Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Monday, October 31, 2011

Promotion

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


[Segmen Kenali Rakan Blogger..BUKAN pertandingan Ratu Cantik]

Untuk minggu ni rasanya tak ada apa lagi abg nak update.Sape2 rasa nak abg tampal gambar korang kt entri abg,buat seperti berikut.Bole la korg berkenalan sesama korg.


1. Buat entri ringkas tapi padat,mesti la ada lampiran ni,
Tepek header kacak ni.Backlink ke sini.[nak curi,Ctrl+klik]


Lain2 yg kena ada:
-gambar passport korg or gambar yg sopan tak menjolok mata setepek SAHAJA.
-bawah gambar korang tu letak nama penuh/glemer,
-umur dan status (single,married,janda,duda)
-3 sebab kenapa kau cantik/hensem (CANTIK TAK SEMESTI PADA RUPA)


2. Tajuk entri: 
Aku cantik&Abg Stalker --->(blogger perempuan)
Aku hensem&Abg Stalker--> (blogger lelaki)


(Jangan malu2,semua makhluk tuhan tu cantik/kacak.xde org kata kita perasan.)

Expired: Sampai AHAD ni la eh,sbb busy skrg. (UPDATED)
[Klik cni..SENARAI RAKAN BLOGGER yg da join]

p/s: lelaki x join mgkn sbb abg lg kacak dr diorg,so rs malu kot.hahaha..xpe2..kita tgk spe perempuan dan lelaki sejati yg berani. ;)

Soya bkn Coke

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Ada la sumber2 yg boleh dipercayai mengatakan soya x elok sgt diminum oleh lelaki sbb bole mendatangkn hormon wanita iaitu..breast!ye..bahasa lain nya buah susu.Jadi,gadis2 A cup dan B cup jgn risau lg,minum la soya,bukan cola.xpayah sorok2 barang dalam bra lagi. :D #ntah pape.haha


p/s: lupa plk..sbnrnya soya x baik diminum selalu sebab....lu fikir la sendiri ;)

xde apa yang lucah pun..think +ve.

Sunday, October 30, 2011

Langkah elak bau badan

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hai bebi2 sume,lelaki/perempuan dan khunsa.ok kali ni abg tertarik nk bagi tips untuk elak bau badan atas desakan keyword dr blogspot dan nuffnang.

Langkah2 elak bau badan:

1. Guna limau nipis/limau sambal yg mak kita tanam blkg rmh tu sebagai mandian.Bukan suruh bt air,tapi genyeh,sental celah2 ketiak,celah apa2 je la yg korg suka.Spe2 x mampu nk sental,meh cni abg tolong.haha
2. Kulit limau yg kita da genyeh kt ketiak tu jgn buang.Dari bazir,amik dan buat sambal belacan guna kulit limau.xpun kunyah je bt ulam mkn dgn nasi.Ada apa kesah..ketiak sdri jgk kn.

3. Jgn pakai sabun/shower foam yg kau da tahu mmg x sesuai untuk badan kau.Kita bukan nk wangi,tp nk buang bakteria.Guna sabun yg ada anti kuman,biar mati kuman kt bdn tu.Pakai deodorant juga!(ubat ketiak)
4. Cukur la bulu ketiak bhai..panjang berjela x seksi,semak ada la.Konon buat tocang.Bila berpeluh,ada bakteria punca bau busuk.tu yg ketiak basah dulu,psl bulu mengalahkn lalang. +__+

5. Pakai perfume/losyen yg semerbak harum.Biar 100km org da tau itu kita.Mahal ckit xpe la..topup bole lak bli,xkn tuk bdn x mampu.

6. Pastikn kita mandi setiap hari.Paling malas pun 2x la sehr..pagi dan lwt ptg.Nak2 pulak kaki sukan,kaki rayap,da penat mst berpeluh2.Kelengkang jgn ckp r..hapak.Klu x mandi mmg harum la bau kau.

7. Kadang2 bau badan ni bukan datang dari badan je.Jgn pakai pakaian yg da terpakai.Mentang2 la smlm pakai kejap je,pastu gantung.konon wangi lagi la..2x pakai ok lg,3x pakai klu campak dalam kolam mampus ikan2 dalam tu.
8. Jgn mkn makanan yg bole naikkn bau badan,bau mulut.Da tahu ketiak tu busuk,badan tu hamis,lagi mau mencekik sup kambing la,kari kambing.Lama2 kita pun bau kambing gak.

9. Tukar pakaian disetiap aktiviti.Contoh pagi tu ada aktiviti luar,petang masuk kuliah.Kalau bole tukar la pakaian korg klu da tahu kita ni ada sejenis penyakit badan berbau.Malu beb klu kwn tegur.

10 Andai kata sume diatas ni x mujarab,x bawak sebarang kesan kt korg..pergi minum perfume tu,telan sabun bulat2,gantung kt leher pewangi ambi-pur.

Amalkn je la..insyaAllah,kurang bau bdn.Muka hensem,cantik,x guna jgk kalau badan bau kepam..p/s: soalan2 yg orang tag abang korg bole tengok kt page bwh header (tag!) bai! ;) 

Wednesday, October 26, 2011

Kaum hawa sekalian

Assalamualaikm wbt dan slmt sejahtera..

Apa kabau anak2?haha..kobau baik le hendaknya.Sbnrnya abg mmg x nk hudpate.x de benda kot nk mencarut.Korg nk yg lucah2 ke?wawawaa..;)) Relax2..hrtu abg da bg tips bercium kn.So hrni bkn nk bg tips beromen plk.No,no,no..panas kubur abg nti.

Sejak akhir2 ni byk betul kes melibatkan prmpn,rogol,ragut,buang ank,buat ank,mcm2 lg r.Sampai bdk2 perempuan kecik pun da x selamat.Turut dijadikan pemuas nafsu pd binatang bertopeng manusia.Yg kesiannya OKU pun jadi mangsa.Mcm mn la org x kata dunia nk kiamat..So sebagai abang yg risaukn adik2 dan juga kakak2,abg nk bg teknik la ckit.Asas protect dri sendiri.

1. Kalau keluar rumah tu bawa la apa2 yg tajam tuk dibuat sebagai senjata jika berlaku apa2 yg x diduga.Contohnya kunci kereta,kunci rmh ke,x pun bwk je pisau sayur.Jgn tercucuk diri sdri da la ye adik2.hahaha..function kunci kerete/rmh tu ble korg diserang,genggam kemas2 then sekuat hati cucuk mata or bahagian mke si penyangak.Guna jari pun bole..cucuk mata dia.

2. Jika korg rs mampu nk melawan,ada tenaga..kalau apa2 terjadi,samada dipeluk,dikepit,dipenyek,hahaha...gunakan buku 5 or lebih tepat lg separa jari telunjuk dan jari hantu.then tumbuk sekuat limpa ke arah tekak/halkum.Biasanya yg jadi penyangak ni lelaki.Biar diorg tercekik,batuk terbahak2.

3. Andai kata korg diserang dr belakang,dipeluk.Sengetkn bdn korg ckit ke kiri/kanan dan kaki kiri/kanan selit dibelakang kaki malaun tu supaya ada ruang ckit then hentak rusuk penyangak guna siku korg yg tajam kuat2.Abg rs yg ni sesuai tuk spe2 yg pnh bljr seni mempertahankn diri.Diorg lebih tangkas,yela da ada basic kn.

4. Tangan korg dikepit/dihimpit/dipeluk,da x mampu nk buat apa2?gunakan la gigi masing2..apa guna hr2 asah gigi klu x bole nk tlg kita.Gigit je mn2 tempat pun yg korg rs sdp tuk digigit.hahaha..jgn ambil masa plk pk nk gigit kt mn.Klu diorg tutup mulut korg gn tgn,meronta ckit then gigit jari dia tu biar putus.Ble dia menjerit dan melepaskn korg,cepat2 tumbuk kerongkong or cucuk mata dia kuat2.

5. Abg pun x tahu da nk ajar apa..kang ajar yg ssh2 payah la korg nk fhm.Disaat mencemaskn apa pun x bole nk fkr melainkn teknik2 mudah yg mmg on da spot korg bt.Ok,last thin' yg mampu tuk para gadis2 kt luar sana bt......tendang telo dia sekuat hati,sepenuh tenaga.Kalau kaki x sampai nk tendang,apa ada kesah...da terdesakkn,picit je 'adik' dia kuat dgn tgn,penuh ghairah,bygkn korg tgh ramas santan.Pastu pulas mcm tgh pulas kepala paip then sentap lelaju.Lakukan dlm masa kurg dari seminit.perghh....mandul terus rs nya.Disamping tu jgk dpt le korg rs..hahaha.sambil menyelam minum air. :P


Pesanan dr Kak Diya: Bawa perfume and lighter dalam handbag atau poket lagi senang kot..bukan suruh smoking..tapi suruh spray perfume and lighter di ON serentak..biar dapat menghasilkan api..biau terbakau muka malaun todi tu wahahaha..bahasa melaka dah kuau hahahaha.--> melaka maju 2010.hahaha

Sebelum semua tu terjadi,pastikn korg menjaga aurat dan maruah masing2.Jgn sampai lelaki ckp korg (perempuan) yg tadah,kami (lelaki) beri je..Sedara mara,sepupu ke,abg/adik angkat,bapak tiri,kwn2,pun x bole caya..beware k.

Kepada Eyqa Luvender, abg hrp kamu dpt berfikir sewaras2nya sebelum bertindak.Apa yg eyqa bt hrni akan mempengaruhi masa hadapan eyqa. :)

p/s: sempena diwali ni abg dpt cuti sehr,mn yg mampu abg singgah la ke blog korg yg dtg k. ;) yg mn x sempat jgn ngajuk,mgkn hari lain..insyaAllah.abg masih sdg berkursus,bz.

Tuesday, October 18, 2011

2minit jp!

Sory syg2..bt masa ni abg tersgt la sibuk sbb tgh berkursus 4bulan.so x dpt nk jengah or komen korg macam org gila.maaf sgt tau.klu rindu tgk la bulan..klu x nmpk mke abg jgn la nangis lak.cuba hr lain..kuang3.spe2 yg ada no fon abg tu bole la msj..ade ke?haha..sbb xde la sje pelawa.doakn kesihatan korg baik2 je,dan doakn kesihatan abg jgk k. ;) 

much love,
abg iz

Tuesday, October 11, 2011

How to cium2

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Bunyi tajuk mcm minta penampar je dr korg sume kn.Relax r..xyah hipokrit.ada yg belum baligh ke?klu blm bole tekan [X] kanan atas.Ambil tips ni sekadar suka2,pengetahuan am.Pls,dont do at home.Yg belum berkhawin jgn ok.


How to cium2..

1. Gosok gigi hari2 max 3x sehari.Kalau ko pemalas gosok gigi mcm beruang peliharaan,setahun 1x.Kompem..bini/laki ko pun teragak2 nk cium.eewww..~

2. Singgam a.k.a gula2 getah.Kdg2 da gosok gigi pun mulut bau pekung.So kunyah la singgam tuk lbh kemanisan.lebih harum mulut kau,lebih menjadi2 la nafsu seksual tu,bermula dr ciuman kemudian....hahaha

3. Jauhi dr bawang merah dan bawang putih.Err...bau dia kuat kot.Klu ko jenis yg cpt ghairah,asyik nk bercium je cm omputih,sila2 la jaga pemakanan ko tu.

4. Not a good kisser?hm..senang.Apply kt buah dlu.Ni bkn onani k.contoh,cium buah epal.cuba beberapa cara yg berlainan pd epal.Jgn risau,rs2 ada org nmpk,cpt2 mkn buah tu.wawawaa..;))

5. Sebelum nk memulakan ciuman,anggap psgn ko tu mcm hasil buruan yg jrg ko dpt.*da mcm binatang plk* ok abaikn.Yg pasti lakukn dgn ikhlas,ghairah,not too hard or soft~bru la puas.

6. Elakkn kissing sampai berlaga gigi.nti ngilu lak,kn da terganggu.Apa2 pun bibir yg kena maju kehdpn.Org yg ske bergmbr muncung itik tu ni la kelebihan dia.hahaha

7. Keep moving.jgn jadi batang pisang,x gerak2..maksudnya dua2 kena bg respon.kepala ke kiri kanan,kiri kanan.tp jgn smpai terkehel da le..

8. Pandang mata ke mata.x pyh susah gn bahasa badan atau bahasa isyarat nk mintak cium.Pindahkn aura ko kt pasangan gn mata je.Goda2 la ckit..xkn tu pun nk ajar.

9. Sesekali relax jp amik nafas ckup2.Jgn bantai cium je smpai klimaks.xmo la..abah x suka.nanti 'cerita' cpt hbs kn x syok.

10. Guna kepakaran ko sdri =='

Tips ni kwn abg cilok dr mn ntah,abg tlg olahkn bg mudah fhm.Masa dgr dia ckp mmg tergelak hbs.i'm not a good kisser.nk tahu lps kwin la.. :P (MINGGU NI XDE CIK ANON,SBB ABG X ON9 TUK BEBERAPA MINGGU.BUSY.)

P/S/S: Kalau x ajar pun korg kn pandai2..bdk umur 7tahun pun da miang.Ada ke ckp nk kwin dgn cikgu.1st day nk peluk,2nd day nk cium,3rd nk rogol..hahahah..rogol?ok,rs nya nk beromen.x reti sebut la tu..

Saturday, October 8, 2011

Hujung Minggu Bersama Cik Anon

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


STICKY POST sampai hbs tempoh berpantang abg (cuti blogging)


Ehem2..*ckp x nk update,tp terrrr-updated jgk*.Sebenarnya terrrrr-kena update sbb ada la org minta abg bg ruang utk cik anon komen entri2 abg.So dgn berbesar hati abg nk bgth:


setiap hujung minggu (sabtu & ahad) sahaja komen box abg akn dibuka utk cik anon.


Bermula hari ni.x kesah la kau nk kutuk ke hentam ke kn,abg xkn sumpah maki hamun kau balik.Cuma..segala komen tu akn ditapis.Mn yg x sesuai rs2 berbau kentut,abg x publish ye.Rosak la reputasi abah nakk..


ok,have a nice day syg!babai ;)

Thursday, October 6, 2011

Spontaneous

i'm sorry..really sorry..

Abg x ada dlm seminggu 2 ni.Nk berehat.Buat la macam blog sendiri.
 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat