Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Monday, November 28, 2011

Sape nk rm100?

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Entri ni bukan la abg yg nak bagi korg rm100.Abg EqbalZack yg bermurah hati sangat tiap2 bulan nk bt amal.Sape2 rasa lebih bagus dr abg,ok jom klik link ni: EqbalZack.

EqbalZack ni dia menerima dan memberi.#x ramai yg sudi nk bg kita asah bakat menulis dan nah!rm100 tiap2 bulan dpt senang2 je dgn hanya menaip kt blog.DAN,dia ada IQ yg tinggi.Sgt charming ok.

42 comments:

EYFAalias said...

alamak dah lama xbuat karangan., huhu

onie said...

onie terjah :D

Juliet_iRa~" said...

hee..nk abg stalker y bg..hahahha

Saddila said...

hahh ?? alooo malu . tak reti nak buat essay . lagi pun takde idea . jadah apa gambar tu . merapu je nanti . haha

abg , good luck :))

aimi said...

ala.. ingt nak bg free je =(

cik ika said...

ingt abg yg nk bg..bwu nk mnta..

cik pha said...

kau belanja aku makan mekdi pun aku rasa bagai boleh duit 100

#kau telah di tag oleh aku cepat menagis terharu.hahah

http://sayabudakbejurus.blogspot.com/2011/11/bila-terbaca.html

PeRmAtA bIrU said...

hurm.. macam best jer...:)

Saiazuan said...

huyo.. rm100 sapa nk bg an.. quick grab everyone :D

EyqaLuvender said...

RM100???
sape tanak kn kalo org nk bg sesaja...
boleh beli baju baru...beg baru...best3!

Nuruddin Azri ibn Zulkifli said...

saya juga ada menganjurkan pertandingan menulis untuk mengasah bakat penulisan.
cumanya hadiah tu bukanlah dalam bentuk kebendaan tapi maybe we can sharpen our writing skills.serious.
bermanfaat.

boleh lawat :
http://nuruddinazrizulkifli.blogspot.com/p/pertandingan-menulis.html

Acik said...

aihhh ...of course la acik nak!

Wanie said...

semoga berjaya abg..support dari tepi..hihi

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeeeeeeeeeee... awakkkkkkkkkkkkkkkkkk :)

eqbalzack said...

perghhh..ayat 'menghiris' kalbu betui..hehe
thanks bro!

iQa~ said...

nk minta dr abg boleh???hehehe~

Ct Aja said...

alamak, ade peluang ke nak dapat...hihihi

Anif Abdullah| AA said...

ingatkan abg yg nak bagi..wawawa..

sy charming gak kan? :P

c'axoera said...

hehehe......interesting tapi macam kebizian sket lately....:(


http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/aku-senyum-tapi-aku-bukan-giler.html

SoLy SoLicious said...

waahh... yeke... try terjah sat na..^^

✿Dear Yayah✿ said...

perghhhh seratoss??? haha.. $___$ #mata duitan. :P

L said...

hehhee.. xpndai menulis.. ngeh3

jom tgk kejap aja..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

missmaisharah said...

:)rindu

Lea Isnawi said...

nak abg belanja lea kepsi

ciK LyndaWawa said...

nak jugak rm 100!!

Hanie_Dew said...

huuuu...takde idea la ttem bizi ni.
=(

Yumida said...

kaya nya abg eqbal ya......mcm sekaya...hihi...bakat menulis mmg ada..tp bakat menjiwangkn ayat xda....nnt bc karangan yg yumida nyer cm karangan laporan polis lak...haha

missina said...

wah mcm best je,,leh gak nk try ni,,neway bw sini dan follow skali,,nice stalker,,;)

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhhhhh....

sat nak tengok..kekekke

diana said...

tak pandai karang2 ayat bagi lawa..:p

hira said...

ohoiiii.. entri abang yang hari tu eh yang dipertaruhkan? hoho. goodluck je la. saya tak berbakat :p

hati♡ said...

waahh.. terjah.. hihi ^^

EZAN IDMA said...

wahhh duet tuu

Saiazuan said...

bak mai rm100! huhu

mikeyvio said...

wa.....x kreatif. :(

Hanie_Dew said...

giler dahsyat. 3 no. 30 awek. tsk tsk tsk.

Hanie_Dew said...

AS tu sape????? sape???? sape????

c'axoera said...

hheehh mana kata nak kasi RM100 :p

http://ch000tz.blogspot.com/2011/11/www-10-wonderful-world-woooohuuu.html

Anif Abdullah| AA said...

hot la sangat.tapi yg cute tuh,btuilah kut.wawawa...#takkatapondiagay

Semut Senyum said...

amboi...senang je dpt 100 ek... =) tak yah kuar peluh pun... Abg stalker bila nak bagi pule? hehehe

~SaL IjOu~ said...

kalo masuk mcm kompem kalah je ni..hehe~

semutsengal said...

dpt seratu bahagi 3 bang. Aku dua kau satu.


LALALALALALLALALA

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat