Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, December 4, 2011

Blog da pulih

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Alhamdulillah blog abg da kembali ceria,siap pakai bju baru.wlupn template agak keanak-anakkan,aku dulik apa.Mungkin ada yg perasan,blog abg ni da 2hari terbelangkalai dek kerana hacker yg kesian kurang kasih sayang agaknya sampai da x ada kerja hack blog org.Blog abg masih sama,warna warni mcm blog aweks2,tp isi masih gatal macam dulu.

To Hackers gigaGigal: Lu cilok guwa lagi,guwa cilok lu sampai lu sendiri takut nak cilok org lagi.Kau bukan duk luar negara,dalam Malaysia je pun.careful bro..kau masih budak2.Guwa abg yg baik,jd guwa ada sabar lg dgn lu.


Pada brader2 giga: Harap korg faham.Masing2 da bole jd bapak org.Jangan buat main2 la suka2 hack org k.dosa bhai.Mmg budak kau ada kurg ajar dgn aku.Nak hack bukan blog ni,korg salah pilih.blog aku ni x hasilkn duit pun.ok,syukur sbb kau x delete data aku.dan ko pun kne syukur jgk la sbb kalau aku kehilangan blog ni,jgn ingat aku nk menangis,nk duk diam je.Sampai lubang cacing aku cri korg.-Nak org hormat kita,kne la kita pun hormat org.-

Tips utk korg,sila pastikn password blog korang 'very strong'.Kang x pasal2 pulak budak x cukup kasih syg hack blog korg.


47 comments:

mizzkechique said...

kalerful gitu.. hehe

~SaL IjOu~ said...

penah kene gak sekali tp pastu mmg buat password very the very strong ah~

Wanie said...

kirenye budak tu mesti dok stalk abg kan?haih, sape budak tu?abg kenal ke??bahaya betol la..cuak wanie tgk blog abg pagi td..huhu

nasib dah ok..alhamdulillah :)

ifnirsweet said...

laa.blog abg kne hack ke?sib baek abg stalker hebat.hehe

Lea Isnawi said...

ish. busuk hati ati budak tu


abg, g sunat die tuhhh

hihi

Saddila said...

kahkahkah comel gilaa hacker tu . ehh sama kes macam kakak .. haa kakak ape ye ?? haa liyana zahim . kan kan ?? haha

giga ooo giga . sentil je -..-

Oshin said...

cuba bgtau sket sape manusia baik hati yg hack blog abg tu haha

sergeant keroro said...

haha, cilok jek budak camtu. harem jadeh tol

Mazni said...

Tula sy perasan abg tak update 2 hari dah. masuk2 terkejut kena hack. die takde kej kot? hihi. bahaya la zaman sekarang ni >.<

hira said...

saya dah bagi yang paling panjang punya. sabar tau :)

dill said...

comelnye template abg!

dill.

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

la kena hack ker? ada gak yg jelez ngan abg ni..hehe..

papepon, still jambu~ hehehe

sea_lavender said...

selamat kembali~ =)
ayuh terus berkongsi dan mnympaikn info2 ~~hehe jgn stalker lebih2 ;p

Zuraidah said...

Lar. Padanlah pelik semacam time nak masuk blog abang. Nak klik pape pun tak dapat. =.="

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

dah okey pun....mujur dapat diatasi..pasni kena tuka password yang lagi secure la ni....tetiba cuak...hehee

farah hanim said...

uu
abg da baliik
yeee ^_^
blog makin cuteeee :)

aiko kato said...

template iz xkeanak-anakan but it shows how romantic u are...;P

Phat said...

ptt lama x nmpk kena hack ke...kalo aku kena x tau la ape jadi

merahitujambu said...

mengerikan jeee kena hack..ptt laa menyepi..

Hazirah Hamid said...

nampak ceria dan bertenaga blog abg sekarang!

Cik Aish said...

erkkkkkk nape pink? nape bunga2? kenapa? why? why?

ciK LyndaWawa said...

yeay..dapat kembali stakler..hehehe

semutsengal said...

AHHAHAHAHA,


sabar bang, esok aku hack kau lagi.


LALALALALALA

Juliet_iRa~" said...

abg stalker kan fames tu y ada org hack..;p

Liyana Zahim said...

Ohhoi garang bebeno abang kite nih.. Napekah bgitu emo? :D Ce cite2 ce cite.. Wat entry sekuel ke? Hehehe.. :)

tieykah said...

blog abang stalker kena hack ke?

Norlida Ramli said...

ptt la kan..2,3 ari tgk abg x update entry..ingtkan bz..hehe

penah jgk kna hack tp kna hack kt fb..perggh..tu lg geram!!grrrrr

iQa~ said...

romantis ok bj baru... =D

aRa ❤ aFiq™ said...

yeay.. da elok blog abg.. hee.. ara suka msok blog ni sbb suka dgr lagu 2.. hee

LaLa said...

hacker ni memg, hari tu pon blog Lala kena hack gak kot..
tp x sure sgt, sebab ada tulisan pelik...

c'axoera said...

yang penting! kita suka kan =)


http://www.ch000tz.blogspot.com/2011/12/d-memorabilia-norgepart-ii.html

Izzati Tatie said...

alololo..sian die kne hack ea. patutla senyap jer smggu nie.rindu tau..agaga

missmaisharah said...

yey!!dah boleh masuk blog abg..sape la punye keje kan..gila btol orang tu!!

neway blog abg yg baru ni...sweet sgt hehee..rose rose gitu...:):)

n cantik..:):)
menusuk kalbu bagai..hahaa

✿Dear Yayah✿ said...

sabor ye abg~ retiss memang cmtu. hihi. tp takot lak ai dengar org kene hack2 ni. huhu.



P/s : baguihnye gf abg ^^ jaga leklok tu. heheh

siti kektus said...

hacker tu jeles kot ngan abang. tu yg dok pecah sana sini. =)

eVa said...

bunga rose lagi tu.. haha.. i love rose ;p

hati♡ said...

kecut perut.. huhu >_<

suha said...

auww blog abg menggoda sgt kot smpai dorang hack..blog cik suha?takde sape yg terliur kahkah

cipUtchiaPp said...

waaa..blog abg dah baru ! :)
makin ayu blog ni...

sUe UnniE;) said...

bunga-bunga sgt..hehe

owh.. kene hacked ehs.. bhaya tol..

Fyqa said...

huh. lama jugak AS snyap kan.

bhaya tol blog kna hack..

Hanie_Dew said...

ko ada kacau gf dia ke.jauhkan la dari bebudak xde keje cenggini.

Cik Purple Pinkypuff said...

waa..comel bha blog dia..hehehe.. mcm d kk.. :P hihi.. ermm abg kenal jugak tu hacker ka? astaga, kenapa la bha jugak mau hack abg stalker punya blog teda pasal2 nih.. memang kurang ksh syg..=='

p/s: hehe.. ini dapat pinjam bb bos, tu pun gara2 dia ntak wat keje sket.. syukurla blog dah oke.. ^^

milo said...

pewwittt cantik blog die skg..dh lame xsinggah bz je skg ni..huhu..salam takziah blog kna hack..hehe..kasi potong jeeee die tuh hihi :)

cunndaa said...

abg...nasib blog dh oke..sape punya anggara yg abg duk bergusti dalam fb hari tu...

abg pakai fb mana skrg..mcm xde je fren cunndaa..

Bell said...

abg nmpak mcm mat romeo gitu berlatarkan bunge2 ros nie..hahaha..

anismelon said...

wah..berbunge bunge gitu..ros lg..hehe

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat