Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Tuesday, September 27, 2011

Falling in..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Salam rabu guys!wordless day..tp nk membebel jgk sebelum g kje jp lg.Kalau entri lps,kita cari cinta.Ble da cri,mst la fall in luv pule. :) 
Bila dilamun cinta/jatuh hati/tertarik hati..begini la jadinya..

1. Sentiasa berusaha tuk tgk si dia.Kalau di alam maya,25jam mengadap wall/page org yg kita admire tu.Sebab nk tahu segala perkembangan dan pengecutan dia.Org lain da naik muntah tgk.

2. Biasanya rasa bosan bila ada masa kelapangan.Skrg bila dlm hati ada taman,rasa setiap saat yg berlalu tu indah sgt2.Klu tgh bekerja pun rs cm cpt je hbs wktu.x perasaan masa berlalu.puii!kronik da tu.

3. Walau dr jauh kita duk renung,angau,skodeng wall/page dia,kita duk sengih je 25jam cm org gila talak.Pdhal malaun tu x heran,buat keras je x bls senyuman kita yg ikhlas lg manis ni.

4. Masa bercinta ni sumenya manis.Kentut wangi,taik idung pun sesdp rasa tumix.Bekerja/bljr 1 tmpt bole la kita curi2 tgk.Klu cinta muka buka je?pergh..sanggup cilok pic dia bt wallpaper destop.Siap slide lg tu! o.O
(dgr kt youtube,blog ni ada lagu)

5. Bila tahap keminatan xdpt dibendung,nafsu da membuak2,siap buat album khas.Yela..time free bole cuci mata.x pnh rasa muak la.100x sehr tgk gmbr yg sama sambil buat mke alahai..minx pelempang.

6. Nk ckp dgn dia malu2 hamster.Jd kwn2 la jd mangsa.Kdg2 dgn pokok bungaAsyik bukak topik psl dia,dia,dan dia je blk2.Da mcm recorder.Bnd yg sama..kembang kempis hidung kwn tu duk melayan.

7. Bila da suka mula la unfair.Lg2 klu dpt yg se-ofis.mampus org lain kne bt kje lbh.Minah/mamat tu best dilayan cm puteri/putera.Layanan baik gila kot,konon nk dia rs 'caring' nya mamat/minat niewww~Pergh..rs nk ludah je.

8. Perkara paling normal org buat,korek latar blkg org yg kita admire tu dlu.Sume bnd kita nk tahu.Bukan apa..nk jd the best la dimata dia.Bole tahu status empunya diri jgk.Jgn main blasah je nk bt awek/pakwe.

9. Demi mendapatkn cinta dan perhatian si dia,sanggup kita berubah ckit2.Sume perkara yg dia suka,kita nk suka jgk.Bkn hipokrit..ni nm nya syg lbh..hahaha.Klu dlu x minat kucing,tbe2 je skrg da minat. :P *contoh

10. Org dilamun cinta ni biasanya muka berseri2.Klu muka cm taik masam,skrg muka dia la plg manis,sweet,sweat.Dr pemalas jadi rajin,dr rajin jd malas.Yela..dlm hati ada taman bunga..sume ok je~

Mula2 mmg bersemangat..da lama2 hangat2..hrp klu ikhlas tu biar la smpai bila2 pun.Bru la hubungan bertahan lama.insyaAllah..jgn cpt putus asa tp jangan jd hamba cinta! :) have a great day dears.


p/s: Memang nmpk cm over,gila sgt kn.Ni bru nama nya jth cinta..sje 'menyengal' lelebih.wawawaa..;))

58 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..hati berbunga ea..

Effa CuRio said...

mcm tu eh abg.. tapi kalau minat seseorang tu xde la sampai jadi seperti di atas.. dh mcm org gila.. ahahahaha.. PEACE!!~..

:)

adwafarahin said...

no 7 tu terjadi sendri di depan mata adwa puihh! nk muntah @_@

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

inilah dia penangan cinta..kentut pon wangi..huhu..tapi,jangan leka sangat dengan cinta..kelak boleh memakan diri..

cik panadol said...

amboi amboi..... (^_^)

Fara E's said...

ehem2 , lalala

Bro ahmad said...

berseri2 je wajah kan biasala tengah bercinta..jgn kawin masam sudah

Aimifiqa said...

fallin in love with u~ hihi. betul2 sgt. tapi kdg2 simpan dlm hati je.

muhamad hanif said...

haiihh..

aku ada pengalaman jugak ni..


weeewiitt..

EyqaLuvender said...

saya rasa saya sudah jatuh cinta...lagi,lagi,dan lagi......................................................................pd entry abg ni...weeeee~

Asyila Zainuddin said...

aku tak percaya cinta.. lalalalala~

hati♡ said...

=)

Adylia Qarissa said...

dari no 1 - 10 tu dkna rasa dari pengalaman abg stalker kan..kan..kan... hikhikhii

Jue said...

Amboi bang, main ayat cinta nampak. Susu anak dah buat belum - lagak seoang pompuan bbinikan blogger hahaha ni gurau je tau

Aku jwb on behalf aimie "ala sengal2 abg sengal lagi iz.eusof..hahahhaha

Jue said...

hahaha ye ke? kitaorg lg sengal? Anda pasti?hahaha Taip YA dan hantar ke 32999 skrg!

eh dah buat susu anak belum? (hahahaha)

Jue said...

dah hantar?pasti? hahaha tahniah! tnyata anda lg sengal!hahahahaha pdn muka msk perangkap

weh aku suka tau scotty tu..dia sgt sesuai ngan aku **chewah!

Jue said...

kua darah ejau? walauweh! incredible hulk Malaysia nih wei!

Jue said...

superman? bukan keluang man?hohoho

Jue said...

hahaha!ok gak tu! ko msk keja kol bape nih! weh aku bz jap..nak wat report..ada ms smbg lagi.

susu anak ltk lam peti ais ye bang

hahahaha

Jue said...

wah mmg suami yg baik - main pondok2 time bsar camni la hahaha kecik2 main robot,ps1

pening kpl = pening kapal? hahaha gurau je lah! xsoh nak pening kpala sgt!

Jue said...

aku x phm pe ko cakap..ok bai **tetibe** haha

Jue said...

focus weh focus..ee asyik msg je
ko ngegada kan
surrender the thunder cat **pe kaitan**

zareliqa afiqa said...

tak boleh blah sampai cilok gambar buat wallpaper ag tu.hahaha :))
kronik angaunya ni. :))

Finaz Jaafar said...

hahaha..agak over penjelasan ni tapi ada betulnya kot..huhu

merahitujambu said...

apa abg tulis semua betul...memang berpengalaman abg ni

Dalin said...

hiiii.. boleh je.. suka baca, jarang dah komen.. ^___^

didi sukhri said...

hahaha.. betul la tu.. untung laa law ada orang sayang an.. ^__^

dill said...

oh. dah lame tak suke sangat2 kat orang.

dill.

Hanie_Dew said...

angau kat eVa ke. hihihihihi..byk nya tanda dia jatuh cinta.
oh ya. nak panggil afiq bole. =)

iQa~ said...

cinta.... =D

Nur Syazana Mohammed Sani said...

cinta ta penting ,. keja cita cita dulu :DDD

tapi ap yang di tulis kat atas tu memang betol ,. zana ta nafi kan nye ,.

http://syazanasani.com

Jue said...

Hahaha aku xckp ko ensem sbb aku rs ko x ensem.hanie yg ckp ko ensem hahahaha aku xde *mata juling, tangan msk poket

Oh lagu tu utk c eva la tu. Sapa lg kan hahaha. Lmbt mlps beb. Smtara org tu msh single. Ramai blogger tgh nak kat dia *kasi panas hahaha

Jue said...

Hahaha i x ksah

Jue said...

Bkn slh kucing branak *tetibe*
Pdulik lah ngan org yg nak marah tu, bkn knal pun kan. X ganggu idup pun, ganggu mood je..kalau aku wa bodo *skill tbaik aku ada hahaha

izzad b* said...

ah, cinta datang lagi nie!kekekeke

Jue said...

Anda pasti anda nak pengsan awl pastu x bgn2 lg. Taip YA dan hntr ke 32999 skrg! Hahahaha

Take care beb kat melaka. Aku suka p sana sbb best. Bw blk ole2, calon isteri jgn lupa cr hahahaha

anismelon said...

nie dah jadi perkara biase lah abg bile hati dah jatuh..weeee..dalam hati ada taman la katekan..

kalo tak fall in love pon dok sengih sorg sorg cene lak..weee..

ch000tz axoera said...

If only ada yang kenal erti tulus lagi nowadays kan kan kan >_<

MIMIE AIZA said...

cinta ni mcm2.. bila da dpt. hampeh

eyryn said...

haha. . biase laa tue. .
da kate pown admire kan ? mesti laa jadik mcam tue. .
but, alhamdulillah. . ryn still tak mcam tue. . haha :P

Sekamar Rindu said...

salam..

saat dilamun cinta..semua indah2 belaka...

eVa said...

hahaah.. betul apa kamu buat lam entri ni.. gelak jer bc.. haha

Lea Isnawi said...

oh! i'm in love
eheee

MAISHARAH said...

emmm..cinta cinta cinta..cinta itu segalanya:)))

adakalanya berharap selalu akan terserempak die( kalau yg masih belajar di tempat yg sama..mklumlah x keje ag an hehee)

bile terserempak je..hati tersa berbunga2 x kuncup2 dah..waktu berhenti seketikan..keadaan sekeliling mati..dunia hanya kite berdua....

betapa hebatnya cinta...

huhu

SoLy SoLicious said...

mula2 bcinta sweet aje...lame2 bcintan lain pulek jdiknye

Bella Bell said...

abang! tak cerita pn.. nak tahu gak siapa pmpuan tu.. hehehe~~

Liyana Zahim said...

Uiks? Smtg relates to urself isnt it? Hahahaha..

cik wanie Lovela (CWL) said...

sape2 hehe

~SaL IjOu~ said...

berbunga2 nampaknya~ ;p

Hanie_Dew said...

hahaha..seklai bederet komen jue.

eh eh eVa komen la. suke le tew. hihihihi...

Sha said...

nih btul dh kronik nih..
smpi siap nk buat almbum sgle..
hagak-hagaklah pun..hahah

munira hashim said...

tak pahem~cinta tu bende ape?

cinta=nafsu? cinta=sayang?

Cik Purple Pinkypuff said...

cececeh.. kata dulang paku serpih, ngate org dia yg lebih.. hahaha... :P alaa.. semua org becinta la bang.. mungkin mmg ada yg telebih tp kite mcm mna? kekadang kita sendiri pun tak sedar bila kita mcm tuh kan.? ter-over. :D hahahaha.. ^_^/V peace..:D

p/s: cp pon penah download gamba fahrin ahmad sampai penoh folder dan jadikan wallpaper..=_='

✿Dear Yayah✿ said...

dalam hati ada taman naaaa..:D

[sutera kasih] said...

rasa nak terkentut baca entri ni haha

PeRmAtA bIrU said...

setuju dengan pendapat abg... huhu.. :) angau kemain.. dapat tengok tingkap pon dah rasa macam nak pengsan... adoi..

Afikah Aziz said...

ade pengalaman ke bang? hahaha

izfanora said...

wah.. betul2 jatuh cinta nie.. siapa si gadis bertuah itu.. :)

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat