Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Tuesday, August 30, 2011

Duit Raya Special Edition

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke 54tahun. :) hrni baru raya ke 2.so far duit raya ada la cecah 4 angka.hebat kn..da kje pun dpt.Dr parents je pun..


Abg nk bg duit raya special edition pd pengomen bertuah.bkn peromen bertuah ye.haha
  • mst la follower blog abg ni je.
  • drop komen kt entri ni.
  • yg bertuah akn dipilih menggunakn random.org..
Expired date: 12 September 2011

Friday, August 26, 2011

Entri last sebelum raya

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hai syg2,hrp sume sht.Cdgn parents nk gerak blk kmpg lps sahur.tp lps subuh sume tertidur,termasuk la abg.So 10.30pg bru gerak.Skrg 9.54pg.Entri sblm ni disappear, ada yg tny abg ganu kt mn.Owh,itu kmpg sebelah my dad,kt dungun.My mum org melaka.Abg kmpg je ganu,tp x reti dan x fhm loghat mereka.maaf ye saudari/saudara ganu.Spe baik hati nti bole ajr abg.Lps blk raya la.

Anjat boboi ble bukak keyword ada yg cari abg gn 'abg stalker gay'.pergh..sentap hati mak nak.Abg stalker bukan gay.Abg ada awek keliling pinggang,x ckup pinggang sangkut kt tali pinggang,tp bakal bini ada sorg je.Skandal jgn ckp la..makcik cleaner pun ngaku dia skandal abg. = ='

Abg nk ucapkn selamat hari raya aidilfitri pd semua umat islam,maafkn abg klu ada tersilap kata dlm penulisan abg.Bila di jalan raya nti ingat org yg tersyg,pandu berkhemah,pki helmet/tali pinggang keledar jgn lpe.

Spe2 yg baru masuk blog abg jgn la malu2 dgn abg..sbb abg sgt pemalu tp abg x sombong.Kau dtg blog abg,just drop komen say hi pun xpe.Abg mst akn bls nti kt blog korg. :) Klu follow tu pastikn ada backlink kt profile.Klu tkt abg x dpt jejak,drop komen.ok,babai! ^^

(doakn perjalanan abg selamat prg dan blk.tq!) -rindukn si dia..tgk gmbr je yg mampu. :')

Thursday, August 25, 2011

Disappear..

i'm lost
Super cute onion

gudbye


poyo..haha.nk blk kampung je la.bz nk usha awek ganu ^_^ syg2 abg tlg bg pandangan kt cni maturity nk bt research.tq ;) selamat hari raya!

Ripeness/Maturity

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


i TAK suka jantan. = ='

Lately entri berunsur geram,marah,skt hati,benci,seks.err..itu blm ada lg kot.xpe..coming soon,klu dirasuk setan.Hrp dijauhkn.

Dulu entri abg mostly berunsurkn humor,klu x caye korek la blog ni.Abg x suka la nk serius dlm blog.

Tp skrg da terbalik plk.Adakah sbb sense of humor tu da kurg disbbkn faktor umur yg makin meningkat atau...em..abaikn.Yg pntg nafsu seks membuak2.

fine,abg gurau.maaf.

Umur makin byk,tp guwa maintain awet muda.Tgk x iklan dlm tv tu?lelaki umur 30 zaman kegemilangan.ok,mmg x de kena mengena.

Kau rs kau matang x?matang bkn setakat da period/baligh je ek.maksud abg ni matang dr segi permikiran,perbuatan,dan..apa2 je la.klu setakat tumbuh bulu atas bawah x jgk membuktikn kita ni da matang.

Abg ada sorg kwn tau.Umur 35,duda ank 2ketul.Dia kata dia da matang.Tp bercerai sbb cemburu bini dgn ofismate.Pdhal x de apa2 pun.Mcm x matang je.

Apa maksud matang pd korg?nk cri best explanation.

Babai!

Wednesday, August 24, 2011

Jual Minyak Senyonyong

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Tips ni bkn la utk perigi mencari timba.Ni kira mcm menarik perhatian lelaki yg ko suka la.Nk ngurat jantan x susah dik,tp ngurat lelaki agk susah.

1. Jgn menggelegak dpn si lelaki yg korg suka tu.sbb lelaki x suka,jantan je yg suka.Gelegak tu adik beradik genyah.

2. Elakkan memprotes.Nk plk ko tahu dia jenis yg x suka prmpn membebel.Klu bnd betul xpe jgk.Ini sume bnda yg ada depan mata kau nk protes.

3. Knl pasti perangai si lelaki.Ini utk memudahkn ko mendekati dia dan dia selesa borak dgn ko.wlupn teman tp mesra.

4. Minat hobi yg sama.Dia suka bola,tp ko x suka.x bermakna ko kena suka.Cuma amik la tahu ckit tntg bola.Paling tdk pun ada r modal nk borak.

5. Gunakn kelebihan yg ada.Jgn la plk mengoda,mentang2 la ko cun..berdosa!gn kn kelebihan lain.Contoh lain,kecerdikan ko lbh ckit dr dia.Pandai2 la gn.

6. Jangan bercerita tntg ex Buaya ko pd dia.Mn la tahu dia jenis sensitif mcm abg.Nti dia rs rendah diri,x jd lak simpan perasaan pd ko.

7. x perlu cover lebih2.dan x pyh la nk over sgt..hipokrit ok.punca keretakan hubungan sbb psgn bermuka2.sblm bercinta baik,da bercinta cm haremm.

8. Sila menjaga aurat dan adab seorg perempuan muslim.Nk seorang lelaki,more to 'bakal suami' mst la nk cri yg bole memimpin.tp cermin dri dlu la.

9. Banyakkn senyuman bila dgn si dia.Mcm isyarat la konon.Mengikut kajian,lelaki lbh byk senyum dr prmpn.Sbb tu lelaki umur 30 pun maintain cute.

10. Body language bole gk guna.tapi berhati2 la..agk2 ckit kak.kang dia rimas plk..lelaki ni kdg2 menjengkelkn.Bajet howt,so jual mahal.

[bloglist ditutup]

Tuesday, August 23, 2011

Bloglist la..xde apa pun (updated)

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


TUTUP!

Abg nk rombak bloglist.Bloglist yg ada skrg ni main sumbat je.

By Room.
1. Adik2
2. Sahabat
3. Kekasih Skandal (klu x segan)

Kelayakan
1. Wajib terdiri dr follower blog seksi ni
2. Pernah drop komen2 kt entri2 abg
3. Suka dtg cni/willing la..(Keutamaan pd yg letak abg kt bloglist)
4. x pernah search "sex" kt blog abg.ahaha

Abg amik 75org je..yg x ada tu maaf,korg mungkin x menepati syarat.

Yg Benar,
Iz.Eusof

Sunday, August 21, 2011

Jgn jadi derhaka

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Td dpt tazkirah tntg kekeluargaan.Tersedih dan ternangis plk.Damn..*benyek.Hati lembut cm tisu,kalah prmpn.

Zaman skrg ni abg tgk mak bapak x diumpamakn.Klu salah la statement abg ni kn,kau fikir la sdri..dalam 1 hr ada x kau tengking mak kau?ok la..bhs lembut ckit meninggi suara.Paling hina pun kita ada protes mak bapak kn.Jgn nk tipu la klu ckp x de.Guwa berani kerat jari der.

Anak ni ada je yg x puas hati dgn mak bpk.Dalam sejuta,abg rs ada la dalam 2,3kerat yg taat pd mak bpk.Tu pun mgkn sbb dia bisu dan pekak.Nk melawan x bole,senyap je la..kdg2 mak bpk x bt apa pun pun,cuma take time ckit nk bli brg kt kedai.Mak jgk yg kena marah...kesian,Ok,abg pun bt jgk mcm tu.Jiwa muda,panas baran,lg r susah nk control.

Tergoreng cekodok hangus ckit pun kita nk mengamuk,protes mcm2.Klu diri ni bagus sgt,bt pe srh mak..baik kita je sdri bt kn.Yg kuat membebel ni selalunya mak2 je.yela..mengikut kajian,perempuan klu penat dia akan membebel.Da puas bru membuta.

Anak jantan biasa la kn,mlm2 mmg kaki rayau.Poket kosong pun xpe,janji ada moto sebijik,bodoh main perah2 abeskn minyak yg bli gn duit mak bpk.Yg prmpn meronggeng dgn jantan blk smpai malam,kau x rs segan ke nak?owh ok..dgn mak bapak bt pe nk malu.Tp malu la ckit dgn Allah.Kau tu da la perempuan.

Bila mak bpk tegur,kau maki hamun.Kwn lbh penting,kekasih lbh utama.Cuba la bljr menghormati.Ingat ckit,dunia ni mcm bola.Kita akn rs jgk satu hr nti.Kau tunggu je la..pembalasan apa yg kita bt.Patutnya bersyukur,dpt mak bpk yg bertanggungjwb.Sungguhpun dia x berduit,x bole nk bg semua yg kita minta,dia ada kasih syg.Kerana kasihnya dia pd kita,wlupun dia dimarah,dimaki,dia tetap akn tegur kita.

Masing2 da baligh,ada akal bole fikir.Mengata org,diri sdri yg lebih kn.Jadi sama2 la jd penginsafan utk dri sdri jgk.Cuba la perbaiki yg mn kurg.Belajar menghargai ibu bapa.Duit bole beli segalanya,tp ibu bapa x de jual kt mana2 kedai la bhai.


keyword hari ni 21/8
wtf


x update 2,3hr.ada urusan.nti abg dtg jenguk spe yg hit blog ni.babai!

Friday, August 19, 2011

Photo album abg main sex

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


minggu ni-ada terselit nama awek plk..


nk tgk ehem2?tekan Ctrl+A

tekan sini--->Gambar ehem2


Thursday, August 18, 2011

Jangan jadi setan la setan

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Bulan puasa,bulan yg sangat indah.Semua org berlumba2 nk jd baik.Alasan,setan da kne ikat,ni la masanya tuk jd baik.Tp kita lupa,nafsu kdg2 bole jd setan klu terlalu ikut perasaan.

Jangan suka nak buat orang DOWN
Seumur hidup x pnh sembahyang,tutup aurat,bc quran?hurm..hampeh.La ni bila nk Ramadhan da pasang niat,

Situasi A
Kuncup   : "Aku nk solat hr2 sepnjg bulan ramadhan ni.Bole hapuskn dosa2 aku sblm ni". :)
Kembang: "ah..ko ingat ko solat bole hapuskn dosa ko yg berlori tu?x pyh la..sama je wei". 

Situasi B
Kuncup   : "Aku da tkr profile pic kt fb aku pakai tudung.Klu kua mn2 pun aku nk pki tudung la"
Kembang: "ah..ko pki tudung pun x gn,auto on/off.kt album ko byk gmbr x bertudung kn?".

Situasi C
Kuncup   : " Wei,pas buka nti jom kita g terawih.x pnh kita prg kn".
Kembang: "ahahaha..mke ko nk g terawih?pas mencekik kang kompem x jadi".

Pergh..gampang je dpt kwn/adik beradik mcm ni kn.Ada je nk down kn kita.Kwn tu paling tdk pun ada la niat nk berubah.x byk,ckit pun jd la.Kita x sepatutnya bt org down,patutnya jd la penyokong ke arah kebaikan bknnya menyokong ke arah kejahatan mcm bwh ni....

Situasi A
Kuncup   : " Malasnya nk solat subuh..bila perut da kyg biasa la..aku cari katil je".
Kembang: " Aah..betul tu.Dpt katil mmg lentok abes la".

Situasi B
Kuncup   : " Eh,aku nk tkr la profile pic fb dgn gmbr yg kita amik masa tgh mdi air terjun hrtu".
Kembang: " Aah..aku pun nk tkr la.Gmbr hartu cantik,seksi ckit.Balak aku pun ske tgk".

Situasi C
Kuncup   : " Wei,hrni transformer light of the moon release tau.Jom p wyg pas buka nti".
Kembang: " Aah..Jom2!aku pun x sabar nk tgk.Ni last episod dia.pasni x kua lg tau".

Kita tahu ke brp lame kita nk hidup,bila hr kematian kita.mn la tahu kot2 ini la Ramadhan terakhir utk kita semua..ok,klu x semua pun ingatan utk dri sdri.Grab la apa sahaja pahala yg bole kita cari di bulan Ramadhan ni. x mudah nk jadi baik,dan x susah nk jd jahat.So,klu ada niat telus nk jadi baik pun da kira ok.InsyaAllah,ucapan tu satu niat. :)

Tuesday, August 16, 2011

Its all about L.O.V.E bkn seks.

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Entri ni x de kaitan dgn seks.knp?sbb ada yg cri abg guna keyword abg pancut,blog lucah,nafsu,dan paling dasyat bdk skola pch dara.Ada jgk cri gn 'hensem boy'.maceh.. ^_^ senyum smpai telinga.
Sape kata cinta hanya akn hadir dari mata turun ke hati?fine..mostly org akn jth cinta dr mata bru ke hati.Termasuk la jgk cinta dialam maya.Apa2 pun org tgk gmbr dlu kn?Contoh yg paling popular facebook.Biasanya fesbuk ni bkn tmpt bergosip je,tp da jd tempat mencari jodoh.Sesetgh org berfikiran cinta dialam maya bkn CINTA tp semata2 SEKS.owh,hebat la bole interpret org! 

Sape jgk kata org cun je dpt jodoh kt fesbuk.Eh,ada jgk yg bersaiz pau rm2 yg mendapat rebutan tau.rupa x penting,bumper yg penting.ok,sangat berdosa.Rahsianya pakai baju sendat2,terjojol sana cni,kompem ada yg nk knl.

fesbuk top sbb bole letak gmbr berlambak2.mcm2 pose,setiap album bubuh 128keping gmbr.kdg2 gmbr yg sama tercongok dpn webcam bezanya hny la posing.klu nice,xpe..layankn je.Oleh krn itu,dak Mark Zuckerberg da tkr definisi fesbuk sebagai 'agensi mencari jodoh'.klu betul jalannya alhamdulillah..tp klu hny cinta kontrak?tepuk dada tny iman.*bdk PLKN biasa bt cinta kontrak 3bulan *_* Jgn la jgk mencari kenalan krn nafsu..Pls,DONT.
x semua cinta di alam maya ni berjaya dan x semestinya diakhiri kekecewaan.Ada je org yg bertemu jodoh kt alam maya kn.Mst ada dikalangan kita yg berpengalaman 'cinta fesbuk' ni.contoh terdekat diri sdri..T_T.Kadang2 cinta kt alam maya ni bkn tuk apa pun..mula2 sekadar suka2,mengisi masa lapang.Paling tdk pun ada la org yg nk layan.xde la ble on9 fesbuk mendung je.Skandal kdg2 menceriakn hari jgk.

Layan lagu P.Ramlee jp,"isteri muda merajuk,blk ke rmh isteri tua.klu dua2 merajuk ana kwin 3".

Jgn terperanjat,kdg2 ada je laki/bini org yg bajet blm kwin.x dinafikn,biasanya lelaki la..Even status married kt chat masih lg menggatal dgn ank dara.Spe yg terkena tu pndai2 la telan.Klu laki org pun da mcm tu,bujang tratang tang lg le menjadi2..masih berani mengaku single.ala,perempuan pun sama..ok,fair n lovely.Dua2 sama!Ingin cinta dan dicintai. ;)

Salah ke mencari jodoh di alam maya?ada org x ske.alahai syg...mcm mn nk elakkn klu benda tu dtg tanpa diduga.kdg2 kita x perlu pun ltk gmbr byk2,ckup la knl hati budi melalui penulisan pun org bole jatuh cinta.klu suara sdp pun bole..mcm DJ.org x tgk pun mke dia,tp ada je yg jth hati dgn suara dia.

Kesimpulannya cinta dtg dr hati,bkn dr mata sahaja.sbb melalui pancaindera mata je pun x ckup.kne ada backup dr hati jgk.Klu cinta dr mata org buta x layak ke tuk bercinta?fkr2 kn.x kesah la cinta alam maya atau realiti.bt pilihan sebaik2nya..jgn cinta krn nafsu,berkalang noda.Jodoh da ditetapkn tuhan,kne ingat ;)


Sunday, August 7, 2011

7 Ogos 2011 - updated

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Ada apa dgn 7Ogos2011.


Abg nk minta ampun pd korg sume warga blogger.x kesah la wlu dosa abg pd korg sebesar kuman,abg minta ampun dr hujung rambut smpai hujung kuku ibu jari kaki.

Sbnrnya 7Ogos2011 ni antara hr yg penting dlm hidup abg.Mulai 7Ogos2011 abg mgkn x ada tuk bebrp minggu/bulan/tahun..atau mgkn selamanya.Owh,abg bkn cuti kwin,atau cuti bersunat mahupun cuti bersalin.

Hrp ini bkn ramadhan terakhir utk abg/korg..semoga Allah memudahkn segalanya utk abg,dan pd korg sume (umat islam) Doakn kesihatan abg.Jgn PONTENG PUASA tnp keuzuran ye adik2. :')

klu rindu abg,rajin2 la singgah blog buruk abg ni.*mcm xde je*drop je link kt komen box.ble abg da kembali nti abg skodeng korg blk k.Abg bkn blogger kacang lpekn kulit.xde korg,xde abg. :)


owh,tuk segmen abg tu masih ada 3org peserta yg blm diterjah.maafkn abg,sbr k.. :) insyaAllah klu x skrg,ble abg pulg nti korg yg bertuah tu yg akn diterjah.

Abg wish awal2,SELAMAT HARI RAYA utk semua umat islam terutamanya rakan blogger.

psst**ini entri terakhir abg setakat ni..trm ksh sudi support abg.luv u all bebi2. ^^
p/s: klu abg ada menang apa2 contest ke sila simpan dlu hadiah,nti i tuntut u!ahaha

pergh..skt hati guwa!

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Hrni hari jumaat,tp entri tarikh 7ogos hr ahad.bole bc kt cni..Semoga jumaat korg sume diberkati Allah.Itu pun klu korg x bt apa2 dosa basah la.ingatan tuk abg jgk.

Abg x baik,x jgk jahat.Suam2 susu bebi je perangai.Abg ckup pantang dicabar,pantang jgk klu org x reti nk menghormati org lain.Rs menyirap,geram,skt hati ble..

1. org kentut sepah2 x slh,tp jgn kentut dpn abg.x ske,loya,geli.Lg2 kentut dgn sengaja,x sengaja tu ada ampun ckit r.

2. sendawa x tutup mulut kau pny pasal la,tp jgn nganga mulut kau besar2 sendawa cm jin dpn mke abg.Busuk cm lps mkn tikus je.

3. korek hidung merata2,da tu jenis yg lendir2 tu main kesat2 kt bju org la,bwh meja la,sgt x beradab.klu sangap nk bt pun,kesat kt bju sdri,meja persendirian!

4. amik brg abg x ckp,pastu bt harta.mula2 diamkn aje,da lme2 rs mata cm da nk drh tgk dia pki then basuh,pastu pki blk mmg kne sound tajam pny.xde perli2 lg.bkn kedekut,cuma nk ajau supaya beradab ckit.

5. mengutuk abg dpn2 tnp segan silu.kau sape nk kutuk2 aku kn.tp takat ni kwn2 abg x de la ngutuk dpn2,diorg menganjing je lbh T_T

6. x ske gle org pki tuala mndi abg.Yela..ibarat ko bg pnjm spenda ko.suka?ntah ada kurap bunga ke,jerawat tiram ke.x psl2 berjangkit.

7. Buruk benau klu org menguap x tutup mulut,x beristighfar,mcm kapir..bkn bpk jin je melompat masuk,jin tempang pun terhensot2 masuk.

8. kaki da thu busuk,lg mau pinjam stokin org.Jwbnya mmg abg bg terus je sbg hadiah.org pemurah kn~x lalu nk pki da..wlu da basuh,bau dia ttp mcm cicak mati.

Klu nk dihormati,tlg la hormati org lain dlu.Bkn minx dihormati mcm datuk2,dewa2,cuma nk kn privacy kita tu x diceroboh.Klu kita x thu xpe la,klu da thu lg mau bt mmg minx pelempang la kn.

slmt berbuka adik2,kakak2 sume! ^_^

Spontaneous Thursday

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Rasa nk kawin..Cool

Akibat terlalu memendam

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Suatu ketika dahulu..


Prg masjid tuk solat terawih.Masuk rakaat terakhir,wkt nk rukuk tu dgr le bunyi 'letupan' yg sgt buas dan kuat.Kedengaran bunyi org ketawa secara malu2.Mgkn wkt rukuk tu urat kentut ter'switch on.


Rs nya sume jemaah x khusyuk sbb letupan tu. = =' hrp x jd lg..


Pengajaran: nk kentut pun kentut la kt rmh atau wktu dlm perjalanan ke masjid.Nsb baik x berbau,klu x sume jemaah pengsan!


Terawih jom! ;) jp,kentut dlu.prooott~argghh...lega.hahaha

Hidup x semudah ABC

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Byk manusia,byk ragam. :) hdp x semudah ABC atau alif ba ta.Itu pun masih ada lg org yg x hafal kn?alasan,dulu x skola agama mak bpk xde duit.

Pnh x kita fkr mcm mn kita bole senang lenang mcm skrg.Maksud senang abg tu bkn la senang kaya raya,tp senang alhamdulillah..x la kais pg mkn pg.Ada spe2 mcm tu?Jgn nk nipu~ kita duk kais keyboard je siang mlm pg ptg ye dak.

Ada org nk bt ibadah di bulan ramadhan ni pny la liat..ajk g terawih pun bergompel,alasan pas buka perut penuh la.klu rukuk mknn terkeluar blk nti membazir. = =' yela2..xnk pahala sudah!

Pg2 rutin harian ble cuti ni g la pasar tani cri bahan nk masak.Nmpk la sorg pkcik tua buta kot sbb pki spec htm,dpn dia ada r selambak tisu.Hrga tisu skrg da mhl,tp pkcik tu msh jual 30sen.Lalu la sorg ank muda *bkn abg ok* dpn pkcik tu.Yg sdh nya da la x nk sedekah,bole plk dia pijak je tikar jualan pkcik tua tu.Abg rs nk tumbuk je dia,nsb baik la kt tgn penuh,dan dia da grk ke dpn.Buta ke dia,pny la bsr jln,celah tu jgk dia nk lalu.Sdh sgt... T_T sy berhati tisu mcm kak diya.

Da byk juga tgk situasi mcm ni.Sblm puasa,prg pasar mlm.Ada pkcik kurg upaya,xde dua kaki,hlg sebelah tgn,tadah tin tuk minx simpati,hancurnya hati ble tgk x de sape pun yg hiraukn.ok,mmg betul..nk senang kne la usaha.Tp klu da terlalu kurg upaya mcm tu,slh dia ke x bkrje?slh kita juga x memberi kje..xde org nk pkje mcm tu kn.Minx sedekah wlupn cacat fizikalnya,itu dikira usaha juga.Bli brg penuh tgn,smbil jln gigit kopok lekor.minyak2 mulut x sempat nk kesat.xkn 50sen pun xde nk bg?fine,duit kau ske hati kau.

Kita x thu hrni kita hapy,goyang kaki,esok lusa kita masih di tmpt yg sama.Hny Allah yg tahu..selemah2 iman,tegur di dlm hati.Dan semudah2 ibadah adalah bersedekah.Dibulan ramadhan al mubarak ni,sama2 la kita bt ibadah menambahkn pahala yg hny seplastik,dan mengurangkn dosa yg berguni2.InsyaAllah..


salam ramadhan,terawih jom! ;)

Ramadhan Abg

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Alhamdulillah..dpt menjalankn ibadah puasa hrni dgn separuh jaya.Blm nk berjaya sbb ada lg sejam nk buka.

Disebabkn abg amik cuti sakit agk lme,jd abg dianugerahkn tanggungjwb yg agk berat bg seorg lelaki = ='

Jam: sekitar 4.30am, Lokasi: meja mkn /bersahur

Mama: "Abg,lately mama bz ckit la.Yela ank murid mama kn nk amik spm.Ma blk skola lewat ckit la ye.Abg bole tlg mama x?"

Abg    : "Tlg apa ma.."*mata bersinar2,mke ala2 bdk baik*

Mama: "Ma kn blk lewat nti x sempat nk masak berbuka.Abg masak sdpkn,nti bole bt juadah berbuka hr2.Klu ma blk awal ma la masak k.Klu mls xpe la,bli kt bazar je."

Dgn niat x nk melukan hati mama tercinta,si ank iye kn aje..redha dan rela..

Papa  : "Bgn pg nti tlg cat rmh,ruang tamu je.Duk rmh bkn ada kje kn,cat rmh ada faedah."

Abg   : "Em,ok..."*dlm jiwa meronta!*


So setiap pg abg akn ke pasar tani tuk dptkn bahan basah yg x brp nk segar.Lpstu kms rmh,basuh baju dan bt apa2 yg ptt.Ptg kul4 da mulakn operasi ketuk2 kuali.Lps berbuka prg terawih,blk terawih tlg ma msk tuk sahur plk.

Sgt sibuk dan padat kn?thu xpe..mati guwa *_* so geng yg sweet dan kacaks,abg akn bls jejak korg lmbt ckit ye.Bermkna tgh mlm la bru dpt melayani korg smbil melayan isteri buah hati.

CoolAbg nk bg korg duit raya la,tp guna duit Anis.NAK DUIT RAYA?,KLIK- aku nk duit raya!.

Cute dimata abg..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Da lme abg x bg tips2 berguna kn.hehe..berguna la sgt.Esok da puasa,jadi abg dgn rela hati nk kongsi mcm mn nk nmpk cute.Bkn org hensem/cantik je bole cute,tp sume org bole nmpk cute.
1. Pki pakaian yg bole menampakkn ke-cute-an korg.Contoh pki wrna bju yg sesuai,bunga2 ke,katun2 ke kn.tp biar kne tmpt ye.Jgn lak korg pki bju adik2 korg,melampau sgt tu.Lg 1,tutup aurat!

2. Nk nmpk cute kne sentiasa menjaga kelakuan.Apa ingt org mke serius cm abg x cute ke?terlebih lg ada la.lalala~x pyh tergedik2 dpn org,bt org menyampah je.Nk plk bulan2 puasa ni,kurgkn kegedikan anda.

3. Cara percakapan yg lembut dan sopan.x semestinya ckp ala2 bebi,pelat2,bole nmpk cute.itu sgt menjengkelkn.lg2 umur 20an ckp mcm bebi,err...rr...x seswaii~

4. Pelihara mata dan mulut anda.even ckp lembut tp x gn jgk klu maki hamun org versi lembut.Mata elakkn memandang bnd2 yg x senonoh dan x elok.x comel sgt le tu..so,plis dont.

5. Bt sesuatu dgn ikhlas,tnp mengharapkn sesuatu.Yg ni pntg ye,lg2 bulan ramadhan ni.Pahala da tentu berlipat kali gnda ko dpt,klu bt dgn ikhlas perbuatan kita tu nmpk comel je makwe/pakwe tgk. :)

6. Jgn mengumpat org nti mulut busuk.Da le mulut busuk,dosa dpt,sgt la x comel perangai tu.Org kata mulut jahat ada la.nk?Comel xde!sbb comel bkn tuk rupa je.terlalu luas ok.

7. Percaya x perbuatan bersedekah tu comel?klu x percaya mknanya korg x pnh la bt amal ni kn = =' jns awek yg mcm ni la bt abg tertarik tahu x.sbb dia nmpk cute sgt..concern orgnya.sweet sweat je :)

8. Saling hormat menghormati bole bt kita nmpk cute jgk.Bkn hormat sesama manusia je,tp menjaga hubungan dgn sekeliling termasuk haiwan -___- err..ye la kot.Dan plg pntg hubungan dgn Allah.Alahai..cute la org mcm ni.

Da la..8 je k.selalunya 10 kn.Esok nk puasa,kne simpan kudrat. :P hahah..konon la.Korg,mlm ni jmp di masjid ye.Terawih jgn lpe. ;)

babai!

Whats wrong wif me =='

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Apa ke hal nya dgn abg ni..korg pnh dgr kn lagu Ahmad-Arora Salwa?ok..lagu ni xde kne mengena dgn nm abg,sbb nm abg ada Muhd,bkn Ahmad.


Serius 1st time dgr rs nk pffftt*** apa pny lagu la.Then terjadi la satu peristiwa ni..biar la rahsia.Sbb kn peristiwa tu lg la abg berbulu dgn nm Ahmad ni.Lagu ni lg yg jd mangsanya.Korg yg ada nm Ahmad jgn la risau plk..abg x de masalah dgn korg pun kn.


Tp...lately ble abg skodeng je blog awek comel ni,mst lagu Ahmad ni yg berkumandang kt radio era yg dia psg kt blog.perghh...berbulu2 telinga guwa.Dan...betul la org ckp,jgn membenci nti kita menyukai.

Abg duk syok dgr lagu ni skrg.Bkn krn lirik lagu ok,bulu tetap bulu!tp adakah krn suara dia yg menggoda seolah2 memanggil2 kejantananku yg keliaran?owh..tidak mungkin!


Alahai Arora Salwa..knp bt abg cmni sygss~pki la elok2.merana hati guwa..rela dicucuk2 garfu.T_T

[Pic x bole ditygkn,seksi..nti abg dpt dosa sebar dosa]

bulan puasa mmg x leh tgk,berdarah berbola mata.

xpe,abg x dulik even siku dia x secantik siku abg.Abg da tertgkap leleh dgr suara dia.Klu mengaji mst lagi sdp kn. :)

Adik2,Bulan Puasa nti jaga la penglihatan dan perlakuan kita.Wahai gadis2,peribadi korg pelihara baik2.Dosa ttp dosa.Jejaka2 tampan,jaga mata kita ok.Selamat Berpuasa! ;)

psst**Owh,pic baby kt entri b4 bkn ank abg ye.Tp ank buah.Abg bujang lg :D

Adik Perempuan Abg

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Dgn ini abg nk memperkenalkn adik prmpn abg pd korg.cun dan bijak,tp da berpunya.


nk kenal klik cni..LOVELAMBCHOP (versi bm/rojak)

dan ada 1 lg blog..FARAHIYAH (versi omputih)

Hari ni Birthday adik abg ni..so guys,bole la wish kt dia tuk sesi beramah mesra.


dan sorg lg blogger pangkat adik jgk,yg besdaynya semalam,klik cni Nama Seindah Rupa

Abg sayang adik2 abg ;)

..

Selagi berderau darah mengalir, benci la aku semahu mu..
Saat terhenti nafasku nti..mati nya cinta bt mu..

Alhamdulillah..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Hari seperti dijanjikn..abg kembali dr mc 2hr.tp itu sbnrnya jangkaan je.Abg msh perlukn mc lg..tp xpe,abg akn cuba move on ckit2 k.Td sempat la skodeng 2,3blog.Ku gagahkn juga jari jemari..nk tenggelam da keypad.Abes la..pasni kne tkr baru T_T

Atas nasihat doc persendirian,abg x bole nk skodeng lme2.Nti kne marah plk.Lgpn da nk ramdhan ni kn,kesihatan kne jaga.Jgn risau guys..sebelum ogos abes la cover sume peserta. :)


skrg abg terhenti kt no24...bole rujuk cni..Senarai si kacak dan si hensem.


Abg xde 2hr ni ada jgk yg rindu kn abg...terima kasih la ye korg.Da la doakn kshtn abg,pastu rindu plk.hehe ^^ koyak boxer spongebob.k la..semoga tuhan membalas jasa2 korg.Abg nk berehat..babai!


nk join GA?klik cni...GA utk si cantik/kacak

MC 2hr..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Maaf korg..hrni dgn esok abg nk MC 2hr dr blog.Migrain la..kepala skt sgt,hidung pun berdarah dek krn terlalu pns dan penat kot.Mata pun berdenyut2 ni.thanks a lot pd yg dtg dan tgglkn jejak.insyaAllah..nti abg bls k.


Abg nk tido sampai subuh esok..nti tlg kejut abg kul6 pagi k.xde org nk kejutkn abg la.. :'( 
terjahan akn bersambung hr selasa~
Dayusnya lelaki bila...

babai!

Dayusnya seorg lelaki..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Jgn memberi harapan pd seseorg klu x ada niat..lelaki pun ada hati dan perasaan.Jgn krn nila setitik rosak susu sebelanga.


Dayusnya seorg lelaki bila..


1. tidak prnh menjaga maruah kamu sbg seorg perempuan.
2. tidak menasihati kamu bila kamu melakukan kesilapan kecil.
3. membiarkn kamu berada dlm dunia sdri,x jejak ke bumi.
4. menjadi pemusnah hidup kamu dgn hrta bnd dan juga cinta semata2 berlandaskn nafsu.
5. tidak mengingati kamu sbg seorg muslimah islam.
6. menganiaya kamu sbg seorg gadis yg lemah.
7. mencemarkn maruah dgn membawa kamu ke jalan neraka jahanam.
8. menunjukkan sikap negatif lebih dr ke arah positif.
9. tidak membimbing kamu menuju jalan Allah sebaliknya mengajar kamu sgl kemungkaran.
10. melekakn kamu dgn hal2 dunia tnp mengingatkn kamu perkara wajib didunia bekalan di akhirat.


Wahai si gadis,lelaki mcmni ke korg nk bt suami?Jgn melakukan sesuatu tnp berfikir menggunakn akal yg sihat.Terlajak perahu bole diundur,terlajak air mani xbole lg diundur!

"Jangan dedahkn nasi lemak ditepi jalan,ikhuatiri akn basi"

psstt**malu tgk psgn bkn muhrim berpelukan,beromen,bercium sakan tnp ikatan sah dgn bangga menyiarkn di FB utk dipertontonkn.Bkn jeles,tp sbg pedoman ke jln keinsafan..

Senarai si cantik dan si hensem

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


PART 1: Sesi Julai 2011 - 50 org blogger sahaja


Senarai peserta Segmen Aku ingin diSkodeng Abg Stalker.Bole la korg skodeng diorg ni sume.Ramai sgt so abg amik 50org je dlu.

  1. http://pageibushifaa.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  2. http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  3. http://suhazlimembebel.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abang.html
  4. http://sitizarizza.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  5. http://putarbelithidup.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  6. http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  7. http://lovelyhaikal.blogspot.com/2011/07/aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  8. http://www.echaaa.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  9. http://www.tehuzz.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  10. http://duniakitamilikkita.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  11. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  12. http://fadzlinaicecream.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  13. http://titewtawan004.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  14. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abg-stalker.html
  15. http://shayatahmad.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  16. http://ctsurianiarif.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abang.html
  17. http://yusmanorain.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abg-stalker.html
  18. http://adifatah.blogspot.com/2011/07/segmenaku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  19. http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  20. http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  21. http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  22. http://daxtemok.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  23. http://syahmisygsyazwany.blogspot.com/2011/07/aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  24. http://zyradevida.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  25. http://ipai-ans.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-diskodeng-abg-stalker.html
  26. http://ftndiana.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  27. http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abg-stalker.html
  28. http://zalifa97.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  29. http://lel4.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  30. http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/07/segmen-aq-ingin-di-skodeng-abang.html
  31. http://ladylikemezieya.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  32. http://lytulip.blogspot.com/2011/07/aku-ingin-diskodeng-abg-stalkers.html
  33. http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmenaku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  34. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  35. http://ainchocolate-ainnurafiffah.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  36. http://senyumangadisgerimis.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  37. http://mucuxmellow.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  38. http://ciputchiapp.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  39. http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-di-skodeng-abg-stalker.html
  40. http://dayu4myself.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  41. http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  42. http://cakapandtalk.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-oleh-abg.html
  43. http://pwincearabtitow.blogspot.com/2011/07/segmensaya-ingin-diskodeng-abang.html
  44. http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  45. http://mynameismryna.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abang.html
  46. http://aimifiqa.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  47. http://makikochan.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  48. http://naklempang.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  49. http://pimpintangan.blogspot.com/2011/07/aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html
  50. http://ceritabutang.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html


Abg akn terjah sehari 4,5blog la k.Setakat hrni da 9blog abg skodeng.Muntah bc byk entri..hehe ^^ Ikut turn le.Dun wory,cpt atau lmbt abg ttp akn dtg skodeng korg yg join ni.sbb abg kn Abang. :D


Psstt**Abg harap sgt korg pki la pop up komen box.so senang le ckit abg nk komen.Maklum la tenet pun cm siput ghonde.yg x sempat join tggu PART 2.

So pd yg x lebat abg komen tu fhm2 je la..maybe byk kesukaran nk komen entri korg yg lmbt nau nk loading tu.sbb x pakai pop up komen box spe srh.

Babai! ;)

SEGMEN: Aku ingin diSkodeng Abg Stalker

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


UPDATE!


Ingatkn x ramai yg sudi join,skli tgk x smpai 1hr da bertiti dtg.Err..rr..jd nya abg terpaksa buat by part la ek.Ni kira PART 1.


Part 1 ada 50 blogger..skrg da ada 46org.so tgl 4org lg utk diterjah dlm bulan Julai.


Yg x sempat nk join tu tggu je la Part 2 nti k.Bulan ogos le,ramadhan al mubarak~


Tepek banner abg yg kacak dan link ke blog buruk abg ni
(kli banner tuk cilok)

Buat tajuk entry "SEGMEN: Aku ingin diSkodeng Abg Stalker"


DROP LINK KORG YG JOIN KT KOMEN BOX bkn shoutbox syg~


Abg akn mula skodeng ikut suka hati abg bila2 je pun bole.


psst**dlm 2hr ni abg x update apa2 n x bls prtnyaan korg kt shoutbox.sory ye..Abg nk bercuti kjp la.mud x elok.cuma abg serang hendap je.abg skodeng diam2.k,babai!

Blogger mn plk ni..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Ada la 1hr tu lepak2 kt melaka..dataran pahlawan.skli ntah mcm mn ada plk sorg awek ni duk usha2 guwa dr jauh.Bt x tahu je la..mke palat lak kn.hahaha..*bejet je tu*


Awek: Abg stalker eh?


Abg kacak: err....spe tu?slh org ni..


Awek: Hidung sama je mcm kt blog abg stalker.


Abg kacak: Tp sy bkn blogger,sory..slh org r dik.k r..bai..**mke ketat je ni


Awek: Jp2,nk amik gmbr jp la..bole?-bt senyum kambing


Abg kacak: err..em,ok..tp sy xnk full pic eh.(smbil malu2 hamster)**nsb baik ko cun.wawawaaa ;))


Akhirnya jd la mke cmni....
(PIC NOT AVAILABLE_NK JAGA HATI BINI)

hidung guwa mahal bai..letak pic separuh2 pun org blh kenal.Aishh....pasni x pyh masuk contest ltk2 pic ni la.Biar low profile!xde privacy org tegur2 kt luar.Malu!

psst**lpe lak nk tny awek ni apa nm blog dia.x pnh tgk pun!yg p sengal nya dia amik pic tp pki hp mahal abg.hahaha ..bgs le..xde la gosip berterbangan.

-ni klu bini tgk ni,mampos perang dunia ke4-

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat