOu~ said...

Smoga yg baik2 aja buat Afiq di sana~ jaga diri~ =)

Ca Cik Duyung said...

abg ade problem ke..rindu nak bace entry kelaut abg ni...papepon semoga semuanya ok2 je ..

ooo..nma abg afiq upenyer.. :)

PeRmAtA bIrU said...

semoga abg stalker baik2 sahaja k...:)

cik maisharah said...

abg..abg saket ke??semoga abg stalker cepat sembuh..seyez ase sunyi je blog..hummm..

rindu ..~~

ciK LyndaWawa said...

cik adik stalker ni namanye afiq ye.....=]

namasayatihah said...

get well soon iz..;)

dayu_myself said...

ya Allah...
berikan kesihatan yang terbaik untuk abang afiq...
amin~~

^__^ ..senyum selalu k..

cik ciput said...

aku pon baru sembuh dri sakit...

semoga cepat sembuh =)

ikatankasihku said...

blog ni memang ok, kalau sape2 yg first time datang sini, conform akan tertarik dgn blog ni, wajib follow punyer.. =)
teruskan berblog ya.. =D

merahitujambu said...

sama..**konon2 blog retis ..XD

Anonymous said...

izfanora here..

abg, sedihnyer. ada manusia kejam delete blog izfa. :,(

munira hashim said...

Alhamdulillah...u're so strong n u've made it..

aRa ❤ aFiq™ said...

eh abg stalker name afiq ? mcm bf ara.. =.="

echaRierie said...

abg ~
Get well soon..
hihi..

Dianaa said...

Weeee~! :D
Dah lama tak datang blog abg stalker ni oh. Mana cbox ea?

Lea Isnawi said...

oh nama abang- afiq rupanya

baru taw

Yumida said...

moga diberi kesihatan yg baik...amin

cipUtchiaPp said...

abg..lame nye x update bl0g..
cpt2 lah hilang sengal2 ubi..nnti update blog cpt2 :)

may Allah give u strength~

Mutiara Bernilai said...

moga dpermudahkn urusan..then dpt up entri lg neh bro! :D

Fara E's said...

hope abg okay2 je (:

Aqil said...

assalamualaikum.. gagahkan diri abstalker. usaha, usaha, usaha. jgn putus asa.. semoga abgstalker selalu diberi kekuatan oleh yg Maha Esa. abgstalker kena usaha jugak demi dia. dia risaukan abgstalker.. sedih dan sebak saya rasa bila tengok dia waktu tu..

=)

EKIN said...

hehe. sama2,

Terbelog said...

welkem hehe

Effa CuRio said...

Abang pegi mana je ni?.. mana hilang bawa diri?.. :(

Ieja said...

terima kasih kembali :D

eva said...

jgn lama sgt menyepi.. :(

si ngokngek said...

lama tak masuk,tp lepas masuk..THANKS pulak..terharu*kesat air mata...

SoLy SoLicious said...

sy baru kembali AS pulak xde.... sob sob

Nurul Iman Rosman said...

Macam ade poblem je abg stalker ni,
rilek rilek, banyak2 doa :)

hamizah afifah said...

abg knp??sakit ker??semoga cepat sembuh..

Saddila said...

wuwuuwuuwuwuuwu abg g mana :(

CekbOlat-bOlat said...

ecece abg ni.. heheh
biler nk update lgi ? =.="

uwmaisarah said...

rindu nak baca post abangstalker:(

Bidadari Syurga said...

jgn lupa lwt kita... hahahaha

biela bell said...

ceh..blog anbg ok je pe..
teruskan berblogging ye ;)

✿Dear Yayah✿ said...

uitss baru on9 ni. abg sakit teruk ke? syafakallah eh. lama tak dengar abg merepek. ghinduuu. heheh :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahh lagu santa esmerella :D

huhu aku pn dah lama x mai blog ni. bz bz bz ~_~

Hanie Dew said...

sama sama. memang blog buruk , x ada apa2 pun yg best,x femes dan blog yg biasa2 je. hahahahaha.. err gurau je. ( ^ __ ^ )V

anismelon said...

abg...rindu..lame tak datang sini kan..heee..get well soon..:)

izzad b* said...

we love 2 abg stalker!

Rtp Farra Arisha said...

moga2 semua baik2 saja. take care of your health, abang stalker!

amna said...

selamat menjalani hidup dengan lebih baik :)

get well soon

LAici KAng Ais said...

be strong dude!

cik maisharah said...

abg stalker ku....

x sihat lagi kah??

moga semuanya baik baik saja..:)

rindu.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aikkk? kemana bro???

deeya said...

cak ! baaaaa ~~ hye abam stalker . lame tak datang sini .. sibuk sangat2 mengalahkan menteri2 di jabatan perdana menteri . kih3 ! tapi bile masuk blog nie tibe2 abg ucap terima kasih .. mcm tetau jer kite nak datang singgah . hahakz ! semoga dipermudahkan segala urusan .... ^_^

Ct Aja said...

Hi abg stalker, lame tak singgah sini..

lynda salim said...

ehh ? blog kan ruangan untuk menulis . dan kami blogger yang lain memang suka membaca .

chill la :D

Norlida Ramli said...

mana menghilang?x sihat ke?ida doakan abg sihat wallafiat & dpt menjalani kehidupan seperti biasa...

suenya dtg dr Allah..yg penting sabar ok :) He knows the best..

Ain Zulaikha said...

bila abg stalker nak komen blog sy ni? hehhee

Diyana Norman said...

lame xdtg sini!!
oh... same2... hehehe

Fyqa said...

sama2 AS :D

liey said...

ohh afiq rupanyaaaa

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat