Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Wednesday, October 26, 2011

Kaum hawa sekalian

Assalamualaikm wbt dan slmt sejahtera..

Apa kabau anak2?haha..kobau baik le hendaknya.Sbnrnya abg mmg x nk hudpate.x de benda kot nk mencarut.Korg nk yg lucah2 ke?wawawaa..;)) Relax2..hrtu abg da bg tips bercium kn.So hrni bkn nk bg tips beromen plk.No,no,no..panas kubur abg nti.

Sejak akhir2 ni byk betul kes melibatkan prmpn,rogol,ragut,buang ank,buat ank,mcm2 lg r.Sampai bdk2 perempuan kecik pun da x selamat.Turut dijadikan pemuas nafsu pd binatang bertopeng manusia.Yg kesiannya OKU pun jadi mangsa.Mcm mn la org x kata dunia nk kiamat..So sebagai abang yg risaukn adik2 dan juga kakak2,abg nk bg teknik la ckit.Asas protect dri sendiri.

1. Kalau keluar rumah tu bawa la apa2 yg tajam tuk dibuat sebagai senjata jika berlaku apa2 yg x diduga.Contohnya kunci kereta,kunci rmh ke,x pun bwk je pisau sayur.Jgn tercucuk diri sdri da la ye adik2.hahaha..function kunci kerete/rmh tu ble korg diserang,genggam kemas2 then sekuat hati cucuk mata or bahagian mke si penyangak.Guna jari pun bole..cucuk mata dia.

2. Jika korg rs mampu nk melawan,ada tenaga..kalau apa2 terjadi,samada dipeluk,dikepit,dipenyek,hahaha...gunakan buku 5 or lebih tepat lg separa jari telunjuk dan jari hantu.then tumbuk sekuat limpa ke arah tekak/halkum.Biasanya yg jadi penyangak ni lelaki.Biar diorg tercekik,batuk terbahak2.

3. Andai kata korg diserang dr belakang,dipeluk.Sengetkn bdn korg ckit ke kiri/kanan dan kaki kiri/kanan selit dibelakang kaki malaun tu supaya ada ruang ckit then hentak rusuk penyangak guna siku korg yg tajam kuat2.Abg rs yg ni sesuai tuk spe2 yg pnh bljr seni mempertahankn diri.Diorg lebih tangkas,yela da ada basic kn.

4. Tangan korg dikepit/dihimpit/dipeluk,da x mampu nk buat apa2?gunakan la gigi masing2..apa guna hr2 asah gigi klu x bole nk tlg kita.Gigit je mn2 tempat pun yg korg rs sdp tuk digigit.hahaha..jgn ambil masa plk pk nk gigit kt mn.Klu diorg tutup mulut korg gn tgn,meronta ckit then gigit jari dia tu biar putus.Ble dia menjerit dan melepaskn korg,cepat2 tumbuk kerongkong or cucuk mata dia kuat2.

5. Abg pun x tahu da nk ajar apa..kang ajar yg ssh2 payah la korg nk fhm.Disaat mencemaskn apa pun x bole nk fkr melainkn teknik2 mudah yg mmg on da spot korg bt.Ok,last thin' yg mampu tuk para gadis2 kt luar sana bt......tendang telo dia sekuat hati,sepenuh tenaga.Kalau kaki x sampai nk tendang,apa ada kesah...da terdesakkn,picit je 'adik' dia kuat dgn tgn,penuh ghairah,bygkn korg tgh ramas santan.Pastu pulas mcm tgh pulas kepala paip then sentap lelaju.Lakukan dlm masa kurg dari seminit.perghh....mandul terus rs nya.Disamping tu jgk dpt le korg rs..hahaha.sambil menyelam minum air. :P


Pesanan dr Kak Diya: Bawa perfume and lighter dalam handbag atau poket lagi senang kot..bukan suruh smoking..tapi suruh spray perfume and lighter di ON serentak..biar dapat menghasilkan api..biau terbakau muka malaun todi tu wahahaha..bahasa melaka dah kuau hahahaha.--> melaka maju 2010.hahaha

Sebelum semua tu terjadi,pastikn korg menjaga aurat dan maruah masing2.Jgn sampai lelaki ckp korg (perempuan) yg tadah,kami (lelaki) beri je..Sedara mara,sepupu ke,abg/adik angkat,bapak tiri,kwn2,pun x bole caya..beware k.

Kepada Eyqa Luvender, abg hrp kamu dpt berfikir sewaras2nya sebelum bertindak.Apa yg eyqa bt hrni akan mempengaruhi masa hadapan eyqa. :)

p/s: sempena diwali ni abg dpt cuti sehr,mn yg mampu abg singgah la ke blog korg yg dtg k. ;) yg mn x sempat jgn ngajuk,mgkn hari lain..insyaAllah.abg masih sdg berkursus,bz.

51 comments:

EyqaLuvender said...

alaaaa,jgn la tulis kt cni...malu la...wuuuuuu...
btw,tQ abg.



*abg,nk no hp...hik3.

EYFAalias said...

kalau bawak parang dalam handbag boleh x abang? ehhheehee.

Bell said...

tengs sudi bw ke blog bell :)
bell cuti tapi cuti sgt sbb ada progrm kolej..huhu..

tips nie boleh pakai jugaklah..yang no 5 tu cannot go la..ahahha..geli rasanya..tapi klu dah terdesak manalah nak tahu kan..:p

nurul nabila bt medan said...

Asas yer~
yg pertama tu mybe leh gune ^^

Asyila Zainuddin said...

haha.. bergune ye tips ni.. ekekeke.. nanti boley try test cuba.. :p

syahirah said...

hahaha..relevan!
tpi gaya pnyampaian siyes mcm haremm ler..

lps nih bley la nk standby garfu dlm beg, cucuk mate dye kasi bute mcm kassim slmt..ho ho ho

Saddila said...

haha ape la abg ni .
no 5 tu nak baca pon segan , takpe2 open minded sikit :)

*RAMAS ?? haha gila .

PinKy MoMMa said...

ada lagi satu..ni akak nak kongsi utk adik adik huhu..tiba tiba nak sibuk jugak kan..boleh eh adikku ;p

bawa perfume and lighter dalam handbag atau poket lagi senang kot..bukan suruh smoking..tapi suruh spray perfume and lighter di ON serentak..biar dapat menghasilkan api..biau terbakau muka malaun todi tu wahahaha..bahasa melaka dah kuau hahahaha

~SaL IjOu~ said...

aduh..mmg x tau nak kata apa da dgn manusia2 kejam mcm tu~ (--")

*sy tga cuti seminggu ni.sila jelez~ ;p

eyryn said...

haha.. iye laa.. org melake bagi tips kan..
haha.. bakau je le..

cik pha said...

kau baik weh siap bagi nasihat tinkayu weh.

adwafarahin said...

huhu orite! akan protect dri ini..makaseh!

izfanora said...

tips baik punya.. :)

no 1 tue mmg izfa buat. dalam kereta, bawah seat, ada gunting besi, besar punya.. :)

no 3 pun, harapnya no hal. ada basic dah.. :)

yg lain2, insyaAllah, kalau terdesak..:)

tq abg..

Wanie said...

tak belajar silat dulu, bawak perfume je la kan..hehe

selamat berkursus abg (:

hira said...

tips ke 5 agak censored ye. adik-adik tak boleh baca. hahaha.

Akeyla Frr . said...

THANKYOUUU :D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hahaha~ gelak2 baca 'tuto' abg ni..heh3..tp mmg berguna semua tu..sbb tu je yg termampu buat..nama pon pompuan ..manakan boleh nak lawan tenaga lelaki..huhu

Mizz Atie Zieya Shukri said...

makaceh abg..tips ni berguna tyme nk balik kerja.....masa tunggu bus...kt depan opis...sampai ada pakcik tua stop smata2 bg num fon..uwa...geliiii

eVa said...

hahaha.. byk main cucuk mata jer yerr.. gelak bc.. bgs jugak info ni... makin risau skrg.. nak ada anak nanti pun susah nak fikir.. skrg dah tak slamat.. huh..

Cik Purple Pinkypuff said...

malaun.. hahahhaa.. comel jer ayat tuh.. :P d sabah jarang mau cakap malaun2 nih.. :P bha, baiklah.. cp akan ikut pesan pesan abg di atas nih.. ;) tp betul ka lighter jumpa perfume ley kuar api??? wo nak try jap ag la.. :D

Hanie_Dew said...

aku suka part perfurm + lighter tu. memang maveles. sepuas hati la bako muka dia kan.

klaau dah penyangak tu yang tutup aurat pun jadi mangsa. ingat yg graduan kene rogol dalam bas. kan tutup aurat awek tu.

ko la lama tak munculkan diri. mana tak ketinggalan. kitorg dan sampai ke ngeri china menuntut ilmu. hahahaha

dayu_myself said...

amboi...hahaha...
ganas betul r pe yn abg stalker ajr ni...
grenti penyangak pun dah tkut nak kaco prmpuan lpas prktik kat ats ni...
kah333..

p/s: jga ksihatan wlupun bzy ye..
smile alwys...^__^

caw cincau..

farah hanim said...

wooott
panas membacenye
hahaa ^__
tp memg btol pon
kene jage elok2..tkut woo..

♛ dja sukhri said...

sy setuju debgan kak diya!! bawak perfume yg sembur tu.. lagi untung law dapat sembur mata si lelaki tuh.. tapi, tu pun law dapat.. hehe =.=

yg penting, selalu berjaga-jaga okeh! :)

cipUtchiaPp said...

hai abg ! lame nye abg kursus.. rndu nk bace entry2 abg..
thanks utk tips ni..hahaha,tp no 4 tu, emy x sanggup lah nk buat ..

Fara E's said...

haha , best2 , nanti nak cube kat abg eyh , haha ;p

Adylia Qarissa said...

kalau dalam keadaan terdesak tak tau nak bertindak apa dah..huhuuu..

hati♡ said...

happy dewali abg.. (:

Cik Aish said...

ha tips bercium? lum baca lg..jap nak cari..semangat nih..hahah

aniswany said...

DH BOLE JADIK PAKAR MOTIBASI DH NII..HIKHIK

#LAMA DER X JENJALAN SINI. EH HYE !!

siti kektus said...

tang perfume dgn lighter yg k.diya pesan tu, sempat ke time tu nak kua kn dua2 serentak? hehehe ;)

zaty said...

pergh.panjang lebor nasihatnye. .thanks for the tips.haha :)

Izyan Masri said...

HAHA.KALAU YAN BAWAK LIGHTER KAN,T MAK JUMPA,HABIS KENA BELASAH SEBAB DIA INGAT MEROKOK XD

Liyana Zahim said...

Tapi lau die da awal acu pisau takley watpe gak abang.. Risau skang nk jln merate2.. Dlu salu gak merayau sorg2 kat kl tu tp skrg da tadak brani ma..

cik ika said...

fuyoo..abg stalker memang hebatlar..hehehe..siaplah law abg wat ika cm uh..da ade datips ni..hahaha

aimi said...

tq ats nsht abe :)

Umie Artoqiemie said...

kenapa entry baru x leh komen?

eva said...

entri wa kena beb tu mmg iz tutup kan ek? nak komen tp xda word komen pun..

eva said...

sy cuba clik awan hijau pesal takde blog.. ingat nak singgah blog fav iz..

Lissa Allemanda said...

sebab xda shoutbox kena la comment kat sini. best lagu kt blog :)

ciK LyndaWawa said...

uyo..minat pink dia..hehehe


#dulu kat uthmsaya dip saje..hehehe

merahitujambu said...

terima kasih bagi tips abang..abang baz eh??tetiba rindu abang..ops..ahahaha

BeloG MTT said...

Zaman sekarang ni kat mana pon kena hati hati =..="

Jawapan untuk soalan : Abg stalker,MTT single tapi taken already.. Haha :D

Nurnajwa KZ said...

Byk lak duit abg nk belanja kte kan ;) takpela, kte tak suka susahkn org^^ hehe.

hira said...

erk. entri tag atas tu tak box komen. hoho. ni haaaa tag untuk abang :p

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/dunia-tag.html

GnieSyazni said...

pengakuan dari bekas ahli gayung..kalau dah gelabah mmg tak ingat nak bersilat..yang paling penting kena tenang (boleh ke nk tenang?)..haha dan paling senang step ke 5 biar senak..i like..lalala

cik wanie Lovela (CWL) said...

betul2 suka

ekin.. said...

terima kasih k pasal entry nie..
peranan lelaki2 mcm ABG STALKER nie lahkne sama2 protect kaum hawa..:)

TeAqArH said...

hahaha..sokong yg no3 tu...sbb da penah tgk prektikelnye...x cube je lg n xnk cube pun.huhuhu..

aimie amalina said...

kakakaka
cr abg ni semua bernas
semua menunjukkan
kelemahan2 part body lelaki

gud2

kene bawa spray tu mang penting
tu je ilmu silat je yg ada..
hehehehehe

gud job abg mamat!=]

✿Dear Yayah✿ said...

hahaha.. siyes info ni sgt berguna. :)

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat