Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, August 7, 2011

Blogger mn plk ni..

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Ada la 1hr tu lepak2 kt melaka..dataran pahlawan.skli ntah mcm mn ada plk sorg awek ni duk usha2 guwa dr jauh.Bt x tahu je la..mke palat lak kn.hahaha..*bejet je tu*


Awek: Abg stalker eh?


Abg kacak: err....spe tu?slh org ni..


Awek: Hidung sama je mcm kt blog abg stalker.


Abg kacak: Tp sy bkn blogger,sory..slh org r dik.k r..bai..**mke ketat je ni


Awek: Jp2,nk amik gmbr jp la..bole?-bt senyum kambing


Abg kacak: err..em,ok..tp sy xnk full pic eh.(smbil malu2 hamster)**nsb baik ko cun.wawawaaa ;))


Akhirnya jd la mke cmni....
(PIC NOT AVAILABLE_NK JAGA HATI BINI)

hidung guwa mahal bai..letak pic separuh2 pun org blh kenal.Aishh....pasni x pyh masuk contest ltk2 pic ni la.Biar low profile!xde privacy org tegur2 kt luar.Malu!

psst**lpe lak nk tny awek ni apa nm blog dia.x pnh tgk pun!yg p sengal nya dia amik pic tp pki hp mahal abg.hahaha ..bgs le..xde la gosip berterbangan.

-ni klu bini tgk ni,mampos perang dunia ke4-

50 comments:

EYFAalias said...

perghh! nak awek cun je! hahaahaha.

EYFAalias said...

"abang kacak" hahahahahahhahahaha

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

japg perang dunia bermula..hahahah..

dzafira said...

Abang Stalker femes la... Siap ada peminat nak amek gambar lagi.. hehe ;)

ame elms ! said...

fine , kat Dataran Pahlawan Melaka tu . :\

cik Dil said...

wowwww glemer nyaa diaa..
err abg, dil nak snap pic jgk..^^

*dtg jauh2 ni, dtg nak tuntut coconut shake..^^

dill said...

dikenali seantero dunia~

dill.

tikin said...

bestnye dpt jmpe abg yg jambu ni..hehehhe..alaaa...tak aci..nk jugak..lalalalalala :P

vampire's lovex said...

pehhh emmang retisssss !!! nak sain...

hahaha memang sengal..amik gambar dengan fon retiss. x blahhhh..

vampire's lovex said...

shoutbox memang sampai bila2 ke tak letak nye !!!

Amiirah-Cassan said...

hahaha senyum xperlu kata apa2 , haha

abg , mira dah tukar link download HP7 tuh , hoho , link bfore ni kan dah mira sertakan paswed dah , huhu , apape pon , link kali ni lagi bagus , hii

http://merahduniamira.blogspot.com/2011/07/download-harry-potter-and-deathly.html

Monster Siti said...

amboi amboi amboi. kemain lg abg ye. report kat kakak stalker kang aaa :D

Amiirah-Cassan said...

abang dapat bukak tak link yang mira letak skang ? huhu , BTW , mana shout box ? hhehe

echaRierie said...

hahahaha..curang..!
habaq kat bini hang nt..haha ^^V

osHin said...

nak ngadu kat akak stalker !!! hahaha

:: Into The New World :: said...

haha. hebat laa. org boleh kenal tu.
:)

nuyen said...

macam la abang ade bini . miahaha =D
*jeles*

iQa~ said...

Tringat masa uji bakat mentor utk afdlin shauki... Ade sowang peminat tu nk amik pic dia tp pakai hp afdlin...hahaha...~

Amiirah-Cassan said...

oo , haha okay2 , sok cuba lagi taw , mira ganti link lagi tuh , sbb ada kwn ckp link tuh corrupted , hee

kembalikan shout box ! haha

hana nabihah said...

haha ! sengal ar..gedik2 manje ea AS :p

Minah Blur said...

phewiittt... dah mcm artis. HAHA. nak sign boleh? hehe

Miz Novexx said...

soklan mahal, kena jawab tau!!
berapa harga hidung tu??? hehe... (^__^)V

Nurnajwa said...

Aisehhhh, malu2 kucing plak abg ni XD

Since when abg khwin ni? Ta tau ponnnnn.

Liyana Zahim said...

Wow glemer uuuu~ =D

anismelon said...

hebat..tngk hidung je pon dah leh kenal..pakai ilmu ape abg nie..share share sikit..weeee..

pppsstt..dari awl lawat blog nie tringin na tny..abg nie ade kat negare mane erk..kenape tarikh and time abg tak mcm kat mesia..cepat berjam jam and berhari hri..ke nie kelainan blog abg..hehehe..:p

Suhazli said...

eh dah ada bini ke?hahaha

Aisyah Aina said...

wah...dah femes sekarang ni ye....haha

cipUtchiaPp said...

hahahhaha..biar kakak stalker rembat abg ngan penyapu..
wahh, abg dah femes lah^^

Laila Majid said...

wahh hensemm doee abg stalker ni ghupenyeerr

muhamad hanif said...

awek tu, mcm gua kenal je ?



AHAHAHHAHAHAHAHA,

TeAqArH said...

report bini abg..hahaha..
dah jd retis skrg..

Tea said...

haha. amik gmb tp xtny nama. sengal seyh abg ni. =.=

Tea said...

klw tea jgn harap nk tegur. wt bodo sudeh, malu seyhhhh! xDD

iPai said...

gila cun siot .. hahaha

aku sendiri pon tak leh cam ko r bro .. muka ko tak full .. cam ne laa awek tuh leh cam .. mesti dia stalk ko ni .. hahaha

CWL wanie LovelA said...

haha perang tu wani sugest guna lah bom atom ke nuclear ke ahakz

deeya said...

pergh ! giler kerek abang nie kan ta ngaku blogger .. bajet rettis lettuw ! huhuu ~

siti kektus said...

haha. p kabur kan mata tu, macam lah orang lain tak dapat cam. :p


lain kali tampal muka anuar zain ke, faizal tahir ke. hehe :p

dAyAnA. ヅ said...

haha .. klako je :P

Asyila Zainuddin said...

wahh.. femes die.. kalah fatin liyana kang.. ngee.. :pp

Abang Stalker said...

EYFA:
maceh le ye..xde upah :P

NUYUI:
hahaha..xkn pny. :P

DZAFIRA:
x pemes,blogger tu yg menggigau. :D

AME:
jgn majuk!nti le ada rezeki kita jmp lak k. ;)

CIK DILL:
bak cni no acc,nti abg kirim duit bli coconut shake+gmbau pasport.hee ;D

DILL:
idok le teman begitu pemes..:)

TIKIN:
berdoa le moga2 1hr nti trjmp abg.kuang3 :P

VL:
haha..awek tu le,ada ke pki hp abg.xde retis mn..awk tu yg retis. ;)

AMIRAH:
owh thanks.. ;) nti abg recheck k.

MONSTER:
abg da report dlu.weekkk ;P

ECHA:
abg belum kwin la nakk..ahaha ;))

OSHIN:
ngadu le! :P bf dia pny la baikkk.hee

INTO THE WORLD:
nsb dia baik je tu..org lain x kenal pun. :D

NUYEN:
ada la..bini tergantung lg.hahah..jeles? :P

IQA:
sama depa ni..yg afdlin tu laki kn?yg ni awek dia kot.haha ;P

HANA:
yele..bkn selalu.eh x gtl2 ok.abg kn pemalu..;D

MB:
nk kt mn tu ye?meh abg sign kt shawl awk.hehe

MN:
mahalnya soalan!!! o.O err...x ternilai hrganya nakk. ;D

NAJWA:
eh dik,abg kn pemalu..x taw ke?cian..kwin sejak dlm perut lg.wawawaa ;))

LIYANA ZAHIM:
mn ada glemer..sdh ada le,seketui je yg knl.lain la awk tu,penulis novel. :)

ANIS:
HAHAHAH...negara mn ek?ha..itu rahsia.abg mcm salleh yakob le kot,ilmu kt hidung. ;D

SUHAZLI:
ops..abg bujang la dik. :)

AISYAH AINA:
mn ada pemes..seketui je pun dik oi.tu pun myb dia 'slg org'.hehe

CIPUTCHIAP:
xde femes..xde org knl pun..dia belai abg lg ada la. :P

LAILA:
ler..bru nk thu ke?wawawaaa ;))biasa je la!x kacak.

ANEP:
awek lu la kot.sory,guwa x rembat.hahaha ;))

TEAQARH:
report akn diterima 2thn lg ye.lps abg da berbini.kuang3 ;P

TEA:
abg x smpai hati nak,abg bt mke palat pun dia masih nk amik gmbr dgn abg.xblh bt apa la. ;D

IPAI:
aku rs skodeng aku 25jam sehari.haha ;D

CWL:
perang kasih sayang.. :P

DEEYA:
ish3..abg malu la nk ngaku.mls nk ckp2 dgn prmpn. :D

KEKTUS:
dpt cam ke?hahaha.cam hero tamil ek. :P

DAYANA:
;D gigau siang hr.

ASYILA:
xde maknanya la..fatin liyana tu gajah..abg ni cm semut je kecik. :D

izfanora said...

ada ke patut wat muka gitu.. isy.. isy..

iPai said...

uhuh 25 jam tuh .. hahah

izfanora said...

kihkihkih.. :P dan2 ckp xkahwin lg abg stalker nie.. statement kt entry takut perang dunia ke 4.. LOL.. :P

Izyan Masri said...

HAHA.TU DIAA.ABANG STALKER KITA FAMOUS KAT MELAKA.NI YANG NAK BERGAMBAR JUGAK NI.KIHKIH :D

Anif Abdullah| AA said...

wah cun gituuuu.haha

faridah nazurah said...

untunglah orang hot :)

Wanie said...

sy la awek tu..:D
sampai ati tak kenal..:(

misszra said...

skrg AS blogger tp mengaku bkn blogger..nt dh kwin mengaku blm kwin..aduhh..risaunye akk.. akk isytihar perang dingin...

iPai said...

aiyok .. bini dah merajuk ...

TeAqArH said...

sempat2 tgk pic..hehehe..jage hati bini tu..^_^

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat