Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Friday, September 30, 2011

Diarrhea

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Diarrhea = Cirit Birit

Saje guna omputih,nmpk bijak ckit.Hari ni x pergi kursus,terpaksa ganti org lain 1hr.x larat nk ulang alik johor-n9.CoolDa kekurangan air dlm badan..mengecut bab kata chef wan dlm fan club dia,'kecut mcm baru keluar mesin basuh'.Dr subuh sampai la 9pg td bertarung di labour room medan perang.Rasa cm nk beranak je..Cool
ok,jamban duduk pun da nk roboh.Have a great day n happy weekend.Cool


cite katun bersiri: Nabuto

Tuesday, September 27, 2011

Falling in..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Salam rabu guys!wordless day..tp nk membebel jgk sebelum g kje jp lg.Kalau entri lps,kita cari cinta.Ble da cri,mst la fall in luv pule. :) 
Bila dilamun cinta/jatuh hati/tertarik hati..begini la jadinya..

1. Sentiasa berusaha tuk tgk si dia.Kalau di alam maya,25jam mengadap wall/page org yg kita admire tu.Sebab nk tahu segala perkembangan dan pengecutan dia.Org lain da naik muntah tgk.

2. Biasanya rasa bosan bila ada masa kelapangan.Skrg bila dlm hati ada taman,rasa setiap saat yg berlalu tu indah sgt2.Klu tgh bekerja pun rs cm cpt je hbs wktu.x perasaan masa berlalu.puii!kronik da tu.

3. Walau dr jauh kita duk renung,angau,skodeng wall/page dia,kita duk sengih je 25jam cm org gila talak.Pdhal malaun tu x heran,buat keras je x bls senyuman kita yg ikhlas lg manis ni.

4. Masa bercinta ni sumenya manis.Kentut wangi,taik idung pun sesdp rasa tumix.Bekerja/bljr 1 tmpt bole la kita curi2 tgk.Klu cinta muka buka je?pergh..sanggup cilok pic dia bt wallpaper destop.Siap slide lg tu! o.O
(dgr kt youtube,blog ni ada lagu)

5. Bila tahap keminatan xdpt dibendung,nafsu da membuak2,siap buat album khas.Yela..time free bole cuci mata.x pnh rasa muak la.100x sehr tgk gmbr yg sama sambil buat mke alahai..minx pelempang.

6. Nk ckp dgn dia malu2 hamster.Jd kwn2 la jd mangsa.Kdg2 dgn pokok bungaAsyik bukak topik psl dia,dia,dan dia je blk2.Da mcm recorder.Bnd yg sama..kembang kempis hidung kwn tu duk melayan.

7. Bila da suka mula la unfair.Lg2 klu dpt yg se-ofis.mampus org lain kne bt kje lbh.Minah/mamat tu best dilayan cm puteri/putera.Layanan baik gila kot,konon nk dia rs 'caring' nya mamat/minat niewww~Pergh..rs nk ludah je.

8. Perkara paling normal org buat,korek latar blkg org yg kita admire tu dlu.Sume bnd kita nk tahu.Bukan apa..nk jd the best la dimata dia.Bole tahu status empunya diri jgk.Jgn main blasah je nk bt awek/pakwe.

9. Demi mendapatkn cinta dan perhatian si dia,sanggup kita berubah ckit2.Sume perkara yg dia suka,kita nk suka jgk.Bkn hipokrit..ni nm nya syg lbh..hahaha.Klu dlu x minat kucing,tbe2 je skrg da minat. :P *contoh

10. Org dilamun cinta ni biasanya muka berseri2.Klu muka cm taik masam,skrg muka dia la plg manis,sweet,sweat.Dr pemalas jadi rajin,dr rajin jd malas.Yela..dlm hati ada taman bunga..sume ok je~

Mula2 mmg bersemangat..da lama2 hangat2..hrp klu ikhlas tu biar la smpai bila2 pun.Bru la hubungan bertahan lama.insyaAllah..jgn cpt putus asa tp jangan jd hamba cinta! :) have a great day dears.


p/s: Memang nmpk cm over,gila sgt kn.Ni bru nama nya jth cinta..sje 'menyengal' lelebih.wawawaa..;))

Saturday, September 24, 2011

Handle lelaki merajuk

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Mostly lelaki kacak ni mmg pandai pujuk,ayat manis..xpyh ckp apa,bukak mulut je prmpn da cair.pdhal baru batuk je pun.Abg x kacak sbb x pandai memujuk. T_T

Pujuk abg x reti,tp beri kasih syg abg reti.Trend lelaki skrg even dia yg bt salah,tp awek lak yg kne pujuk.Kami mengada je lbh.

So cmne nk handle lelaki yg kuat ngajuk ni?tuu diaa..~

1. Klu dia seorg smoker,hadiahkn dia rokok kegemaran 10kotak.Biar dia hisap smpai lebam.Mati cpt kn senang,x pyh pujuk lg kn. :)

2. Kenali kategori beliau.Klu dia seorg yg berbadan gempal or selera mengalahkn jin,bli big apple donut/j.co 48ketul.xpun ayam panggang sekor brand kenny rogers tau!

3. Puji dia heart to heart smpai dia perasan dia la jejaka malaya abad ni.wlupun korg je yg tahu tahap kekacakan dia.

4. Hadiahkn dia boxer baru,cari la yg branded.100% cotton ok.supaya 'adik' tenang sentiasa.Adik selesa,abg bahagia.

5. Selalu sgt merajuk mn bole tahan.Ugut dia,mintak clash.Itu pun klu korg cun la.Andai rs diri x brp nk cun better jgn bt.ini amaran! = ='

6. Bg ubat guna2..(murtad!) biar dia ingat korg je.so xde istilah merajuk.x pujuk pun dia stay lg.

7. Da pujuk masih merajuk,lepok je kepala dia smbil ckp "ingat aku hamak sgt!!" nk lebih berani ludah kt muka dia.puiii...!ko kne lempang blk jgn cri abg naa..haha

8. Pura2 nangis,sentap hati mak nak~ada lelaki x bole tgk prmpn nangis..abg le tu..hrp2 dia x jd nk ngajuk la.doa le korg byk2.

9. Senyum x perlu kata apa2.Cuma pandang mata ke mata sambil senyum seikhlas mungkin wlu dlm hati korg sumpah seranah.

10. PASANGAN BUKAN ISLAM: gunakan sentuhan kasih syg,belai manja diikuti ciuman hangat mcm pertama kli bercium mulut dgn dia.**gn font kecik,malu plk..hee..**

P/S: Nk pujuk abg gn no3,4,8,9,10.

Friday, September 23, 2011

Suka hati kau la

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Da lama sebenarnya nk tulis tentang hak masing2 dlm berblogging.Mungkin sesetengah blogger heboh cte tentang hasil/entri keluaran dr blogger lain.korg tu sume da kira menyalahi undang2 berblogging.Dia pny blog,dia punya hal la nk cite tentang apa pun.Asalkn x menyentuh sensitiviti kaum,adat,dan juga undang2 negara.Yang paling utama,x godak cite dalam kain kau.

Personal blog?

owh..da terang lagi bersuluh.Da tentu la blog tu berkisahkn kehidupan dia,dia,dan dia lagi.xkn nk cte pasal adik beradik,kekasih kau plk.Jadi x perlu la pelik kalau pun org nk update entri pasal bende remeh temeh ke,dan kita x perlu risau nk update benda kecik sklipun.Hak kau la labu....

contoh entri
"yeay!mc 2hr!"..."Adik aku yg mangkau"..."rindu,syg kamu baby"..."aku jatuh toilet terkangkang"

Pelik ke?em..agak la.Mungkin tajuk entri yg macam bodoh-bodoh,bangang-bangang.Tp amik point la der.Klu kita x suka x pyh baca,angkat kaki blah.

Diingatkn sekali lagi,blog kita suka hati kita.Jgn takut2 nk update.Berblogging ni x de dpt gaji pun..lagi rugi masa ada la..

Ngadap je lappy 24jam buang karen smpai mak pun da memekak,
buang masa baca hal org pastu ngumpat,
tiap2 bulan korek tabung duk bayar berukben.

Ada nuffnang bayar kau rm50 sebulan?xdapek den nk nolong eh..

Kalau dia bg BE pun bape sen la sangat.Lain la kita ni hebat mcm dak ben,dak epal,dak hanis.BE non-stop,kita ni biasa2 aje syg..

Selalu la ingat tak semestinya follower kita beriban,entri yg kita keluarkn sumenya berkualiti.Kalau da sampah,sampah jugak.Kdg2 yg tukang komen ni pun x fhm apa yg dia baca.Main komen je..sama la kita.wawawaa.. ;)) 


k,bai! ;)

Tuesday, September 20, 2011

Cari cinta

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hi adik2,kakak,abg. :) hrni rabu,wordless wednesday.Tp aku dulik hape..jom kita berborak psl...
 mencari
                                       Kumbang                                                           Bunga

Pepatah melayu ada mengatakn..Bunga bukan sekuntum,kumbang bkn seekor.Kecuali kumbang tu mandul,kompem x ada baka.

Apa plk yg ni..

mencari timba

Yg ni lak perempuan mencari lelaki.Zaman skrg ni x de lg org nk tggu pinangan lelaki.Ko tgk la..da la lelaki ni sikit,da tu plk ramai yg x guna dr berguna.Melainkn desperate sgt..

Org2 ni ske memerhati..lg2 yg duk bersadai kt mall tu.Kita selalu memperkotakkatikn isu rupa antara psgn.Pakwe hensem,makwe berbabat.Makwe cun melecun,pakwe cm pecah rmh.xpe la kot klu kita gelak kjp,yela..mgkn kita x dpt pkwe hensem,awek cun cm diorg tu.Manusia kn sentiasa ada hasad dengki.

x sume pasangan mcm ni x bahagia.tuk mencari cinta yg sejati bkn la berlandaskn rupa,harta,dan nafsu.tp saling melengkapi.klu ko da thu ko tu cantik,xpyh la kata org hensem je layak tuk ko.sbb rupa x kekal lama syg..

Persoalannya skrg mcm mn nk cri cinta.Soalan ni ada la seseorg yg pnh tny abg.So bru skrg nk jwb.x thu la betul ke x..cinta tu abstrak.ni pndgn sendiri berdasarkn pengalaman.Klu nk diikutkn dlm islam..:


taqwa agama,kekayaan ilmu,keturunan dan kecantikan..(source: Sea Lavender )

AMARAN: Sesuai utk yg mencari cinta sbg peneman hdp,bkn cinta monyet.

kenali pasangan kita dgn 3 asas.(4prkara yg ditekan dlm islam tu ada dlm 3asas ni cuma abg ikut pndgn sdri dan amik contoh lain)

        
                                               Hati                                            Perwatakan
masa depan/kewangan 

1. Hati = kejujuran,niat asal,budi bicara dan da tentu la hati yg baik..
2. Perwatakan = x cun/hensem x pe..asalkn sdp mata memandang. :) bertanggungjawab,ciri2 seorg     pemimpin supaya bole menjadi ketua rmh/ibu yg baik tauladannya kpd anak2.Beriman kpd Allah swt.Si isteri x heret suami ke neraka,si suami x heret keluarga ke neraka juga.

3. Kewangan/masa depan.
Nk kwin dgn ank org bkn gn air liur,ckp je terus dpt.sumenya gn duit.Even awek spm,demand kot.klu dia x kesah pun,keluarga dia kesah.kita yg nk kwin ni apa thu..pale hotak ingat nk main je.Cri la cinta hati yg ada masa depan,x kesah la dia bkn kje kerajaan sklipun tp biar la yg ada pendapatan.

 
Bkn jd mata duitan,cuma perlukn masa depan tuk menjamin sebuah hubungan.Cinta sahaja x menjanji kebahgiaan,dan duit semata2 juga x mendatangkn kebahgiaan.

Jodoh da ditetapkn,apa yg perlu usaha,doa dan tawakal.moga dipertemukn jodoh yg baik.Nk jodoh cmtu,diri sdri kne la bersedia.Perkasakn dri dgn perkara mahmudah.Cinta kpd Allah yg hakiki,tp cinta terhadap manusia x pnh lps dr seorg insan yg lemah dan naif sprti kita.Ia bole dtg tnpa di duga.Apa yg perlu,berfikir secara bijak,gn akal bkn sekadar kata hati yg blh dipengaruhi anasir2 jahat.Waallahu'alam.. ;)

p/s: adat la cinta monyet dlu2 tu..sbg pengalaman ;))

Sunday, September 4, 2011

Sex on Fon

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hai kacaks dan cantiks,hrni korg pakai spenda kaler apa?owh..abg kalerless.Lelaki kalau pakai ketat2 more to gay.Terjojol je..nmpk unik.Aww!Yg prmpn kalau pakai spenda pink,bra mesti kaler pink jgk kn. :) wau!seksi.


(sila bc sampai habis.x lucah pun la..)

Raya ni pelik2 je masing2 pakai tudung.Haihh..sampai bt muka blur.Nasib baik cun,pakai apa pun cun.Tudung bawal mahal sbb dia 'bawal'.haha..korg pakai shawl yg mcm mn?pashmina ke?jgn lilit2 sampai tercekik tau.Mst cun masing2 pagi raya.. :) pakai lak bju kebaya.pergh..mantap.Tersembul buah dada.Body phewitt...lekuk2 tu.Berderau darah tgk.Cantiknya korg ;)

Fesyen bju kebaya skrg kain net luar,dlm kena pakai inner.Cantik tuk sape2 yg bergelar wanita kalau pakai kn.Tapi klu x pakai inner lagi cun kot,nmpk la bra itam yg baru beli smlm tu.Ala..raya kena gk tukar bra baru syg..bau kedai je dr atas sampai bwh.Spenda pun tkr tau,pakai yg baru. :)

Musim2 mcm ni ramai rasa x sihat.klu hujan x nk henti2,klu da panas tu pny la panas.Kesian..malam rs sejuk,siang panas je bdn.Sampai malas nk pakai bju.Terserlah la keseksian,dada bidang..urmmph...sedap hug.Mlm2 sejuk bkn main,klu ada someone peluk erat2 kn best.'Adik' pun agresif,garang betul..terpacak je.Kecik x kecik,bsr x besar.Saiz asia..biasa le.

Puas da bc entri ni?Sex on Blog.haha..Jgn tunjuk baik,tnpa kita sedari hr2 kita bt sex on fon dgn bf/kwn. :) Maaf ye..ni entri contoh je,nk tunjuk yg kita x de niat nk melucah,tp kdg2 tu terrrrr jgk.Dosa berguni2.k,maaf zahir batin!nk duit raya?klik cni..duit raya special edition.
 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat