Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Tuesday, August 23, 2011

Bloglist la..xde apa pun (updated)

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


TUTUP!

Abg nk rombak bloglist.Bloglist yg ada skrg ni main sumbat je.

By Room.
1. Adik2
2. Sahabat
3. Kekasih Skandal (klu x segan)

Kelayakan
1. Wajib terdiri dr follower blog seksi ni
2. Pernah drop komen2 kt entri2 abg
3. Suka dtg cni/willing la..(Keutamaan pd yg letak abg kt bloglist)
4. x pernah search "sex" kt blog abg.ahaha

Abg amik 75org je..yg x ada tu maaf,korg mungkin x menepati syarat.

Yg Benar,
Iz.Eusof

100 comments:

Dalin said...

wahh! kembang kempis idong ni.. nak! nak!

http://lynacam.blogspot.com

1. adik2 Stalker buley?

fatin syahirah :) said...

http://putarbelithidup.blogspot.com

adik stalker :D aww. perasan muda boleh kan ? hehe

cunndaa said...

saya dah ada dalam list abg tu..
tp nak campak jugak link..

http://ertihidup-dindaa.blogspot.com/

anismelon said...

anis nak adik stalker pai bile bile..weee

xde lah..xbako..ish..syg owh duit..heee..xpela..anis bg kad besday..abg posmen pon dah senget bahu bwk kad raye..hehehe

Saddila said...

cepat letak dila bang sebab abg da lama kat blog list dila . heee

awrrr .

http://sayaadilaazizan.blogspot.com/

*thanks sebab komen entry2 dila -__-''

PinKy MoMMa said...

nak paku ni..tapi kategori tu smua tak de utk akak..akak nak paku dalam kategori kakak sopan hakhakhak ;p

iQa~ said...

iqa nak duduk dalam room si cantik boleh???

hahahaha.. =P

munira hashim said...

its ok kalau muni x listed...silent reader is better..get well soon, bro...

Sha said...

nak nak nak..hoho

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/

-sahabat stalker-

PinKy MoMMa said...

aduh sebak membacanyer :(
tisu ada tak kat sini..melelehhh~

~SaL IjOu~ said...

oloh..mcm da terlambat je..wuwu..kalo sempat, nak jugak ye..nak room "Adik2 Stalker"

sy nye link :
http://missfroggy84.blogspot.com/

Tq bang~ ^^

Faraa Eiman's said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! xD

Asyila Zainuddin said...

nk jugak!

http://asyilazainuddin.blogspot.com/

nk room sahabat la.. :)

Bro ahmad said...

macam best je..dah follow blog ni..cuma letak link ke?

sahabat stalker sesuai untu bro

http://www.trioseposen.com/

uwmaisarah said...

nak menyibuk :P

http://lel4.blogspot.com

mohon jadi adik stalker, :D

dzafira said...

@Abang Stalker, Sy nak paku room adik2 stalker.. huhu...

http://sitidzafira.blogspot.com/


Abg Iz taknak letak shoutbox semula ke kat blog abg Iz ni?

aimi adilah said...

http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com/

adikstalker.. ok x??? kalo dpt lh :)

milo said...

taknak jadi adik stalker tp nk jadi adik polis kpd abam polis.haha :D

http://meelanomeelo.blogspot.com/

ikutla nk letak bawah mane2..sy redha..keh3 :)

Fadzlina Zaman said...

http://fadzlinaicecream.blogspot.com/

hahahaha. tak boleh belah tajuk entry

EyqaLuvender said...

http://myla-di-daautumn.blogspot.com/


errr,iqa nk msk dlm, list adik2 stalker je...hihi..=p

Miz Novexx said...

baru perasan ada gambar budak lelaki kat blog ni... sape ye budak tu, ;)

TeAqArH said...

walaupun dah ade dlm beloglist..tetap jugak nak join.,mane tau..x bernasib baek..url kene delete dlm beloglist nnt..so,biaq kekal..^_^

http://naklempang.blogspot.com

nak maintain kat adik2 stalker..nak upgrade jd shabat punsyiok jugak..sbb sahabat ni tinggi taraf dia disisi seseorang...yang berada time susah n senang..^_^

Miz Novexx said...

hai budak comel yang sudah tua,
hahahah
(^__^)V

munira hashim said...

takpe la abg...muni serius tak kisah...i'll owez support u no matter what, ok?btw, TQ my cool bro coz sudi je drop comments kat entry muni..Take care

Miz Novexx said...

berpengalaman main mercun, kacau orang, buli orang, skodeng orang bla bla bla.... kahkahkah ;)

muhamad hanif said...

room untuk kaki pukul abg stalker takda ?

Laila Majid said...

nak2 !

www.lailamajid.blogspot.com

nak room adik2 stalker.heeeeeeee :)

nuyen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
iPai said...

hee .. kalau tibe2 hilang dari bloglist cam ne ? wuuu .. T_T

iPai said...

tajuk takleh blah .. SEO tuh .. hehe

Miz Novexx said...

hahah... dah agak pun, tapi kan mama abang layan ke? mesti tak, lalalala :D

cik pha said...

bersemnagat nk update tkpe letih heheehe

Miz Novexx said...

berani la kacau bini orang, kalau kacau bini orang lain konpom mama awak tumbuk awak dulu pak cik ;)

Liyana Zahim said...

Haish.. Takpela.. Abg stalker da rmai pminat.. Sy mengundur dri dlula.. Huwaaaaaaaaaa~

Miz Novexx said...

dan dan pulak, bikin kontrobesi ni... marah la peminat setia abang








p/s jangan publish tau komen2 ni, sebab mengarut hahahaha

munira hashim said...

(abg kecik hati dgn sum1.thanks a lot)
err...

cipUtchiaPp said...

abg !! dah sehat ye.. :D
eh, segan lah nak cmpk link kt sini..hahahaha (saje2 nak dtg menggedik :p)...

nuyen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nuyen said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Wanie said...

betul ke ade kategori kekasih tu?haha
kalau ade, masukkan dalam tu..:D
kalau xde letak kat adik stalker pon boleh :)

http://firdanilovestory.blogspot.com/

err, ad ekosong lagi ke?huhu
wanie dah lame letak abg dalam list..:D

izni said...

http://linochiaki.blogspot.com/

kita dah campak dah link kite.
(:

sape someone yg kecikkan ati abang tu?
sepak sepak jee.
heheh.
(:

ame elms ! said...

saya ame . saya nak berada di room adik adik stalker boleyyy ?

http://pucukandubi.blogspot.com/

ohh , btw , abg kecil hati dengan siapa ? ame ehh ? :O

izfanora said...

adakah blog senyumangadisgerimis.blogspot.com milik izfanora akan dikekalkan? (ayat skema, hihi.. :P)

Bidadari Syurga said...

kita dtg komen... tak masuk bloglistpun takpakan? kita redha aja... huhuhuhuhuhu.....

PinKy MoMMa said...

ngan saper pulak yang kecik ati tu dik? aihhh..sabar ye..

susah nak puaskan hati smua pihak..just jadi diri sndiri je k..

Afikah Aziz said...

ika dah lama follow,selalu gak dtg tp jarang komen cmne eh,boleh join gak ke sob3x >_<

fiq. said...

abang stalker,, nak duduk dalam room kekasih stalker,,eh2,,xde lah,,sahabat stalker lah! hahaha


http://kulitkalercoklat.blogspot.com/


ade ruang lagi x?hahah

MAISHARAH said...

wah bestnie huhu..nak pilih kekasih stalker tu lah hahaa...*mood x segan hhhahaa

Nyze 二ザ Crazee said...

sila letak nyze di kekasih stalker. wakakaka.... :P

http://www.nyzecrazee.com

echaRierie said...

nak2..hehe..no 2 ea..hahaha :)

merahitujambu said...

sy komen..=p...

salam syawal..sy buat doodle free jom laaa

dAyAnA. ヅ said...

saya nk msok lam group dax cumil boley .? haha

Zuraidah said...

Wah! Siap buat room gitu. Ala. Kita bukan selalu sangat dengan blogger ni. =.="

Aimifiqa said...

nak2~ nak masuk bloglist abg. boleh?
room adik la.

amna said...

http://pemadamp.blogspot.com

paku room Sahabat ! tq

syerz eyryn said...

ryn nak joint jugakk. . hehe :))
buleyy kan3 ?

[sutera kasih] said...

selamat mengupdate bloglist yerrr abgstalker ^_^

siti kektus said...

nak2. hehe
kat adik2 nampak macam sweet je kan. haha






kalau kat skandal pon boleh jugak. lalala ;P

dill said...

rajinnye abang iz. ahaks

dill.

A i n n u r said...

lame dah ain letak abg dlm bloglist..

by room--> "boyfriends"

kalau cmtuh nak skandal ah~ HAHAHA. :D

farah hanim said...

woot
1st time dtg blog abg stalker
selalu dgr2 je blogger len ckp nie
hehee ^^
salam perkenalan :)

nashanadz said...

aik? yg cite pasal gpren ke tunang ke bkn iz ek? alemak kite da silap orang lah haha.. ala iz, kite mane blk kg la raye ni.. if lulus cuti 2 hari, fmly naik kl.. if tak, kite kene keje pagi raya huhu

sape suruh corner lipat, padan muka!

dayu_myself said...

Skandal...ahaks....sudi ke abng stalker???hak..hak...hak...haktui..

hehehe
nak jugak...dalm adik2 yang comel tu..hahahahaha
tapi sye jrng update skang ni..huk33...

cunndaa said...

letak cunndaa kat adik stalker taw..kan cunndaa muda ag..
hahahaaaa

farah hanim said...

bilo pulak fara jd perncg perkwinan
umur bru sethn jgung
de hti nak rncg2
haha ^^

cunndaa said...

reply komen kat sini, gayanye cepat la nk cecah 100..leh la update bloglist..hahhaaa...

pasang la shout abg..........

nashanadz said...

kite mane de lesen ketee sbb tu kite tak bawak kete hihi.. masuk pagi ni. sejak tukar motor baru, da 3 kali jatuh motor macam tu n skali kene langgar huhu

nashanadz said...

memang tgh blajar. tapi asal nak amek test je, kene kawad lah, kene tugas luar lah kene jage aman la wuaaaaaa

EYFAalias said...

alaaaaa. nanti eyfa mst xde. sob sob sob! merajuk 8tahun. kbai~

aneff.marhfiz said...

nk join buleh x ?

Hazirah Hamid said...

nak join boleh ^_^

Tea Dno said...

ehem.. masih available tak? nak masuk list adik2 ke.. sahabat2 ke.. ahaaa.. tak kisah la nak sumbat mana.. hee..

nashanadz said...

ok kite punye shift kan, keje 8 pagi habis 8 malam, esoknye keje 8 malam habis 8 pagi.. pastu abis 8 pg tu off, masuk pulak 8 pg sampai 8 mlm huhu.. sampai orang yg ajar memandu tu pn tak bleh ikut roster kite wuaaa

Cik Bell said...

silent reader tu tersangatlah pemalu yer..kena suluh depa sebelum masuk blOg nie baru bleh kesan..hehe

ninie_azriena said...

ninie nak masuk bloglist abg stalker lah..boleh tak ??

nak juga !! (n_n)

masuklah mana-mana pun..ninie ngah malu-malu hamster ni abg oit (n_n)

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

nk join :)blh ke

http://hatikubaik.blogspot.com

iPai said...

rasanya lupa nak pilih rum mane .. rasa cam adik je . hahaha

Fz27 said...

http://paliez.blogspot.com
dlm list scandal r bru ganaz muahaha....

Anif Abdullah| AA said...

nak tumpang sekaki leh?hahak

http://neracaparadigma.blogspot.com/

nashanadz said...

pagi incek iz!! ooo nak kne eh komen gitu. kang kontrobesi kang tak pasal jek haha

Cik Purple Pinkypuff said...

sy tak kira, sempat tak sempat sy nak register jugak! :D hehehe..
http://littlequeenstory.blogspot.com

Cik Purple Pinkypuff said...

lupe lak.. cp nak masuk room scandal la?? hehehe.. tak tak~ cp tipu jer..==' sy pilih room adek2 comel.. :)

farah hanim said...

nak jgak menyibok
ltk kt pling special kat bloglist abg aw
hahhaa
nak kat adik jela
hahah ^^
padhl smpt ke dok
hamtam jela =)

cik sue ;) said...

fuyoo. geget jari aku bce. agak agak aku yg bru jupe belog ni ade can x..?

aku nak ketegori aku sorg jer ade lam kumpulan tu. leh..? demand kan..? tu mmg spesis aku..haha...

hawiz said...

boley join ker?

✿ cik pieQa ✿ said...

nak jOooiinn . . .

http://garethis-inkayz.blogspot.com

kategOri : fitting room !

nashanadz said...

tq iz ;) iz tolong jangan sweet sangat boleh? nnt terpikat tahu? *macam pernah ku dengar ayat ini tapi di mana ya?* hahahhhaa =P

ir yien 9897 said...

alar abg selalu menghilang ketika yien ada, ketinggalan utk bloglist nie..

pagi2 terus jejak cni usha bloglist abg..
thankz yien dekat scandal abg..eh2 silap sahabat abg.. :) nie yg nak bg duit raya kat abg..hahaha

Effa CuRio said...

apesal abg stalker ni macam nk marah je??..

relaks la bro.. hehehe..

Effa xkisah la pasal bloglist ni..
if abg nk letak, silakan.. kalau xnak pun xpe.. xpaksa.. ok bye!!

=)

nashanadz said...

ini blajo dari sape yg banyak nau mengadenye ni hahaha.. sengal iz!

nashanadz said...

hahaha bluekkk! alamak termuntah la.. nak pengsan lah.. jap eh.. kite pengsan 5 menet jap

nashanadz said...

ok kita sedang berdiri dengan gagahnya sekarang ;P

nashanadz said...

ooo macam tu ek.. hhihi len kali kite try lah,, hihi.. cop! kite ckp berdiri dgn gagah bkn naik motor dengan gagah.. bwek! hahaha
iz kurang asam letak kite dalam list skandal.. choi~!!!!! hahah

nashanadz said...

jangan nak skandal sangat boleh tak haha.. kite bkn bahagian kaunter saman atau kompaun saman. kite terime repot eksiden.. keje malam nanti.. kalau tgh keje takde mase ni nak online . beratus orang buat repot dalam sehari

Cik Purple Pinkypuff said...

thanks! masuk skandal la pulak... hahaha.. gempak2..:D

Tea Dno said...

tenkiu dah dpt masuk bloglist.. hoho.. skandal eh? wewitt..

nashanadz said...

iz masuk dapur!! wah kene buat entry khas ni baru effect scandal neyh haha.. no worries la.. kita tgh siap2 nak g keje ni bye! slamat berbuka nanti ;)

Oshin said...

ala...da terlambat la...tapi harap2 oshin still ada dlm list adik stalker ek...hihi

http://gurlgemini.blogspot.com

baca komen2 abg S memang buat oshin gelak tak abis...hahahaha... *bukan nak ngurat @ bodek ok* :P

milo said...

abammmmmmmm.....nak join boley??? hahaha. gedik nak mampoih.


kalo ada peluang lagi sudi2 lah letak ye abam.
http://meelanomeelo.blogspot.com

milo said...

ha'ah laaa ade!!! tadi cek cam tak dak je..sory abam mata tibe2 jadi rabun membute tadi. keh3 :P tenkiu so much btw sahabat! :)))

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat