Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, August 7, 2011

pergh..skt hati guwa!

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hrni hari jumaat,tp entri tarikh 7ogos hr ahad.bole bc kt cni..Semoga jumaat korg sume diberkati Allah.Itu pun klu korg x bt apa2 dosa basah la.ingatan tuk abg jgk.

Abg x baik,x jgk jahat.Suam2 susu bebi je perangai.Abg ckup pantang dicabar,pantang jgk klu org x reti nk menghormati org lain.Rs menyirap,geram,skt hati ble..

1. org kentut sepah2 x slh,tp jgn kentut dpn abg.x ske,loya,geli.Lg2 kentut dgn sengaja,x sengaja tu ada ampun ckit r.

2. sendawa x tutup mulut kau pny pasal la,tp jgn nganga mulut kau besar2 sendawa cm jin dpn mke abg.Busuk cm lps mkn tikus je.

3. korek hidung merata2,da tu jenis yg lendir2 tu main kesat2 kt bju org la,bwh meja la,sgt x beradab.klu sangap nk bt pun,kesat kt bju sdri,meja persendirian!

4. amik brg abg x ckp,pastu bt harta.mula2 diamkn aje,da lme2 rs mata cm da nk drh tgk dia pki then basuh,pastu pki blk mmg kne sound tajam pny.xde perli2 lg.bkn kedekut,cuma nk ajau supaya beradab ckit.

5. mengutuk abg dpn2 tnp segan silu.kau sape nk kutuk2 aku kn.tp takat ni kwn2 abg x de la ngutuk dpn2,diorg menganjing je lbh T_T

6. x ske gle org pki tuala mndi abg.Yela..ibarat ko bg pnjm spenda ko.suka?ntah ada kurap bunga ke,jerawat tiram ke.x psl2 berjangkit.

7. Buruk benau klu org menguap x tutup mulut,x beristighfar,mcm kapir..bkn bpk jin je melompat masuk,jin tempang pun terhensot2 masuk.

8. kaki da thu busuk,lg mau pinjam stokin org.Jwbnya mmg abg bg terus je sbg hadiah.org pemurah kn~x lalu nk pki da..wlu da basuh,bau dia ttp mcm cicak mati.

Klu nk dihormati,tlg la hormati org lain dlu.Bkn minx dihormati mcm datuk2,dewa2,cuma nk kn privacy kita tu x diceroboh.Klu kita x thu xpe la,klu da thu lg mau bt mmg minx pelempang la kn.

slmt berbuka adik2,kakak2 sume! ^_^

61 comments:

Cik Bell said...

isk3..sadisnye citer nie..
tp mmg la..yg buat tu stok muka xtaw malu..
org mcm nie biasa marah klu org buat camnie kat dia tapi dia buat kat org..mcm xde perasaan sabo je la..huhu

ikan said...

bnyk nyea undang2 ..? haha

cik Dil said...

stokin pun nk pnjam???mlampau tu..^^

Finaz Jaafar said...

wee~
all ur points mmg make sense la abg !
mmg brkaitan dgn hygiene kan=D

Cik Sara said...

Ye..saya juga tak suka semua itu.. EH,macam mana bleh jadi entrie 7Ogos kuar hari ni?

(Sambil garu-garu kepala yang tak berapa nak gatal ni..)

Tea Dno said...

err tea setuju dari 1st sampai 10th point. grrr. sangat annoying lah orang pe'el camni.

Tea Dno said...

pinjam rete yang paling tak suka. sebab tea memang kedekut. lalalala~ lagi2 tak reti nak bagitau. rasa macam mintak makan kaki je.

merahitujambu said...

ahahaha..setuju..jgn nk sesuka hati je...i benci you..ahahaha...xpela.maafkan dia eh abng..=p

adwafarahin said...

bulan2 pose nie jgn mrh2 bro..x encem la nnt hahaah

munira hashim said...

maaf byk2 kalau muni ade terkutuk abg...

Laila Majid said...

i loikee no.4 ! ^^

izfanora said...

marah sungguh nie.. sapa yg kurang belajar tue yer? dier xpnh rasa kaki ku di pipimu kot.. huh.. geram plak baca..

iPai said...

pergh bengang ye abg stalker .. uhuh

sabar2 .. cool je ..

zati embong said...

ni mcm marahkan roommate je ni

O.o

Wanie said...

hehe..sabar ye abg..bulan2 posa ni xleh marah2..:)

kena tegur je org macam ni..kalau tak diorang tak sedar..huhu

selamat berbuke japg ^_^

dill said...

sabar abang...istighfar banyak2 :)

selamat berbuka, abang :)

dill.

Asyila Zainuddin said...

nampak gaye macam pembersih je orangnye ni kan.. hehe..

Dalin said...

hakahk... tergolak besau Dalin..

ni semua yang dalin buat.. eh2.. dakk dakk.. bukan.. Ni semua yang Dalin tak suka.. geli loya geliman..
pasal tuala tu, org lain nak kesat muka ke tangan ke.. mmg terus angin.. huhu..

nashanadz said...

part kentut tu maafkanlah sebab kalau tahan kentut, ibu nasha cakap penyakit. hahaha

*ni lahir tahun bile la gamoknye.. memang kene panggil abang stalker tak kira umur ke? ;P

anismelon said...

hahaha...anis pon xsuke sume nie..eeeeee..tp kalau org tua tua yg kentut..hurm..bio jela nak wat cne g kan..weeee

iQa~ said...

setuju...

iqa paling pntang org guna brg iqa xbgtau...xde adap sgt!

Acik said...

jangan le marah. dugaan tu ... chill! :)

Hazirah Hamid said...

setuju dengan semua yang abang list

kan tu, kalau zira pun rasa nak bagi

flying kick je kan,

selamat berbuka abang, banyak kan ber

sabau ye :)

Cik Purple Pinkypuff said...

hahahahaha.. part stokin tu yg cp takleh tahan.. lg 1 pinjam towel?? o my~~=='

EYFAalias said...

tak suka org korek idung mengada2. huhuhu

EYFAalias said...

ala. mengajing gurau2. apa salahnya. hehee

EYFAalias said...

Tak suka bila org sendawa or bersin kan, dorang cakap EXCUSE ME. Orang cakap lah Alhamdulillah. kan lebih bagus? pahala pn dapat.

Aimifiqa said...

selalu terjadi no 4 tu. mcm hampeh je. kite plak yg malu nk minta kat org yg pinjam tu. mmg geram kalau semua ini terjadi

nini said...

rileks2....kool okeh bulan2 pose ni

Cik Aish said...

hhuuuu spicynyeeeeeee ;p ;p

uwmaisarah said...

terbaek a abang, setuju2, no 7 plg setuju, eh, taak, sume setuju! :P

Bitter said...

hihi..sabar bangg..sabar..hihi :)

[sutera kasih] said...

xpenah2 dgr org pinjam stoking huhu

kalau sy pun, xsuka org2 berperangai mcm di atas ;(

fahmie firas said...

haa... stuju sgt ngan semua benda tu, saya pon x bekenan gak dengan org camtu.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

muhamad hanif said...

nasiblah aku takda ciri-ciri seperti diatas.

HAAHHAHAHAH

Sheda Argos ツ said...

haha sokong sume d atas.. tmbah lg meh lau kaki bau cekam jngan angkt tinggi2 menciii..hik3x

TeAqArH said...

hahaha..alamak..da berguling2 da bace ni....x suke jugak la mende2 yg abg S mentionkn ni...pasal entry tqah tu..tqah x dpt mention pe yg tqah mnat..tqa xnk org salah sangka dgn mnat tqah yg da beertukar kpda sebuah perjuangan

FarhanahAdzlan said...

rileks2..bincang ngan orang2 mcam tu apa yg awak xsuka tu..mana tau dia leyh berubah sikit2..=)

dzafira said...

Semua2 tu boleh buat sy pun sakit jiwa jugak.. Ouh, pengotor habis yg no 3 tu..

Sy pun tak sanggup nak pakai tuala yg dah digunakan.. Apatah lagi nak share2 tuala dgn org...

IEQAH said...

mmg sakit hati mcm tuee..
tapi lagi sakit hati lau da baca entri ni tapi tak komen kn :)

♥ MISZ hazNie said...

hihi...dew gak yg jenis kentut senyap...cmner ?? huhu

teha said...

sabar2 :)

dayu_myself said...

sbr ye abng stlker..
mcm bad Mood smcm je ni, rilek2..
dont tnsion2..ngeee...

dugaan tu..^__^

dayu_myself said...

sbr ye abng stlker..
mcm bad Mood smcm je ni, rilek2..
dont tnsion2..ngeee...

dugaan tu..^__^

i'm shin... i'm inesen said...

selamat berpuasa encik abang stalker!

CAHAYA said...

Cahaya tag abg utk give away.. ^^ salam ramadhan abg stalker ^^

Liyana Zahim said...

Dlukan liyana pnh au sbilik ngan pmpn ni.. Mg lawa gile.. Siyes cantik lau tgk kompem tersampok.. Tp die ade mslh suke ppjm barang org, suke ambk mknan org..

Mule2 knl, bru sehari.. Mlm tu die dtg kat liyana mtk pjm tudung.. Pahtu da lme2, sgale menatang harta liyana die nk pjm, kasut, lptop, payung, baju, bantal.. Haa sumelah!

Pnh liyana beli butter yg sapu roti tuh.. Blik clas je tgk da tgl sepruh die bedal.. Bapak ar.. Pdhl liyana blom bukak lg.. Pehtu.. Suke pjm duit org n susah nk byr.. Doblas juta alasan die bg..

Yg peliknya, brg die sndri die tak pkai.. Pelik pelikkkk! Haaaa.. Jgn cay kt pompuan cntik ok.. Hahahaha~

siti kektus said...

haha.
bab kentut abah kite selalu je kentut kat mana2. kuat pulak tu. aish.



bab pinjam brg tak cakap pon kite hangin. time nak guna tetiba tak de. mmg tempah maut.

NiSha said...

hahahaha.. kadang2 tak sengaja kot benda2 tu.. cuba tgok.. dia x sedar semua tu.. dan kadang2 kita pun tak sedar bila kita terbuat..

Terbelog said...

bau cicak mati mcm mne bang hehe

ninie_azriena said...

adesss...
paling tak suka org menguap besau2 depan ninie..grrrr..nak kena pang2 tu =)

jom join bloglist ninie :) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ninie-azriena-ajak-join-bloglist-teruja.html

PeRmAtA bIrU said...

betul2 tu abg, sakit hati la bila org pinjam barang wat harta... lagi sakit hati kalau guna then tak reti basuh.. memang nak kena sound tajam2 kan??? hahahha.. bab2 pengotor tu saya sokong abang...

GnieSyazni said...

amboih..entry mrh sakan nih..sabar-sabar..tarik napas panjang2..senyum =)

Yumida said...

jgn marah2 bro s..meh kita gi minum ice cream...sy blnje...promosi tamat maghrib nih...hihihi

Zulqarnain Musa said...

wah tu semua yg berlaku ker kt abg stalker kter ni....gilalah..semua tu menggelikan.....sabar k....

PinKy MoMMa said...

kentut sepah2 mmg meloyakan! iyeksss..
lenkali kentut kt sudut huhuhu

amna said...

sharing is caring.. apa salahnya berkongsi ^^ kekekeke..

kentut bersepah ?? :P

My MiRa said...

hye abang stalker...
hehhee dh lame mira tak datang menjenguk..sebab busy siket lately..
hhehhehe .mira nak tergelak bace yang no 7 and 8 :P

cik rama-rama said...

abg mne stokin sy ni?? ari tu pinjam x pulang lagi..oo..pnjm dye punyer x blh..kiter punyer nak... =P

ir yien 9897 said...

garangnyer abg kita..huhuhu

yg no.2 bab sendawa paling yien tak suka.. rasa nk pengsan bau mulut..

no.7 itu yg paling yien pantau kalau nk cari pkwer..yien tgk dia menguap tutup mulut tak..

laki jrng tutup mulut bila menguap :)

farah hanim said...

haha
bab korek idung tu klaka la description die
membtkn jadi bertmbh goli geleman
haha :D

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat