Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Thursday, December 29, 2011

Syafakallah

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Semoga kesakitan yang dialami dapat menghapus dosa2 lampau..:) Sy minta ampun,minta maaf pada semua.Semoga kita semua berjaya dunia akhirat.Didik diri,terdidik akhlak.InsyaAllah.



Sunday, December 18, 2011

7hari

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


WARNING: keturunan abg x main saka T_T my parents sgt moden dan berfikiran muda.

Da 6hari abg tutup blog,masuk hari ni genap la seminggu.Dalam tempoh seminggu abg menjauhkan diri,macam2 mimpi abg dapat.Da sah2 la tidur x berkualiti.3malam berturut2 abg mimpi ular,bukan sekor 2ekor,tp berekor2 ular.Mimpi kalau x de prmpn mmg x sah le..so dlm mimpi dan hari yg lain,abg mimpi perempuan,budak kecik,bebi,kne belasah,termasuk la adegan2 18sx tp x de la sampai aku terpancut.Yg ringan2 je..selingan agaknya.

Dengar mcm seram tp x de apa pun..cuma risau,lepas dapat mimpi2 mcm tu badan jadi sakit2 dan ada la simptom2 lain termasuk la gangguan secara x langsung dr 'benda' yg x diingini.Aku x de la takut,tapi x nk le benda2 karut mcm tu merosakkn tdo kn?

Ada yg suggest satu surah ni..bacaan Ruqyah Syariah.Bukan suruh hafal,suruh dgr je.Nanti ada la tanda2 yg menunjukkn kita ni tgh diganggu.

habis je dgr,kita cuba rasa diri sdri.Ada batuk2,rasa nk muntah,berdebar2,bawah kulit mcm ada benda gerak2,kau tetbe sendawa,menguap plk,pastu pening.kalau ada diantara tanda2 ni..sah le,mesti ada benda yg sangkut kt kau.

Tapi..tapi.,abg x cuba lg nk dengar surah ni..:D risau pulak.Buat sembahyang je la..amalkn doa2 untuk menjauhkan diri dari gangguan jin.

Doa Mohon Dihilangkan Rasa Takut Terhadap Syaitan.(Bagi dlm bm la,senang hafal)

-"Aku berlindung dengan kalimah Tuhan yang Maha Sempurna daripada syaitan yang menggoda dan pandangan mata yang menyeramkan.."-

[P/S]:Selamat berblogging semula,abg stalker :)

Wednesday, December 7, 2011

Jantan binatang

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hari ni hari paling malang aku rasa.Ada ke patut kekejaman suami pd isteri jadi depan mata abg yg jambu,macho dan berhati lembut ni awal pagi td (2,3pagi).ok,sekarang abg tengah merantau negeri org atas urusan kerje.So tumpang la rumah sedara mara.

Rasa cam bangang sangat tengok jantan yg bole dikategorikn cukup sifat tapi x cukup akal rupanya.Pukul isteri sepak teranjang depan anak2?!kepala hotak kau..baruah punya org.binatang pun x bt macam tu la bodoh.kalau binatang buat pun da sah2 x ada akal.Kesian anak baru umur 5tahun,1tahun tengok bapak dia jadi binatang belasah mak dia.Memang cilaka punya lelaki la kalau kau kaki pukul perempuan.Kalau bini kau tu curang x apa la jugak,tangan2 kn.xde pun dalam Islam kata kaki2 kan bini.Yg bermasalahnya engkau,da kawin bt cara da kwin,ni tiap2 malam keluar meronggeng mcm jantan sundal bajet org bujang.Aku yg bujang pun x keluar balik 2,3pagi.Melepak kepala hangok kau la..Aku jadi emosi ni sebab mmg x bole la tgk kekejaman melampau macam tu pd perempuan sungguhpun bini org ke,nenek org ke.Dia tetap perempuan lemah!berderau darah masa buka pintu,tgk sepupu perempuan kena terajang macam lembu!mana letaknya akal org yg jadi kaki pukul bini ni?rasanya kt celah bontot la.x pun memang dilahirkn cacat x de otak.

Ya Allah..kalau la dia kakak or adik perempuan aku,memang da lunyai kau aku kerjakn la sial.Lelaki,kau memang sialan kalau kau x pernah bersyukur ada bini yang baik dan ank yg bijak.Harap dijauhkn sifat buas ni dari aku dan lelaki2 baik kt luar sana.Fikir la dulu sebelum pukul bini,bayangkn apa perasaan kita bila mak or adik beradik kita yg kene belasah mcm tu.Paling tidak pun perangai setan kau tu x la merebak seluruh badan mcm org kena sawan babi.semoga Allah membalas segala kejahatan kau kt dunia dan bagi kebahagian pd org2 yg tertindas.Aminn ya Rob.

Tindakan: Abg ni cuma sepupu,so masa dia tgh pukul tu abg terus tolak dia ke tepi je.Kasar2 ok,x main lelembut ni.Nak tumbuk x sampai hati tunjuk kekejaman abg pulak sbb anak dia tengok.Abg ni ada akal lagi.Cukup la abg angkat anak2 dia keluar dr bilik tu,and suruh kakak sepupu abg tu keluar bilik.Jantan tu meroyan sorg2 la.bengong.



Sunday, December 4, 2011

Blog da pulih

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Alhamdulillah blog abg da kembali ceria,siap pakai bju baru.wlupn template agak keanak-anakkan,aku dulik apa.Mungkin ada yg perasan,blog abg ni da 2hari terbelangkalai dek kerana hacker yg kesian kurang kasih sayang agaknya sampai da x ada kerja hack blog org.Blog abg masih sama,warna warni mcm blog aweks2,tp isi masih gatal macam dulu.

To Hackers gigaGigal: Lu cilok guwa lagi,guwa cilok lu sampai lu sendiri takut nak cilok org lagi.Kau bukan duk luar negara,dalam Malaysia je pun.careful bro..kau masih budak2.Guwa abg yg baik,jd guwa ada sabar lg dgn lu.


Pada brader2 giga: Harap korg faham.Masing2 da bole jd bapak org.Jangan buat main2 la suka2 hack org k.dosa bhai.Mmg budak kau ada kurg ajar dgn aku.Nak hack bukan blog ni,korg salah pilih.blog aku ni x hasilkn duit pun.ok,syukur sbb kau x delete data aku.dan ko pun kne syukur jgk la sbb kalau aku kehilangan blog ni,jgn ingat aku nk menangis,nk duk diam je.Sampai lubang cacing aku cri korg.-Nak org hormat kita,kne la kita pun hormat org.-

Tips utk korg,sila pastikn password blog korang 'very strong'.Kang x pasal2 pulak budak x cukup kasih syg hack blog korg.


 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat