Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Wednesday, August 24, 2011

Jual Minyak Senyonyong

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Tips ni bkn la utk perigi mencari timba.Ni kira mcm menarik perhatian lelaki yg ko suka la.Nk ngurat jantan x susah dik,tp ngurat lelaki agk susah.

1. Jgn menggelegak dpn si lelaki yg korg suka tu.sbb lelaki x suka,jantan je yg suka.Gelegak tu adik beradik genyah.

2. Elakkan memprotes.Nk plk ko tahu dia jenis yg x suka prmpn membebel.Klu bnd betul xpe jgk.Ini sume bnda yg ada depan mata kau nk protes.

3. Knl pasti perangai si lelaki.Ini utk memudahkn ko mendekati dia dan dia selesa borak dgn ko.wlupn teman tp mesra.

4. Minat hobi yg sama.Dia suka bola,tp ko x suka.x bermakna ko kena suka.Cuma amik la tahu ckit tntg bola.Paling tdk pun ada r modal nk borak.

5. Gunakn kelebihan yg ada.Jgn la plk mengoda,mentang2 la ko cun..berdosa!gn kn kelebihan lain.Contoh lain,kecerdikan ko lbh ckit dr dia.Pandai2 la gn.

6. Jangan bercerita tntg ex Buaya ko pd dia.Mn la tahu dia jenis sensitif mcm abg.Nti dia rs rendah diri,x jd lak simpan perasaan pd ko.

7. x perlu cover lebih2.dan x pyh la nk over sgt..hipokrit ok.punca keretakan hubungan sbb psgn bermuka2.sblm bercinta baik,da bercinta cm haremm.

8. Sila menjaga aurat dan adab seorg perempuan muslim.Nk seorang lelaki,more to 'bakal suami' mst la nk cri yg bole memimpin.tp cermin dri dlu la.

9. Banyakkn senyuman bila dgn si dia.Mcm isyarat la konon.Mengikut kajian,lelaki lbh byk senyum dr prmpn.Sbb tu lelaki umur 30 pun maintain cute.

10. Body language bole gk guna.tapi berhati2 la..agk2 ckit kak.kang dia rimas plk..lelaki ni kdg2 menjengkelkn.Bajet howt,so jual mahal.

[bloglist ditutup]

54 comments:

anismelon said...

wah..leh ikut tips abg nie..weee..tp mcm susah je..

Tea Dno said...

tips berguna walaupun dah berpasangan.. hohoho..

syerz eyryn said...

haha. . bgoznye tips abg :))
tpi,better if tggu org yg nak kat kte kan3 ? hehe

Tea Dno said...

:D

izfanora said...

bagusnya tips nie.. boleh guna ker? pinjam sikit.. :P






btw, xjumpa pun kat jln tar td.. :P

EYFAalias said...

abang stalker memang kaya dengan tips. ehehehe

munira hashim said...

slapstik betol tips ni..hihi..thanxxx abg bajet..bhahaha...

Hazirah Hamid said...

Gelegak adik-beradik gelenyah sama jugak dengan gedik haha! bagus tips abang ni :)

~SaL IjOu~ said...

ow,lelaki umur 30 maintain cute eh~ =p

Hanie_Dew said...

haa tu dia tips dari seorang lelaki. bukan jantan.

girls, nak ngurat lelaki biar guna kebijaksanaan, kelebihan ilmu yang ada. jangan guna faktor luaran yang menarik nafsu semata mata.

eddy syrol said...

tips menarik

Laila Majid said...

wiwittt :)

A i n n u r said...

kene byk senyum ehh..:))))))

tpi ,risau pulak byk sgt senyum smpai takda stu laki pun sangkut..

smua dok risau teruih lari..hahahaha..

nice sharing! heeeeee. :D

farahinfadli's said...

fara try tips ni dlu k... hahahaha...

iQa~ said...

Menggelegak???Gengah??adekah itu sama ngn gedik abg?? =P

Nur syuhada asyiqin said...

suke statement yg no 8 tu :)

Cik Purple Pinkypuff said...

pergghh... nak ngorat lelaki la pulak.. segan la bang.. kang betepuk sebelah tgn, terjun bangunan trusss~~ haha...:P tp nt cp nak cuba praktikkan la.. haha

aimi adilah said...

wah.... bgune nie bang.. blh r nk g usha pkwe kt masjid esk :)

Fadzlina Zaman said...

semakin hari identiti semakin terserlah haha

Amiirah-Cassan said...

eh , tak baik !!!1

Cik Aish said...

hehe yeke...nk try la. hahaha..

eh jap jap..wah aish dlm bloglist skandal ye..ades..mcm2 la abg stalker ni. eh silap..is eusof.

Liyana Zahim said...

Bgus ni tips ni.. Sme girls kan die mmg ske wat dramatical xpresion dpan laki.. Till now i cudnt understengggg la y da helicopter is she actin laik datt! Hahaha~

uwmaisarah said...

boleh nak try nih, haha xD

Sha said...

ala bro, kalo byk senyum sgt pn xjdik jgak...slp aribulan dye kate xbtol ape minah nih dok sengih2 g2..ahah

dzafira said...

Tajuk entri tak boleh bla.. haha


Gelegak dgn genyah dua2 sy tak tahu.. Air menggelegak tahu la...

Aimifiqa said...

thanks for sharing. boleh berjaga2 lepas ni. hihi

cik sue ;) said...

oke.catat.catat.

aneff.marhfiz said...

tapi mcm hipokrit jee kalau nk suka bende yg kita x suke :|

p/s - skandal ? :O

Bidadari Syurga said...

salin tips... nak cari kawan ramai... bf? rasanya fobialah... tapi saya punya ramai kawan lelaki... more to mesra i think...

p/s: heeeeeeeeeeeeeeee... tak sangka dpt tersenarai dalam list sahabat... ngeh ngeh ngeh.... yipiiiiiiiiie.... thanks bro...

fiq. said...

erk, tak reti saya nak gune lah! hahah, saya ni pemalu, jumpe lelaki saya akan serious dan bersikap ala2 profesional,haha


steady aku!haha

Anif Abdullah| AA said...

tajuk gempak ah..hahak..
pompuan ske cover2 ayu..grrr.. tu yang laki rimas gak..

[sutera kasih] said...

owhhhh..patutla sy failed HAHAHA...thanks abg stalker bg tips berguna utk masa depan :P


p/s: thanks abg stalker pilih saya jd penghuni di bloglist sahabat :)
pasti lulus ujian sbb sy tak penah buat syarat yg ke-4 tu :P

cipUtchiaPp said...

ohh...thanks utk tips ni...hahaha
emy nak try ngorat org bujang bawak moto depan skolah yg emy ngajar tula..hahahaha :p

p/s : thanks ltk emy dlm list abg...emy x cmpk link pom hari tu..sbb, maluuu~~ hahaha
tapi abg ni baek lah pulak..kekeke

Wanie said...

lagu jiwang beb..mane lagu raya ni?hehe..thanks tau masukkan dalam bloglist..:)

sape nak ngorat abg, kena hafal tips2 ni..kan abg kan..:)

muhamad hanif said...

aku rasa entri ni khas untuk wanita je.


so malas komen, cuma nak tanya

kenapa nama tu jambu sangat, tak ganas da.



wakakakkakaka !!

farah hanim said...

wahh
nie sure2 abg nie byk experience nieh
tu diahhh trus
da kuar tips2 mantapp tuk awekss2 guna
hohohoh :P

p/s: hehe..request kat adik2 stlker,jadi skndal lak..blushing 1 saat.haha :).tq

Asyila Zainuddin said...

takde suke sape2 la plak.. kalo suke pun artis korea.. kekeke.. thx ye utk bloglist tu.. :)

ir yien 9897 said...

abg macam ner..
meh yien ikut rentak abang..hehehe

yien suka melayan lelaki main gitar..
menjadi pendengar petikan gitar yg setia dari lelaki "utk mengorat laki tu lh" :)

fatin syahirah :) said...

first time dengar perkataan genyah. hehe

Afikah Aziz said...

ok no 6 tu,baru tau abg sensitif haha,no 9 errrr yeke laki byk senyum ni (garu2 kepala) :P


terima kasih abg letak blog ika dlm bloglist abg :)

echaRierie said...

bang..xmau ngorat lelaki..biar lelaki ngorat pempoan..hihi..

btw, btl2..ada btlnya.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

ensem lak pengapit dier tuh kan..:) feeewits..haha

GnieSyazni said...

hee..btol3.jantan sng gile nk dpt...lelaki 1 dlm seribu.. =)

GnieSyazni said...

hee..btol3.jantan sng gile nk dpt...lelaki 1 dlm seribu.. =)

Tea Dno said...

alorh.. nak komen kat gambar wordless tu.. pengantin lelaki tu macam kenal je.. hohoo..

Cik Bell said...

hahaa..pompuan dah umo 30 an pun lagi cute ape.haha ;p

cik wanie Lovela (CWL) said...

haha i like abg ku

Jue said...

mlm td ngan pg td..xdpt bukak blog ni xtau pesal

ahernya dpt gak bukak =)

[sutera kasih] said...

xboleh komen di atas, sy komen kt sini la hahaha

sape kawen tu :P

TeAqArH said...

hahahhaa..tips berguna...tp mmg tgh usha sorg guy ni...n da nmpk bunga2 tu tp dia ni jenis terlebih peramah di alam nyata..cmne erk?

iPai said...

wah2 .. abg stalker dah kembali dgn tips2 .. hehe

Wanie said...

ok, jap nak kaji balik tips2 abg ni..mane tau bergune..hahaha

siti kektus said...

ok. dah boleh p mengurat lelaki buat nakal suami lah pasni. ngeh3. ;)








tenkiu abg letak dalam bloglist. ;)

milo said...

ouh nak ngurat abg stalker lah camtu.tips dah ade dh.hahaha :D

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat