Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, August 7, 2011

Whats wrong wif me =='

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Apa ke hal nya dgn abg ni..korg pnh dgr kn lagu Ahmad-Arora Salwa?ok..lagu ni xde kne mengena dgn nm abg,sbb nm abg ada Muhd,bkn Ahmad.


Serius 1st time dgr rs nk pffftt*** apa pny lagu la.Then terjadi la satu peristiwa ni..biar la rahsia.Sbb kn peristiwa tu lg la abg berbulu dgn nm Ahmad ni.Lagu ni lg yg jd mangsanya.Korg yg ada nm Ahmad jgn la risau plk..abg x de masalah dgn korg pun kn.


Tp...lately ble abg skodeng je blog awek comel ni,mst lagu Ahmad ni yg berkumandang kt radio era yg dia psg kt blog.perghh...berbulu2 telinga guwa.Dan...betul la org ckp,jgn membenci nti kita menyukai.

Abg duk syok dgr lagu ni skrg.Bkn krn lirik lagu ok,bulu tetap bulu!tp adakah krn suara dia yg menggoda seolah2 memanggil2 kejantananku yg keliaran?owh..tidak mungkin!


Alahai Arora Salwa..knp bt abg cmni sygss~pki la elok2.merana hati guwa..rela dicucuk2 garfu.T_T

[Pic x bole ditygkn,seksi..nti abg dpt dosa sebar dosa]

bulan puasa mmg x leh tgk,berdarah berbola mata.

xpe,abg x dulik even siku dia x secantik siku abg.Abg da tertgkap leleh dgr suara dia.Klu mengaji mst lagi sdp kn. :)

Adik2,Bulan Puasa nti jaga la penglihatan dan perlakuan kita.Wahai gadis2,peribadi korg pelihara baik2.Dosa ttp dosa.Jejaka2 tampan,jaga mata kita ok.Selamat Berpuasa! ;)

psst**Owh,pic baby kt entri b4 bkn ank abg ye.Tp ank buah.Abg bujang lg :D

55 comments:

TeAqArH said...

hehehe....jage2 la penglihatan..pmpn2 kat luar sane jgn pakai seksi2//sian kt kaum adam ni hah...selamat menyambut ramdahan yer..^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

hahahaha..fuh mengancam poster tuh.. nih kompem abg bedarah hidung nengok nyer nih.. hahahaha:) abg, jom skodeng sini jap..:)
KLIK DISINI

fatin syahirah :) said...

arora salwa tu bekas polis tu. gila lah. haha. hot mehh polis nih. haha. ingatkan dalam filem drama je polis perempuan cun cun

*ehh, kenapa comment aku seperti aku seorang jantan ? ohh, tidakkk. HAHAHA

Bitter said...

perghhh..last caption tuh takut ye banggg? kang tak laku pulak kalau cakap anak sendiri..kehkeh

MAISHARAH said...

haahaa..~slmat berpose abg!!

izfanora said...

jgn publish..

hahaha..abg, za belum nk kawin lg lah.. tggu hbs bljr tahun nie. :)

abg sihat hr nie?

anismelon said...

tak silap dye nie polis kan..terbeliak bijik mata polis tengok..haish..

mase anis mula dgr pn anis cakap lagu nie ngarot2..tp skang dah tersangkut..weee

iPai said...

nasihat yang menarik bro ..


bab siku tuh, aku baru perasan .. hahahaha, tajam sungguh ..


n memang betul, berbulu2, nanti tersuka lagu tuh .. uhuhuh


aku geli2 skit dgr lagu ni .. seram sejuk je rasa ..

iPai said...

dah dapat msg bro .. di harap bro akan baik2 saja nanti ..

7 Ogos ada perang ape ? masuk pembedahan ke ? apa2 pun moga bro stalker kembali sehat ye ..

Aisyah Aina said...

haha...lagu ni best....suara dia memang menggoda la :D

ir yien 9897 said...

hahaha.. setuju dengan abang :)

jaga pakaian,tp bukan bulan puasa jer.tapi selamanya :)

kotak bulat said...

hehehe...control mata tu... :P

p/s : oo..teknik md zin..dekt sgt la tu..

Dalin said...

sempat lagi promote diri sendiri.. hehehe..

izaLis™ said...

eh...abg stalker ! whats wrong with you? hehe...

anismelon said...

hahaha...anis baru nak cakap yg blog abg je blog lelaki yg ikut suke abg na tulis ape..hehe..anis lg suke blog cm abg nie..umum..sume leh cerite..tak serius sangat.haaa..baru best..

muka mintak pelempang konon..hahaha..abg hot lah..toh sal ramai org syg..

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hehe..same2 la kita jaga bebola mata yek abg~ hehe

Miz Novexx said...

anti betul lagu Ahmad ni, terserlah kegedikan hahaha ;(

Acik said...

ouwh, bahaya nih! :)

Asyila Zainuddin said...

dh lama xdgr radio.. xtau lagu baru.. haha.. ketinggalan zaman sungguh..

Wanie said...

hehehe..pakwe wanie suke kot lagu ahmad ni..wanie penah dengar sekali 2 je..macam besa je lagunye..huhu

seksi gile minah ni ye..tak posa pn kena jage mata abg, jangan tunggu posa je :P

cik wanie Lovela (CWL) said...

tak kenal pon dia..dia nakpopular lah tu..amboi senelom pose round dulu nahik3

Suhazli said...

so jangan letak gambar apa2..sama2 kita jaga percakapan dlm blog nanti..huhu

✿ cik pieQa ✿ said...

abg stalker lepas ni tukar nama la. abg stalker change to ahmad stalker. nice ape. hehe :)

A i n n u r A f i f f a h said...

sedap lagi suara ain. :D

artis baru ek die ni?

xkenai pun. hahaha. :D

Aemy Shamy said...

Amboi, amboi....x boleh tgk & dengar lama2 tu...next week dah puasa..hehe..
X pernah dengar pula lagu dia, jarang dengar radio lately..huhu..

EYFAalias said...

tak sabar nak puasa. hehe. jom buka puasa sesama bang! :D

PinKy MoMMa said...

cekci bukan guys suka tgk ke hahaha..
tak mo..tak mo mata kena puasa gak nnt :)

slmt berpuasa dik..

merahitujambu said...

insyaALLAH..moga bulan yang mulia ni kita dpt kumpul pahala kan abang

merahitujambu said...

insyaALLAH..moga bulan yang mulia ni kita dpt kumpul pahala kan abang

Hazirah Hamid said...

saya pun baru sekali dengar lagu Ahmad tu, pelik jugak kenapa mesti Ahmad?

| cik azeya | said...

baik! same samelah jage diri masing2. huhu.

selamat berpuasa!


*lagu blog ni best (:

izfanora said...

Jgn publish

wah, komen kencang nmpak.. :P
sp orgnyer yg abg mksudkan?

saiazuan said...

slmt brpuasa... (xde kaitn ngan entry ni #LOL)


leh share entry panas malam ni?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/konspirasi-panas-duit-syiling-siri-ke-3.html

aneff.marhfiz said...

Selamat Berpuasa Abang Stalker ! :)

Monster Siti said...

elelele jaga market lettew >,< kehkehkeh!

Nurnajwa said...

Ahahaha, tangkap leleh habis dh ni XD

Hadoi la abg, lower your gaze bkn time bulan puasa jekkk. 24-7^^

zati embong said...

artis abg,pd diorg seksi2 ni bnda kecik je.huhu.

jat xsuka lagu 2.rasa leh mabuk dgr kalau tgh drive.

BloomSyaz said...

hahahahah . yeyyy ! puasa !

Nur syuhada asyiqin said...

slamat berpuasa juge :)

GnieSyazni said...

siapakah arora salwa..huhu tetinggal kapal betul la gnie ni...nak kena gugel ni

anismelon said...

abg..anis tag abg..free free join la..totop 5ogos..sebelum 7ogos hari yg abg tunggu tunggu..ape pon hope sume okek erk..

http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmenbw-sambil-tambah-follower.html

anismelon said...

abg..nak ajak abg lg nie..free free join contest anis erk..sblm 7ogos menjelma..heeee..kalo tak nak join promote kan pon jadi le..weeee..;)

Yumida said...

huhuhu..panasss tu.. bln puasa bikin bende yg sejuk2 tau..tingkatkan amalan ibadah..
slmt berpuase abg stalker!

iQa~ said...

Abg stalker, selamat berpuasa...puasa elok2..jgn emo ok..hehehe.... =D

chemay said...

chemay kadang2 segan tengok perempuan islam pakai seksi2.
:(

Tea said...

ngeh3. dah minat arrora nih. huahuahua. tea tak minat kah? bwekk. hahha,

Tea said...

jaga penglihatan bukan setakat bebola mata je berdarah nanti. hidung pun ikut sama. hahaha.

cik rama-rama said...

nme abg bukn mula dgn ahmad erk???alolo...x nk ngaku lagi...hahha

Anif Abdullah| AA said...

lagu ni kat era je aku selalu dengaq.hahak.. manja suara dia..

Namee Roslan said...

hahahahha, tapi kan saya nk muntah dengar lagu tu. macam sex maniac punya lagu je..ahmad aaahh aaahh aahhmaaad. merosakkan nama ahmad je dipangiil aaaahh aaahhh aaahhmad. saya macam nk termuntah. hahah

cipUtchiaPp said...

hahahaha..klaka lah abg nih :p

[sutera kasih] said...

baeklah, insya'Allah :)

iPai said...

bro jangan dgr lagu ni time bulan pose .. heheh

Zawifatul Aziah said...

rasanya arora salwa ni alim ms sekolah.siap masuk tilawah al-quran lagi kot..xpasti btol or x..anyway salam ziarah dari ur follower

Aimifiqa said...

lagu yang ntah pape. gedik semacam je dgr. geli pun ade lagu tu. ape ntah motif dia.

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat