Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Wednesday, July 27, 2011

Blog Pilihan: Love them

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


27 September 2011Blog Pilihan Abg Stalker <--refer cni


Ramai woo yg join.Pening nk pilih.Tapi x apa..kwn2 abg yg tlg pilih.Diorg pilih refer pd 'blog archive'.Tp sebelum tu..ada task lg tuk korg. :) nk thu spe yg terpilih kne cri sdri.Abg cuma bg detail ckit2 je,tp xde backlink.


Person-al Blog
  • Sorg gadis..hrp2 belum kwin.wawawaa..;))
  • Pelajar OUM
  • Ada viva sebijik,adik beradik 4org (3 puteri,1 putera)
  • Pengemar lomo dan selalu lepak dgn lomohunter.
  • Her baby Bella,Ivy n Zombies.
P/S: dia dipilih sbb sume entri dia adalah tntg dia,dia,dan dia.Dia x de cte tntg org lain tnp melibatkan dia.abg pun bc lbh dr separuh entri2 dia.mmg best wlupn ada bahasa yg abg x fhm.= ='


Blog Info
  • xde muka,yg pasti seorg jejaka.
  • Kje government katanya
  • Orgnya x sombong dan ramah kalau kita ramah dgn dia la
  • Mostly entri dia byk info yg kita pun kdg2 x tahu
P/S: ramai dr korg sume blog campur aduk,cm abg pny blog.tp abg pilih dia ni sbb entri dia lbh kpd informasi.


Bdk 2org ni nti abg akn masukkn dlm bloglist bru 'Love Them'.cuma 2blog je.Abg akn terjah blog diorg starting esok.Thanks korg yg rajin nk cuba. :) love u!



P/S/S: Special thanks to Hani n Jue,korg mmg lucu.Thanks pd SuteraKasihyan,hrp sabar dgn blog.Jue,hani,dgn yan bkn org yg terpilih tp dia bt abg gelak hrni. :)

37 comments:

Edy Fee said...

ade follow jugak..blog diorang best

ika said...

bestnye dipilh oleh abg stalker

Cik Purple Pinkypuff said...

yang penting dia bukan cp sebab saya takde VIVA sebijik.. hahaha.. tahniah2.. :D

Jue said...

yg 1st tu confirm la si eVa mendes yg lawo tu kan! kitaorg kwn ats talian beb, of kos la tahu auwwww hahaha
psst: dia msh single..tp borang dah abis, tunggu aku & hanie cetak eh hahaha


yg 2nd tu: urm..xtau sape hahaha. xde muka? momok!!!lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...hihihihi

anismelon said...

wahwah..nak g terjah jap..weee..blog anis blog suke hati..mmg tok leh join pon..weee

iPai said...

bro stalker !! harap2nya sampai dgn selamat laa kan .. dah penat2 bro staker hantar ..

hee .. tahniah kepada 2 blog ni .. dapat kawan dgn abg stalker memang best .. hee (promote2 sikit)

Jue said...

**mmph mpph mmpphh** mulut dah kena zip jd xley ckp haha

Jue said...

haha kt soh diam..aku folo arahan je hahaha
vlog tu sengal tahap super saiya kan..tu mmg direct rekod tanpa editing haha hentam je..be urself!haha **poyo2**

Jue said...

Hanie tgh nom nom nom **mgunyah mknan** aku rs la hahaha
bdua lbh baik ya dop..br lah best. kitaorg slalu bincang psl para pengkomengan di blog kitaorg hoho

eyryn said...

hu3. .bestnye diorang :)
dpat jdik blog pilihan abg !

muhamad hanif said...

siapakah gadis tersebut ?

Jue said...

oooo stalking kitaorg punya FB!!hahaha kan kan kan kantoi

Jue said...

wokeh alasan diterima. Anda pasti nak FB..jika YA ..sila taip YA diikuti no 10x dan hantar ke 32999 haha

Jue said...

bz snbrnya tp tgh stress kan...aku mn reti serius sgt beb. bole gilos..jd lyn blog jap..naikkan skit thp kesengalan haha

Jue said...

oohhh..beli brg dapur..tp x masak kan..org lain masak kan hahahahahahahahahaha eh mn bole hugs! dosa!hohoho

Anif Abdullah| AA said...

siapa lah tuu kan..huhu.. blog anif lagi la campur2.. ^^

Bluewendy said...

abg..bila nak dating? tetiba.. haha.. tahniah kat korang smua..=)

Hanie_Dew said...

oh. ye ke. kitorg tak baut lawak pun sebenarnya tapi buat abg tgelak? hebat!. hhmmm...

Jue said...

hahaha gurau je lah!

Rtp Farra Arisha said...

will stalk to their blogs soon. nak kenal2an dgn mereka. hhe.

YuiLight said...

Waaaa...tahniah2 kepada ygna terpilih ^O^

Nak request jugak? kekeke :B sila-sila... =D

[sutera kasih] said...

ehh baru perasan nama sy & JueHanie disebut hehe..

kenapa ketawa kunun?
cuba bgtau hahaha sy tau kenapa :P
blog dh okey :)

[sutera kasih] said...

Tahniah Eva sebab terpilih jadi blog personal pilihan hehe.

Betul2, blog eva tak rojak2..betul2 personal punya blog..lainla blog mcm kita abg stalker, mcm rojak buah kan :P

blog 2nd tu, sy tak kenal hehe

p/s: sy ada 1 soalan..why sy slalu dpt email failure notif di email mengatakan konon2 komen2 sy dlm blog abg stalker failed?

ekabukanmakcikkau. said...

ape ahh kau ni . harap belum kawen jadah hape kan dah ada baby tu . erghhh kau ni hahhaha

Liyana Zahim said...

Da more da meriah abg.. :)

Sha said...

hoho..satu kje lgi nk pi terjah dyorang satu2..

tpi xpelah..smbil2 tuh bley bw..hehe

cngratez la pd yg bertuah tuh ;)

Jue said...

Eh ayat yg kat p/s/s tu dah brubah. Mula2 td aku pun slh faham. Tp pas bc kali kdua br prsn ko tulis both of them not three of us hihi

eVa said...

eyh eyh eyh eyh.. baca satu persatu info tu mcm kenal.. sy?? ** merah muka, malu** mmg tak sangka kene pilih iz eusof ni..segan hee.. terkejut, sbb setiap info tu tepat skali.. hee.. tak tau nak ckp aper.. trima kaseh singgah blog n bc separuh pun dh cukup.. malu pulak sy.. sbb blog ni biasa2 jer.. terharu pulak.. trima kaseh byk2 iz eusof ;)

anamizu said...

wahhh untungnye mereka ini! :)



cik ana.

Jue said...

Kalau buat yg cun sgt kang tkut blogger lelaki gila bayang kat ko. Kang jd cinta sonsang hihi

Msk pe td weh

aimi said...

abg stalker ade aty nk usha nk dare org :P

Bidadari Syurga said...

wahhhh... 2 yang brjaya mencuit hati kamu ya... mcdm takda link dorang aja...

Uchi kay-f @hmad said...

bhahahah..tahu sgt blog personal tue!

keep on bloging sahabat!

Bella Bell said...

abang.. nape tak de link blog dorang? nak kenai gak.. hehe..


*nak2 yg laki tu :P

Bella Bell said...

ooo.. baru perasan da ada link kt sebelah tu.. hehe :)

Afikah Aziz said...

kena terjah ni blog diorg hehe

izfanora said...

tahniah kpd mereka kerana dicintai oleh abg stalker.. hihi..

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat