Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Friday, November 4, 2011

Nak salahkn sape

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

1st time entri panjang dipendekkan.sbb ketandusan keghairahan malam ni.#rasanya selalu je =='

Baru pas gayut dgn Fasha Sendal.Kita cakap suara tu aurat perempuan,tp dia duk kata kita blk.yela..spe srh kau (lelaki) buat Mariah kari jadi pujaan.Lisa SuLihani kau gila2kn.+_+ perempuan pki singkat2 lelaki kata lemak terkeluar sana cni.Lelaki bulu ketiak panjang berjela pakai singlet ke hulu ke hilir xde sorg pun berani maki.

Bab kutuk mengutuk mmg menjadi feberet kita kn.Lagi2 lelaki..tang isu aurat,pemakaian lagi la prmpn teruk kena hentam.Konon imam muda nk cri mcm ustazah pilihan.pung pang pung pang kutuk prmpn pki itu pakai ini buka sana buka cni.Ingatkn baik le sgt..Sekali tgk awek kau..pffttttt...x kuasa mak nk ckp~

Lelaki cakap perempuan x bole main takraw.nti lipat2 tercampak benda lain plk +__+.tapi skrg ada je..main tuk negara.kt skola2 pun xde lg pasukan takraw perempuan.ada ke?habaq mai.Lelaki bersorak xde sape pun kesah.bila perempuan gelak kuat ckit,1kolej tahu ank tekak dia besaq. o.O sbb perempuan kn terkenal dgn ketatasusilaan bhai.

Perempuan main bola jaring sampai 6.59pm,tiba2 ada plk azan sesat dr blok asrama lelaki.pdahal belum masuk waktu lg.tapi bila lelaki main bola sampai 7.45pm,senyap sunyi je rasa asrama lelaki mcm xde org je.sume balik kampung kot.


#blur..+__+

58 comments:

Rozuan Ismail said...

kita semua ada kelemahan.tak perlu nak salahkan orang lain.try tgk diri sendiri.sempurna ke tidak

Liyana Zahim said...

Eh.. Abg mrh kat laki ke pompuan ni? Napanya sy kekeliruan walhal sy cpt pick up juge orgnye.. Herherher.. :P

onie said...

mostly,ramai laki salahkan perempuan ...tapi onie sebagai perempuan,ubah la apa yang patut ye wahai perempuan,yang lelaki jangan duk komen orang tak tentu hala,tengok kesalahan diri dahulu baru komen kat orang,salah orang nampak,salah diri sendiri?huhu..


blur?onie pon blur

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

xpayah salahkan sape2..tgok diri sendiri dulu sebelum nak salahkan org lain..kita cukup baik ke nak menilai org.ye dak? hehe

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

xpayah salahkan sape2..tgok diri sendiri dulu sebelum nak salahkan org lain..kita cukup baik ke nak menilai org.ye dak? hehe

Saddila said...

errr dila pon blur la bang .

ehh ape ni ?? lelaki perempuan ??

siapa yang harus dipersalahkan ?? ehh tak tahu -___-

Bidadari Syurga said...

haish... ni sebenarnya nak cakap ustazah pilihan ke apa nie...?

p/s: saya tak seksi... seksa... lelaki dan perempuankan ada kamisteri... tak sangka korang lelakipun bergosip yeak... hahahahha ingatkan tak.... weeeeeeeeeeeeeee

Sarra N Allemanda said...

npe xletak shout box..?
so Sarra titip kn pesanan kt cni :P

bkn xleyh komen wahai Abg Stalker, tp kne kelik tajuk tu dlu yeap..

smpai link jd cmniy oke? smua enrty pun mcm tu gk..

http://lovelysodamartini.blogspot.com/2011/11/kurang-berat-badan-itu-merbahaya.html

kalo kt http://lovelysodamartini.blogspot.com sj.. mmg xde comment box tu.. blog Sarra pelik skit.. :(

amboihhhh~ bkn maen nk komen kt cni pnjang2 kn.. da la xkne ngn tajuk entry..
sorry tumpang lalu jea :))

cik ika said...

tnye abg stalker balik...

nk slhkan sape erk..hehehe

IEQAH said...

uishhh byk pngajaran dan maksud tersirat ni.. :)

amna said...

hmm, kadang tu bila perempuan but hal kecil pun disumpah seranah cm la si polan tu baik sangat :(

amna said...

*salam iduladha

EyqaLuvender said...

abg emo eh...sbr bang...yg pasti bkn slh ibu mengandung... ;p

TeAqArH said...

setuju sgt2...laki suke sgt mengata pmpn...asyik nampak salah pmpn je..x sedar dia duk sibuk menuding jari ke org pmpn..4lg jari duk tuju diri sndri..payah btol lau x sedar diri ni

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..biasa la..perempaun neh mmg semua org nmpk n banyak kena jaga...

kalau lelaki xdk nak kata apa sgt kan....istimewa kaum hawa neh..;)

Anif Abdullah| AA said...

garangnye entri ni.. hm,apa boleh buat,persepsi orang kita bang oii (sambil kunyah sireh)

semutsengal said...

hahahaha..

entri ni.entri ni buat aku tak terasa apa apa pun.

lalalalala..

#abang oh abang, biasalah cinta budak universiti.

dayu_myself said...

tak pyah slhkan sesiapa...
mmng lelaki dan prmpuan tak boleh dismekan...
smua ada ttsusila yang prlu dijaga...
aurt anta llki dan prmpuan je dh berbeza,
x ksah la llki nak pki snglet smpi nmpk ktiak brtrbur ke ae,
still aurtnye trjge..
tpi prmpuan dok mcm x ckup kain..
adeh..
sme juga dgn suara...
kene gne di tmpt yng sptutnya...

^____^
abng stker apesl rnsing smcm??
hahaha

ABU said...

kalau over sgt harus di uar uarkan.. tapi kdng2 benda2 simple pun nak kecoh habis.. beda yg mudah jadi susah.. :D

echaRierie said...

hoho..topik yg best ni bang..
tp no komen..haha..

farah hanim said...

salah2 kan dua2 la
ape la nak pikr2 pnjg
kalau salahkn satu pihak je
ader pro n kon nye
hehee

ekabukanmakcikkau. said...

perempuan terkenal dengan ketatasusilaan? dah memang . nape jeles? hahahahaha

cyda said...

Abg stalker eh . Haha , nice entry laa :)

eyryn said...

tue laa ketidak adilan !
huhu..tapi, memang perempuan tak boleh buat semua tue :)
nak tak nak, kene accept realiti..

Yumida said...

kim salam gak kt fasha sendal....kte org panggil pasha sendat...hihi

Saiazuan said...

hahaha btl2.. melayu ni memang x bleh dipisahkn dgn kutuk mengutuk ni

sergeant keroro said...

errr..... :P

PinKy MoMMa said...

mungkin dah jadi adat resam budaya melayu kita..perempuan kena sopan santun lagi gemah gemalai..bila dia cuba jadi diri sendiri..macam speaker pecah tergelak..jadi tak pasal pasal kena kutuk ;p

kalau lelaki itu ok jer kan..bukan masalah besar pun..

yg penting kita perempuan kena pndai jaga diri..dan org luar jangan la senang sangat buat andaian jika tak kenal dia secara lebih dekat sebenarnya ;)

sebagai perempuan sopan santun tu perlu..camner rocxxx pun kite..cuba lar jaga adap sebaiknyer..almaklum org timur huhu..

uwmaisarah said...

haha pedas pedas bang :DD

EYFAalias said...

ehehhee. jangan salahkan ibu mengandung #tetiba :D

Cik Purple Pinkypuff said...

abang.. jenguk sini jap.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/11/watermark-buat-abang-blogger-saya-abang.html

Bro Ahmad said...

kuat skodeng stalker ni hahaaa, suka je tengok perempuan dok sport bersukan = ='

aiko kato said...

nice..at least I know u xbias kn iz..hee~

i agree with u..both gender saling menuding jari..kenapa??

I think we better go and reflect our self instead of mengata org kn??

a nice approach to commemorate our hari raya qurban..;D

selamat menyambut hari raya aidiladha..may u hav a bless one~

Rtp Farra Arisha said...

p/s: kekadang our own mistake tidak dinampakkan dan kita tidak menyedari akan perihal itu. emm :'(

and sometims it's just like 'mengata dulang, paku serpih, mengata orang dia yg lebih' hee.

Cik Purple Pinkypuff said...

Sama sama abang pink.. hahaha.. ^_^ hepi sebab abang sudi ambek..;)

cik pha said...

lisa takpenah berniat pun nak menjadi kegilaan orag ramai ah.lisa tk bersalah!

*sama2 tengok lah,tak smua apa y kaum adam katakan salah,dan tak semua apa y kaum hawa katakn betul.ambil ape y betul,letak tepi apa y salah hehe.panjng pula lisa komen,sekali lisa tak bersalah!

GnieSyazni said...

Biasala tu, perempuan kan dijaga..lelaki pulak menjaga..tu yang kekadang over protective..selamat hari raya aidiladha.. ^^

Eika said...

haha entri ni memang good good lah abg.. haha so,nk salahkan sapa kan?? ngee~~ sama ja manusia,beza fikiran jer haa... ^.^v ~peace~

iQa~ said...

selamat hari raya aidiladha abg.. =)

Wanie said...

entry bela pompuan..i like~~~
ade eh pompuan main takraw, xtau lak wanie..salah pompuan nampak aje laki ni..salah sendiri?huhu..

kakak said...

takyah salahkan sape2. dua2 mesti ade pro n kontra hihi.

emm iz kl katne tu?Selamat hari raya aidiladha :)

Cik Purple Pinkypuff said...

Salam Aidiladha jugak abang.. :] semoga hari raya kali nih memberi kita seribu keberkatan.. :) kek mink tuh tak menjadik la bang.. keras.. pisau pon takleh potong.. hahahaha.. malu..=_=' mungkin telebih tepung kot.. sedihnya.. T_T

محمد رازيق said...

haha. nice bro.. jmput lwat blog kami :)

anismelon said...

salah kan diri sendiri..weee..salah kan diri yg mengata tapi xcermin diri sendiri dulu..

محمد رازيق said...

nice bro.. thnnx lawat td. anyway kita kawan! :) rajin-rajin lawat blog ye nnt :)

Chegu said...

Setuju dgn lu bro... Nway salam Aidil Adha

Daddylicious said...

balik kampung la tu...hehe

✿Dear Yayah✿ said...

hahaha. terbaikkkk ni. nak salahkan sape ek? dua2 kut..memasing tak sedor diri..haha

aimie amalina said...

kekekke
ni pompuan vs laki ke
heeee
due2 pon sameee je

pendek cite
jage la diri msg2
supaya due2 pon molek2 kan =]


p.s: abg mamat, tonsil ni dah naik nanah dah..bukan stakat skit je..huuu

EZAN IDMA said...

jgn mrh abg. nt cpt tua hehe

merahitujambu said...

selamat hari raya abang

Hanie_Dew said...

oh.kenapa aku rasa entry ni yang aku suka. hahahahahha..

jue & hanie tu memang sayang anep lebih dari dulu. hahahahha.. jgn jeles.

Izyan Masri said...

HAHAHAHA.PART MARIAH KARI TU PALING SUKA XD

hati♡ said...

kata dulang paku serpih,
kata org dia yg lebih..
huhu gitu le org kite ari ni..
bab kondem org mmg teror giler
tp tang diri sndiri rasa perfect la sgt.. kunun!!
mcm2 kan abg.. hehe

Hanie_Dew said...

oh. kalau ko jadi tetamu dlm recording lagu tu habis punah special day aku. baik jangan.

ctk said...

abg stalker ke yang selalu azan time pOmpuan main bOla jaring ni???????

Jue said...

wah entry yg lain dr yg lain sbb lainlah! hahaha
eh tau aje pompuan main bola jaring smpi kol bape..laju je mata neh hahaha

izfanora said...

masing-masing kena sedar dan tahu cara bawa diri.. entry yang baik untuk teguran tak langsung.. :)

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat