Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, August 7, 2011

Akibat terlalu memendam

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Suatu ketika dahulu..


Prg masjid tuk solat terawih.Masuk rakaat terakhir,wkt nk rukuk tu dgr le bunyi 'letupan' yg sgt buas dan kuat.Kedengaran bunyi org ketawa secara malu2.Mgkn wkt rukuk tu urat kentut ter'switch on.


Rs nya sume jemaah x khusyuk sbb letupan tu. = =' hrp x jd lg..


Pengajaran: nk kentut pun kentut la kt rmh atau wktu dlm perjalanan ke masjid.Nsb baik x berbau,klu x sume jemaah pengsan!


Terawih jom! ;) jp,kentut dlu.prooott~argghh...lega.hahaha

59 comments:

Saddila said...

haha sengal gile .

selamat menjalankan ibadah solat terawih :)

TeAqArH said...

hahaha...lucu mat..lau tqah kompem benti solat dah,,sbb mmg pecah perut ketawa

Fadzlina Zaman said...

bongok. hahaha. cewah. header main tukar2 ;)

Bidadari Syurga said...

eeeeeeeeeee... org yg meletuskan letupan tu continue solat gak ke? huh! sungguh kurang sopan.

iPai said...

hahah .. ni kesah diri sendiri ke orang lain ? wakakak

tak senonoh .. hahaha

Laila Majid said...

ngeng.hahaha :D

hanabunga said...

ceh igtkan apa tadi.title nak vouge ja kan.tehee

anismelon said...

hahaha..ape lah abg nie..abg pnh wat cm toh tak??weeee..nak kentut kentut cepat tak payah nak bawak bekal g masjid lak..weee:p

EYFAalias said...

hahahahahaha. malunya terkentut!

EYFAalias said...

perghhh! mesti abang yg kentut ni kn?

Bluewendy said...

ffuuhhh!!! pengsan!!

Bella Bell said...

selamat kentut abang! hahaha!!~


err.. selamat bertarawih :)


^^

Aman Ibrahim said...

Kesian kt jemaah lain~ boleh hilang kusyuk solat~

PinKy MoMMa said...

hahahaha sabar je la :)
apakah? tak de sivik ni ekeke

munira hashim said...

Muni x suke atuk stalker wat post ni..muni pon takleh tahan gelak da nieyhhhhhahahhaha

echaRierie said...

Hahahahaha..lawaknye bang.. :)

Aisyah Aina said...

hahaha...mesti tak dapat nak tahan dah tu..

merahitujambu said...

ahahah..lawak.. Tu laa masa buka mkn makanan yang angin2..haish..malu jee..ahahah

Rtp Farra Arisha said...

isk sungguh tak sopan kan!
tapi skali fikir, bukan salah dia juga. dah nak terkentut, so what can he do. hha. ambil iktibar pada paa yg terjadi.

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu.. nasib la... adoi...:) dugaan tu abg stalker..

cik rama-rama said...

oooo...abg rupenye yg kentut tdy time terawih tdy..kantoi..haha..

zati embong said...

kot2 tahan sbb malas nk air smyang bnyak2 kali kot.

dzafira said...

Susah la abg.. Kentut tu dtg secara tiba2.. tak boleh dipaksa untuk keluar.. Tahan kentut tu mungkin boleh la..

fatin syahirah :) said...

nasib abik bukan kentut durain orang kentut telur rebus. hahaha. komfirm pengsan semua

Asyila Zainuddin said...

hahaha.. tu dikalangan laki je kot.. di kalangan pempuan takde pun.. :)

Anif Abdullah| AA said...

hahahak...klo anif ada kt sana pon sure berguling2 gelak ^.^"

Monster Siti said...

eee abg kentut time tgh solat? sangat tak senonoh. lalalala =D

cik wanie Lovela (CWL) said...

hhehhe..abg mana satu fb abg?

Tea Dno said...

amboi gituh skali. hahah. dasat.

Wanie said...

hahahaha..gelak guling2..abg gelak tak mase tu?hehehe

Tea Dno said...

tea penah jgk masa pegi tarawikh dgn kawan2 kan. pastu kitorang siap bincang,

" agak2 kalau imam tu nak terkentut masa kita sembahyang camne ek ? dia tahan ke dia lepas ? "

sengal.. huhuh

Tea Dno said...

opkos dia malu dah rakaat terakhir kot. hehehe.

izfanora said...

org tak kentut, xsihat tau. so, abg nak sihat, kena kentut.. :)

btw, np dh xstalker blog? bkn ker abg, abg stalker?

Hazirah Hamid said...

haha kalau dah tak boleh nak tahan nak buat mcm mana kentut je lah tak baik tahan-tahan bang :)

IzZa izaLis ® said...

lar, org tuh kentut ker ? ni mesti kes makan telur masa berbuka posa. haha...~

cipUtchiaPp said...

hahahaha..abg ke yg kentut tu..? lallala :p

Syafiqah Takiyudin said...

LOL. Ingatkan letuoan meriam, mercun or what! HAHAHAH!

Err, nak tanya. Macamana tarikh post entry tu boleh jadi 7th August? :S

✿ cik pieQa ✿ said...

hahaha ! kentut berbunyi, oke lagi sebab kebarangkalian utk keluakan bau dr kentut yg berbunyi adlh adalah tipis.
tapi kalau sendawa berbunyi, camne kah? dah berbunyi kuat, ditambah pula dengan perisa durian + petai. makmum kat sebelah cam nak pengsan da.
huhu !

*pengalaman ngeri pieQa malam kedua terawih. sabo jela !

Nurnajwa said...

Hahaha, tahan2 last keluar jgak ><

Aigo, mst tebal je muka

dill said...

haha! mase saye solat terawih kat kampung dulu, tiba2 lampu surau terpadam. gelap. dlm masa yang sama ada orang melatah semasa semayang. tak khusyuk dah. ^^

dill.

siti kektus said...

haha. kalau masa tu baru lepas makan telur rebus, lagi enak bau dia. keh keh keh

Hanie_Dew said...

eeee..tak malu tol sape kentut time solat tu. sebelum gi masjid buat pa pe yang patut kat umah. ish ish ish..

blog-tips-kurus said...

kena kawal pemakanan. jangan makan brokoli, black pepper atau yg lain-lain yg boleh menyumbang kepada keaktifan buang angin..

eddy syrol said...

ala abg stalker, mana leh paksa kentut..kan kentut ni dtg tetibe je...hahaha... kesian org yg terkentut ittew...

sini : http://eddysyrol.blogspot.com

hati~♡ said...

ahahhaha.. tetiba entry ni mau mucuk pulak.. kih3 ;p

emma said...

agaknye tak tahan sgt la tue..tue yg last rukuk, terlepas la tue..

moral of the story : jgn makan menda yg berangin..hahahaha..

Liyana Zahim said...

Hahahahahahaha.. Bapak ar memalukan~

hana sudradjat said...

kentut mana boleh dikawal kawan. =.="

ir yien 9897 said...

hahaha..sangat kelakar.
tapi kesian juga lak kt owner kentut tu, penat dia pendam.hahaha

Miss Nadya said...

selamat berpuasa abg stalker..hehe..kentut mana ley tahan..kui kui..lawak..^^

nur syuhada said...

hhahaha kelakarnyee :)

hafiz hafizol said...

Haha.. Ksmplannya sume jemaah smayg x kusyuk!

Aemy Shamy said...

hahahhaa...sebelum terawih baik buang dulu apa yg patut kan..hehehe :p

vampire's lovex said...

pehhh malu gila baq hang hahahha...

Amy Syaquena said...

kelakarlah , anyway selamat menunaikan ibadah terawih untuk malam ni dan malam seterusnya..

*jom singgah di belog saya dan jemput join contest SR*
http://www.sinarraudah.com/2011/08/contest-juadah-ramadhan-dan-ucapan.html

Aimifiqa said...

hahaaa. sengal gile yg last sekali tu. aish. segan la kalau jadi mcm tu

[sutera kasih] said...

buruknya perangai kentut merata-rata huhu

GnieSyazni said...

haha..sabor jelah...

Yumida said...

kentut tu xleh disimpan lama2..nnt perut kembung..baik lepaskan aja..sorok2 la..haiya..

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat