Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Saturday, September 1, 2012

Kerana Janji

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Kita jangan suka2 tunding jari..Jom cikedauttt~

Nurul ManjaMintaKaki        : Abg,bebi nak sgt pakai barang kemas sampai ke lutut.
Muhd NazimanNazirulNazri : Kita x mampu..tapi abg janji nanti abg belikn tuk bebi k.
Nurul ManjaMintaKaki        : Yeay!sayang abg.mmuacksss~

Kalau x bagi x sayang la?puii!

Abdul ManapKamalAdlin : My bebi,da kwin nti i nak 10org anak tau.#mataberkaca
Nur KasihSampaiMati      : bukan 10 je bebi bagi,20 pun bole abe wey~
Abdul ManapKamalAdlin : Janji tau..baba sayang bebiiiii...muah 30x30kali :)
Nur KasihSampaiMati      : Ye mucuk,bebi janji.itew balas alik..muacks 30x30kali ;))

Lepas kawin pasti ke bole bg 20org anak?da janji tu...aiyooo~

p/s: Apa yang berlaku dalam hidup kita ni samada benda baik atau buruk adalah apa yang mencerminkan kita semula.Jangan menyalahkan sape2.Pasangan adalah pantulan cermin kehidupan utk kita.Kau buat jahat,jahat la kau dapat.-sorry,abg balas kunjungan agak lambat eh.tenet cm sakai bila da hujung bulan-

62 comments:

Oshin said...

tau takpe..janji melambung-lambung tapi habuk pon tarak

liyana said...

hai ang, join cni lak..

izni said...

30 darab 30 = 900 :)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

20 orang?ingat kilang buat anak ke...tiap2 tahun le gitu beranak n kena kawen muda..har3

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

tak berani menabur janji kalo xsure..huhu

aiko kato said...

janji itu tidak slh but bila jnji itu tidak ditepati then dia jd slh la..kasihan janji, kerana manusia janji binasa..;)

rara pinkmafia said...

20?wow kilang.hehehe

dill said...

usah berjanji kalau tak mampu nak tepati

:)

dill.

Saddila said...

huarghh macam sedih la entry ni . ke dila sorang je dapat rasa ae ? ke dila salah tafsir ni ?haha lantak lah .

abg , nama2 tak boleh blah . *dila nak anak 4 dgn abg . ehh dgn suami dila . haha


*abg jgn gelakkan entry-entry dila yg semangat la . haaa -..- haha

eisha said...

ayooo...20 anak? mmg bank la dak pompuan tue..hahahha

nuyen said...

hmmm betui gak noh abang no. tapi melampau la sampai 10 anak die mintak. hamboi...hamboi

Phat said...

bahaya janji2 ni sebab kena tunaikan hehee

cik ika said...

ouh abg stalker, jnji gn ika nk blnje big apple..mana2??
tuntut ni..hehehe..

Norlida Ramli said...

haha..nurul manja mintak kaki..sabo jela..
hehe..kalo nk berpasangan tu..niarla berpada2..nk berjanji pun biar berpada2..

Liyana Zahim said...

Hahaha.. Nk kai brg kemas smpai bku lali.. Lutut blom ekstrem lg.. :D

uwmaisarah said...

What you give, you get back :D

missmaisharah said...

lihat lah pada cermin...:):)

Bella Bell said...

jangan bagi harapan juga.

Bella Bell said...

jangan bagi harapan juga.

✿Dear Yayah✿ said...

yup, betol3. macam mana kite macam tula pasangan kite nanti. cerminan kepada diri n hati kite sndiri. :)

saya cello191 said...

20???
banyak giler. mampukah??

hehe

starzieti said...

hamboi, nak anak smpai 10-20 orang sekali tuh. ramainye. haha.

Ieja said...

hehehe..terbaeklah abg stalker..

iQa~ said...

Background music... T___T

Bluewendy said...

janji tinggal janji

Lea Isnawi said...

fikir dulu sebelum janji kan

rajin abg tukar lagu s0mo eh
tp ni lagu apa eh?
cm best je

EyqaLuvender said...

nama watak2 mmg taleyh blah la abg...
jgn plak abg kasi nama anak abg cmtu...hik
nway,ape yg abg ckp tu btol...mnsia mmg pndai b'jnji tnpa b'fikir mmpu ke nk tunaikan jnji tu~

ekabukanmakcikkau. said...

alah nak anak 1o pastu nak buat satu team bola nak beat menyu ingat aku taktau ke hahhhhh?

Bell said...

sedih klu berjanji tapi tak ditepati..boleh mmberi hrapan dan buat org ternanti2..sob2

SoLy SoLicious said...

ehemm2... janji... jgn berani berani berjanji kalau rasa x mampu tunaikan...

cunndaa said...

ayoyooo..
masa bercinta semua manis..nasib mintak 20 anak..law mintak 1 bus...kakakakaa

farah hanim said...

ape barang muahhh 30x30 kali
muacchhh 100x100 baru masyuk
hahaahaa ^_^

so cute je entry abg nie
hahaa

Juliet_iRa~" said...

panjangnya nama watak..haha..;p

jangan berjanji jika pasti dimungkiri..ooo..ohhh..hehehe..;p

ada ke lagu ni ek?heee

Cik tikah said...

kesimpulannya bila berjanji, berpada-pada. ye dak? huhu

budak ice said...

amboii...produktif betol nurkasih sampaimati tu yer...hehe

tya omar said...

fakta yang bukan auta!! Inspired. =D

ifnirsweet said...

xyah la berjanji kalau menda tu xsure kita boleh buat ke x.diam lebih bagos
kot dari bjnji tapi kelaut:)

aniswany said...

bejanji mmg best abg stalker yg encem ..hihi tapiii lepas dpt,habuk pun tadakk.... =.='

Hanie_Dew said...

hhhmmmmm...tapi kejujuran lagi penting dari janji tu.dan kepercayaan.

tenet sakai hujung bulan. habis quota ke.

Anif Abdullah| AA said...

maybe masing2 dah tak mampu buat 'homework'.. anak asyik meragam je.. betui ke bang.hehhee

p/s: jgn tuding jari

hira said...

20 orang? melampau! -.-

Nur Ezzati said...

hurmm , betul betul betul .. hehe =D

ir yien 9897 said...

kalau dah bercinta...

perkataan janji tu menjadi teman dalam ayat kemanisan mereka..
baru bahgia.. tp tunaikan nyer tidakkkkkkkk..

Terbelog said...

itu namanya janji melayu haha

Lily Mazni said...

Org cakap, kita merancang, Allah menentukan.. hihihi

hati♡ said...

like entry ni.. like abg jugak.. kih3.. hehe

~SaL IjOu~ said...

terima apa jua yg berlaku..baik atau buruk..setenangnya~ =)

EZAN IDMA said...

20 org ank? mmapu ke

cipUtchiaPp said...

hahahhaha...name2 yg abg gune sume xboleh bla.. :p

p/s : yup, stuju..pasangan yg kite dpt slalunye adlh pantulan diri kite sndri.. :)

adwafarahin said...

buat dlu..jgn janji x tentu pasal..bila tuntut balik gelabah bagai :P

Bidadari Syurga said...

tak pernah berjanji lagi sebab tahu kekadang kita tak dpt kotakan... makanya saya akan kata insyallah...

kakak said...

ade yang bagus sbb tunaikan janji, ade yang punah ranah hidup sbb nak tunaikan janji sampai gadai itu ini.. ade yang memang tak mampu tunaikan janji.. so, perancangan tu memang la bgus tp sekadar yang mampu lah tak payah nak janji2 sangat.. sbb kita ni merancang.. tapi ALLAH punye perancangan lebih hebat dan DIA jugak yang menentukan. pendek kate, sederhana sudahlah ;)

TiraPengemis said...

pasangan adalah pantulan....hurmmmm, kne berubah jadi baik la...bru dapat pantulan yg baik...

eva said...

best jugak couple mcm tu.. romantik giler.. wekk hahaha # pengsan ;p

Cik Purple Pinkypuff said...

janji nak jaga saya sampai mati, tapi belum mati lagi dia dah cari lain! T_T melayu mudah lupa.. T_T

p/s: rinduuu oo sama abg sedara cp.. hihi

dayu_myself said...

dah lama tak lawat sini...
wink2...rindu laa...uhuk3...
betul la,
kkngkadng trjanji bende yng tak mngkin dtnaikan....
so,kene jage stiap prktaan yng diucpkan...
^___^

Wanie said...

agak2 la nak bagi 20 anak..tp klu dah rezeki 20, terima je la..hehe

semutsengal said...

Aku tak mampu semua itu bang.

tya omar said...

patah hati ke?? lagu x ble tahan. =D

syahirah said...

knp la xmintak smpi 30 ke 40 ke?huhuhuhu

milo said...

hehehe..lawak2..xpun,

grlpreng: abg...nnti kite g honeymoon kat london??

bopreng: ok babieeee...pas kawin tros g sane, abg janji...

iyyeeeeletuh..skg bleh janji, apa berlaku akn dtg kte xtau lg....so, better xpyh harapkan pape..rezeki ada pada Tuhan..eh btolke milo bebel ni?? haha

Tea Dno said...

huhuhuhu....nak beranak sorang pun belum tentu lagi...huhuhu...

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat