Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Wednesday, September 5, 2012

lelaki pakai g-string

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Kejadahnya lelaki pakai g-string?Mungkin ada kaitan dgn entri lepas Jenis air,bila aku cakap lelaki pun kena pakai pantyliner.Geli bhai main selit2.Memang ada utk lelaki,tp negara Omputih je la kot.Aduiyai,ngilu,ngeri!

Untuk x menghampakan,abg bagi idea ckit macam mana lelaki nk pakai g-string.Sbb xde jual merata2 kt Malaysia,abg suggest para lelaki asal x nk kempunan,

1. xpayah pakai boxer,tukar pakai spenda.Spenda prmpn biasanya berpintal2 lepas buang air.So amik inspirasi dr situ.Nampak cm g-string kn?klu nk tahu,cuba la bt.#sumpahxpernahcuba

2. kau guna stokin adik kau yg saiz kecik tu,ikat tali rafia kiri kanan.buat la cm ikat tali layang2.kang guna stokin besar x ckup ayu,nampak serabut sgt kn.

3. bagi yg ada kepakaran mengait 'cebek' guna benang Nylon,kau buat la sendiri mcm sarung nangka kecik.buat tali skli senang nk selit.

4. paling sadis kau gunting je la spenda lama amik bahagian depan je,yg lain2 tu kau bt tali guna getah spenda tu jugak.x elok membazir.recycle le balik.terlebih seni +_+

5. dan kalau da hamak sangat,teringin bebenau,g je la beli g-string perempuan.bli free saiz supaya 'adik' kita x sesak nafas duk tersepit.bila dia merengek kita gak yg susah nanti.

Sumpah,ketandusan idea sgt ni.5 ckup la kn.Sebab abg pun x pernah terfikir lelaki nk pakai g-string.Sangat-sangat buruk rupanya.Apa2 kesan sampingan dr percubaan kt atas ni jangan salahkn abg k.Sekadar gurauan!eh jp..masih terfikir,lelaki pakai pantyliner?HAHAHA


64 comments:

Adylia Qarissa said...

hahhaaaaa...abg dah gersang ker apa nie??

Saddila said...

abg , sumpah kelakar walaupun merepek . haishhh . mcm2 masing2 nak searching . haha

hira said...

erk. adeh. entri abang tak menahan betul -.- lol.

p/s: ehem ehem. sama-sama? cannot maaa.. marah awek nanti, macam mana? haha

cik ika said...

apakah itu??

c'axoera said...

nak komen tapi macam tak terluah hahaah

mizzkechique said...

hahaha, xbuley bayang laki pakai gstring cemana.. hadoila, nk gelak guling²!!

starzieti said...

lelaki klo pakai g-string, sumpah tak boleh blah. hahaha. :D

aimi said...

makin kritikal ini org =p

.: mama lynn :. said...

alahai rasa nk tbeluek lak..urrmmm tak nak bayangkan.. kah kah kah kelakar lak rasanya

rara pinkmafia said...

euuuwwww geli kot.

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

apeni abg..betol2 kelaut idea abg..hahaha..lawak..

eisha said...

salah terjah komen..ehehe...abg,ples check my blog..dh leh komen lom? sori,,tlalai suda..~

Nurul Iman Rosman said...

hahaha!
entry macam ngok ngek je.
buat orang gelak je, haha! :D

Lea Isnawi said...

hahahaha. abg penah pakai ke?=b

missmaisharah said...

huhuhu..sy x paham lah abg hahaa.....

sy bawah umur ke???hak3

Phat said...

aku x leh pakai sebab 'adik' aku besar dowh hahahaha

hira said...

aik, sejak bila pula single ni? LOL. bukan ke abang dah ada awek? :p

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

no komen...huhuu

sailaaf said...

hahaha.bf sy cite,dia penah tersilap beli g-string lelaki..

hira said...

tak baik tipu. LOL :p

Cik Meeja said...

Kahkahkah! Kelakor amat..

Wanie said...

gay mungkin yang pakai g string ni abg?kekeke

adwafarahin said...

ok yang 1st tu mmg x bole blah euuwww -____-"

aiko kato said...

ok..entry ini agak menakutkan kerana kaum lelaki pasti akan terseksa sekiranya anda memakai g-string..;)

as long as iz xpki yer..;P

munira hashim said...

diamlah abangggggggggg!!!!asyik2 entry 18sx....nak lawat belog dia pon org malu...

siti kektus said...

tak payah nak berpatyliner lah orang lelaki. pelik pulak bila dengar. :)

lynda salim said...

haha .. sengalllllll :DD

eVa said...

ahahahah!! geli membaca nyer.. ;p

ZORA said...

hahahaha...mcm2...lawak jugak ble dipkirkan..:)

Norlida Ramli said...

hahaahaha..
adoi..sape yg search cmtu kn..
huk huk ..

p/s: alhmdulillah blog abg dh ok ek..huhu..jht la sape yg wat tu :(

merahitujambu said...

abg ni merepek la...lawok pon ada..aduih..nk gelak sambil hantak tgn kt meja..x thn lawokkk

Juliet_iRa~" said...

hahaha ada ke y nk buat?

dasyattttttt..;p

hira said...

fikir apa eh? lalala~

ABU said...

ayohhh.. tak nak la aku.. thanks hahahahhahaha gelak aku baca entry ni...

Liyana Zahim said...

I tot u've been possessed by smtg la.. Mayb pas kne hack abg jd tingtong cani.. Hahahhaha!

syahirah said...

hahaha...xbley blah..

huahh bunge2 gitu..kalah blog guwe..ahaks

EyqaLuvender said...

lawak entry ni bang...kah3
sape ntah gler p search keyword cm haremm tu..mmg weng la agknye org tu.

Asyila Zainuddin said...

uish, ape motif entri ni? hakhak! :)

semutsengal said...

kahkahkah,

tak selesa weh abang oii !!

hati♡ said...

perghhh... mcm2 la abg ni.. hehe ^_^

suha said...

sumpah mmg akn terlihat comel

Anif Abdullah| AA said...

hahaha.. xske kai boser.. :P

cipUtchiaPp said...

abang ! xsuke entry ni..segan *.*

merepek la org2 yg cari mende bukan2 tu..kan2..? mcm tandus sgt je dyorg tu.

sUe UnniE;) said...

haha. pmpuan pun xsmua kot pkai.

but ade laki pakai. sue punye member. seriyes ini kes tertengok sbb jeans dia lower then dia tunduk amik brg. haha. geli.haha

Munnafendy said...

hak3 x lemas ke nanti....hahahahaha

LAici KAng Ais said...

apeda g-string.tang belakang tu leh gak tutup lubang.tang depan tu ?tercanguk keluar bro.haha

Hanie_Dew said...

lol.

Ct Aja said...

hahahha, ustaz pernah cakap masa kursus kawin dulu, hahhaah, mmg lawak..

milo said...

bhahahahahahaha!! kejadahnye carik laki pakai g-string...die nak try le tuhhh...awww! ahah

iPai said...

bro stalker !!!! lama tak singgah sini ..

apa kabar bro ?

Bell said...

adoyy,,siyes bell tak tahu ke bendanye g string tu..hohoho..mcm2 yer..

~SaL IjOu~ said...

terkekek2 kubaca entry ini~

anismelon said...

abg..sumpah kelako bace entry abg nie..ades..gilos..

Saiazuan said...

uiks, lelaki pki gstring?

justin lover said...

adalah jual gstring laki...
cbe g parkson bhgian laki...hehe

SoLy SoLicious said...

haishh...sapo la duk search keyword tu..isyk3

mimieux said...

hahhaha..abg stalker pakai ka?hahahahha

echaRierie said...

adoiiinaaa..ini barulah bang..hahahahahahahaha

Finaz Jaafar said...

hahahaha..mengarut gila !

✿Dear Yayah✿ said...

komen dari budak pale hotak suci dan bersih dan murni.


"saya tak paham bang.."


hehh..

Nemo said...

adeh... keras perut menahan seksaan entry abang stalker ini

Anonymous said...

ade je jual gstring n thong utk lelaki ni..kt the store ade..parkson ade..pavi ade..klcc ade..kt undershop pn ade..

sy mmg pakai gstring n thong stiap ari walaupn sy lelaki..n actly it depends pd individu..sy pakai selesa je n dah lame sejak form 5

Cik Puan Rara said...

eeeuuwwww please lah~

Saddila said...

kahkahkahkah gila kelakar oihh.
hilang stress belajar memalam cenggini.

rindu abang #ehh

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat