Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, November 6, 2011

Jom bt kawan! :)

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Jom beramas mesra dgn mereka!segmen Kenali Rakan Blogger.(da tutup)


Gambar terpampang 1 minggu.Bole la korg klik link depa tuk lebih kenal. :) masing2 ada kelebihannya.dpt 40org kawan sehari ok gak kn. ;) bole bt calon bini ni..#jgn mengade +_+









Terima kasih menyokong abg,samada yg join,followers dan yg menjadi silent reader.Abg menyepi seminggu dulu k.Da free nti abg skodeng spe2 yg dtg cni.Selamat berkenalan dgn diorg ni. ;) 

owh,thanks pd mink sbb sudi bt kn abg watermark.

76 comments:

✿ Cik Nisa ✿ said...

weewitt bnyak yer awek . hehe .

onie said...

terjah :D

GnieSyazni said...

hehe ramainye =)

Nana Jay said...

comel watermark!

merahitujambu said...

semua cantik2..abg pon cantik..ops..=p

Saddila said...

dila nak gelak . kahkahkahkahkahk . haha .
pink gitu watermark abg . hahaha .
CUN LA BANG :))

echaRierie said...

waahhh..ramainya kwn..
jeles...hehe..

bang,cutenya watermark abg..
hihi

Cik Purple Pinkypuff said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dayu_myself said...

mne rndu kt abng stlker...
rndu dekat blog dan postnye yang gedik2 gitu je..
kah33333...

Izyan Masri said...

ALA ALA ALA ALA.TAK SEMPAT NAK JOIN SEGMEN ABANG STALKER NI T_T

EYFAalias said...

perghhh! ramai awek cute. hehehe. terjah2~

hati♡ said...

hai hai huhai.. ^^,

semutsengal said...

abam,

manyaknyeewww awekkssss, muleh usha an kitew arkk ?

cik pha said...

wooohaa banyak pula calon bini kau ni weh hahaha

Saiazuan said...

wah ramai gadis2 la..hehe

dill said...

wah! sume gorgeous!

dill.

Eika said...

peace.. ^.^v

Zuraidah said...

Fuyoooo! Ramainya. Cun2 semuanya. Kecuali yang bagi komen ni. Ahak! >.<"

Fara E's said...

tak nampak muke i pun , sobsob

Bidadari Syurga said...

amboi... semuanya gegel nie... aduh....

adwafarahin said...

ramai jugak yg join :D

adwa ttp sokong abang la! :)

Wanie said...

beramas mesra?huahuahua..terima kasih abg sudi mempromosi diri kami2..hee..ade gak yang dah kenal ni..


sungguh cmel n menarik watermark abg..nak gak satu..huhu

aiENn cHAm said...

yey! hahaa

aimi said...

nape xd gambar aimi =P

EyqaLuvender said...

ta rindu abg pon...hehe ;p

Yumida said...

wow...ramainyer join segmen...meriah...x sempat nak join....selamat berhari selasa abg stalker...

aiko kato said...

so sweet..rjn awk ya iz..;)

p/s: rmi calon di ats tuk awk iz..;P

Hanie_Dew said...

nak kenal yang bbakal CSI M'sia tuuuuuuuu

zareliqa afiqa said...

terjah jangan tak terjah..ehehe :)

cipUtchiaPp said...

abang !! emy bz sket sembelih lembu..hahaha, bru smpt dtg sini.. slmt hari raya, allalala :p

Hanie_Dew said...

ok la. ok la. ko nak jugak kan jadi tetamu jemputan. aku kasi ko part paling glemer.

jadi pom pom gel kat belakang. pakai mini skirt eh. ko boleh juga sambil nyanyi nyanyi.

bella hamzah said...

baguihnya abg stalker ni.. promote blog... :)

Syafiee said...

Fuyoooo. Passing satu mari. Wekeke.

sea_lavender said...

jalan2 lama da tak mnyinggah sini

eva said...

cantek watermark tu.. pink lagi.. hehehehe! kreatif mink buat.. pakai jugak kan letak kat gamba.. haha

Ain Zulaikha said...

eh abg stalker, gambar ain mana gambar ain mana tak aci tak aci hahahahha

Lea Isnawi said...

sorh je jejaka yg join?

Anif Abdullah| AA said...

naiklah saham lepas nih.hehe
insyaAllah kalau rajin,anif terjahh diorang :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah.. sorg jew laki.. hehe..

aimie amalina said...

hooooo
kerana tonsilku
x dapat beramas mesra dgn segmen ni
huuuuu

Faidhatul Arfah said...

slmt kenal2 ahahah (:

Phat said...

phat follow sini n letak abg stalker dlm bloglist phat ya..

Anif Abdullah| AA said...

wahai abg pemalu! haha

eh best la lagu nih, nak ty sp penyanyi dia?

Oshin said...

singgah menyinggah !

comel la semua..leh wat calon bini hihi

ctk said...

mmg rjin abg ni..patot la rmai peminatttttt..teruskan abg stalker . i lap u :D

EZAN IDMA said...

wah ramainya gadisss

starzieti said...

cantik2 belaka. rambang mata nak pilih mane satu nak buat menantu. eh ? hahaha !

Cik Purple Pinkypuff said...

masyeh abg.. :) abg gi beraya kat kampung ker? mcm 2 hari tak nmpk.. :)

Phat said...

wah terharu betul...dah la puji aku ni comel (perasan) pastu letak dalam bloglist plak..tq bro.....

Finaz Jaafar said...

oke fine ramai pompuan je..haha

merahitujambu said...

memang doodle tu tuk abg ya..abang pon nampak link tu kan..nk kena sekeh abg ni tau..weekkk..=p...saja nk buat doodle tuk abg sebab x suka muka hijau tu..=p

sergeant keroro said...

banyak betul link, hehe XD

seronok blogwalking ni :P

ekabukanmakcikkau. said...

ni entri kau yang paling baru lah ni konon-kononnya? ghupenye aku lapan ratus kali ganda lagi rajin dpd engkau muahahhahaa yahuuu aku rajin !

missmaisharah said...

tq abg stalker:)

ILA HonEyBuNNy said...

cantiknya semua kawan2....hehe...;-)

best kan ada kenalan ramai2...;-)

Saiazuan said...

hmm jangan la korban mengorban ni..

ekabukanmakcikkau. said...

Aku x ckp pon alat sulit pompuan tak real , dey machaaaaaa ! Aku ckp laki punya real je , kau punya aku tak tau ah . Muahahahaha dan jgn kau gedik nak tnye camne aku tau alat sulit laki real . Paham?

ekabukanmakcikkau. said...

Disebabkan kau stalker paling hebat di abad ni, aku iaitu org plg bijak di alam semesta nak bg kau satu idea bernas . Bodoh tak kalau aku soh kau carik sendiri sebab mcm mane aku tahu alat sulit laki real . Yelah kau kan stalker terhebat diabad ini. Muahahahhahahhahahahahahaahhahahahahahahaahahahahhaha . Kau jgn nak reply !

semutsengal said...

khkahk..abang ooww..

orang tuatua ckp header kalau gmbar the mask lagi kasanova terunggul tau..

ABU said...

wah cantek cantek semuanya.. sorang je jantan..

Rtp Farra Arisha said...

ramai kenalan yang boleh kita berkenalan di laman blogging ini :'D

Hanie_Dew said...

sape nak prank kol ko? sape? sape? hahahhaha

Hanie_Dew said...

nak ngurat??? oohhh *pengsan* (x.x)

cik wanie Lovela (CWL) said...

sob3 tak da dalam senarai

Akeyla Frr . said...

ah , taksempat. hhihihi

anismelon said...

ramainye gegel..weee..xdan nak ngejoin..

Bell said...

wah..rmainye aweksss...blink2 mata nak pilih gini...hik9

.: mama lynn :. said...

akhirnya... enterprame gak wajah chantik mama lynn kan... haha prasan .. suka dapat kenal

Adylia Qarissa said...

mana gambar dkna?? :D

[sutera kasih] said...

wahhhh dh ramai kawan baru..patutla lupa kawan yg sorg ni heee

Jue said...

wah smua gegirl yg comei lote ngan cun melecun..boboi xde?

izfanora said...

xder guy pun yer.. hihi..

xder masa nak BW lah skrg nie..

syahirah said...

seekor kumbang d celahan bebunga yg cantik & mekar harum baunye..wawawa

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu..nak kena berkenalan nih... heheheh...

hira said...

promote nampak. ekeke. comellah watermark tu. nak juga! -.-

ciK LyndaWawa said...

wah..ramai perempuan..heheheh

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat