Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, August 7, 2011

Pink tu macho,yg hancur tu kau!

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..

Sehari x merapu x sah le..rs hidup ni x lgkp.Ckup le smlm hati da lembut2 cm gula kapas.Abg pun x brp ske nk bt enri 'sentap hati mak nak'.Ni bkn mak jemmah.Ramai tny,"Abg stalker ske pink ke?" mak ai..muntah da aku dgr.Jom le tny survey~

Kali ni no more tips,tp research.Lelaki vs Pink:
1. Mostly lelaki yg lembut2 je ske pink.x kira la lembut tang mn.Tp klu lembut tang tutttt...x termasuk ek.haha..x dapek den nk nolong.Bwk2 le g berubat.*abg stalker x trmasuk ok.boboi abg sht! :P

2. Lelaki yg bajet macho,pdhal mke cm pecah rmh,tp dia ttp nk pki pink.sbb?x dpt diketahui.myb awek dia kata "baby pki pink comey lerr".dan2 je dia ske pink.lps clash,no more pink.

3. Lelaki yg berhati lembut..hehe.ok,abg trmasuk dlm golongan ini ye adik2 dan kakak sume.Lembut hati xpe,jgn lembut fizikal -..- guwa keras ni,nk keras lg tggu le mlm pertama nti.hahaha..*ko bdk2 apa thu.

4. Jenis yg manja dan duduk celah kelengkang mak.Mgkn masa dia kck dia x puas,so smpai ke besau duk dlm kain lg.Kesian mak dia,smpai menetas kain.Mengikut kajian sdri dan pengalaman lelaki cmni ske pink.sbb terlebih kasih syg.

5. Jenis yg kuat terpengaruh.Ble tgk shaheizy sam pki pink,dia pun nk jgk.Si sam tu putih mcm abg xpe le kn.ni kulit cm arang,lg mau ikut le.xpe la,asalkn dia bahgia..ko kesah apa?

6. xde pilihan lain lg da.mgkn ni jns lelaki yg malas nk basuh baju.pki jeans pun smpai da tumbuh cendawan,lumut bru sedau nk cuci.so last choice,mgkn bju yg tgl dlm almari tgl wrna pink je.tu pun ex-gal yg blikn dlu.sebat je la kn.pun bole~

7. Buta warna kot.dia x thu bju tu wrna apa.main sarung je..so trpksa la suka atau duka,pink juga yg dipakai.yg ni secara x sengaja la kn.bkn kehendak sdri.apa pun x bole.

8. Mamat yg bajet dan perasan comel ble pki pink.Kdg2 abg pun terperasaan jgk.Tp klu betul cute xpe la kn. *baik punyer cover.

9. Terpaksa pakai sbb uniform kje wrna pink.klu prmpn pki comel le.kilang kt area rmh abg ni bju diorg wrna pink+biru.yg x tahan tu ble mat bangla pki.sgt menyerlah..*_* pening pale tgk.

10. Ble org bg xkn nk tolak rezeki.Bukak2 hadiah tgk dpt jam swatch kaler pink.sbb awek ko tu ske pink,dia bantai kasi ko pink jgk.klu x pki kang ngajuk,so trpksa tebalkn mke yg da sememangnya tebal pki jam tu.

Byk lg sbnrnya..tp ckup r 10 kn.kang ko bosan lak bc.xpun abg kne baling selipar.klu pkwe ko ske pink,biau le dia..even nmpk serabut.asalkn dia bahgia.ok,babai!
Yoyo

34 comments:

iKhRam said...

teringat masa tahun 2006
lelaki dan t shirt pink tak meluas lg..

dan saya la satu2nya budak lelaki maktab yg memakai t shirt pink..
gempar kot satu batch, aku lelaki bert-shirt pink tu.. hahaha

sekarang
amik ko.. berlambak2 kot lelaki pakai bju pink..

TeAqArH said...

hahaha...cute ape laki pkai wana pink..tp kene la soft pink..tolong la jgn pakai striking pink..muntah hijau tgknye...
tp lau nak gaya pun wana pink ni,si jejaka,kene la depend dgn kulit korg tu..lau x,sian wana pink tu..^_^

nsib baek tqah x minat pink..^_^

FaTinFiRDaUs said...

ok apa lelaki suka pink.. :)

CiNtA SuFi said...

tibe teringat sum1 yang KN kenal, suke pakai wane pink (laki okay...hehe)...KN ckp tak seswai ngn die...esok nyer, die pakai jugak...ah yeeee...tak dengo kate langsung...hehehe

PinKy MoMMa said...

x kisah pun lelaki boleh je pakai pink..ok per..cuma mentality kita dah set pink hnya utk ppuan..dan lelaki pkai pink tu lelaki lembut..

tu smua mitos zaman tok nenek..ni zaman modern ekekeke...hidup pink!

EZAN IDMA said...

ahaha suke tgok lelaki pakai pink.

tak jambu tp semart!

My MiRa said...

tak suek la lagu nih...sedih...sob sob hehehhe sebenarnye suke..tapi yang tak suke tuh wat mira sedih hehehe...eh lelaki ngn pink sweet ape..mira suke

Aman Ibrahim said...

dulu laki2 mmg elergic pink, takut nak pakai, sekarang ada ramai berlambak, kalau confident, pakai jer la haha..

hidup nih warna warni~ try semua kaler kalau berkenan di hati

EYFAalias said...

ahhahaa. cute apa laki pakai pink? tp jangan la pink sgt. pink yang warna xpenak sgt, huhu

cik aisha said...

haha....terbaek punya alasan untuk memakai pink kaler...
ala skang da xkisah laki pakai pink pon...sesekali bertukar selera warna pe slhnye,jgn tetiap ari nak pinky lak...2 melampau.

Asyila Zainuddin said...

tergelak besar bile bayangkan mat bangla pakai baju pink.. hahahaha..

Abang Stalker said...

IKRAM: kira 1st pinky guy la ni?haha.ok le tu.mke ko pun ala2 jambu beb. ;D

TEAQAH: ehem..nsb baik kulit abg x brp nk gelap. :P pki pekat2 pun ok kot.

FATIN: Daus ske x?nti kwin bole pki tema pink. ;)

CINTA SUFI: Itu tnda nya dia perasan cute.hahaha..xpe la klu betul pun kn. ;)

KAK DIYA: yup,hidup pink!haha.encik papa pki pink jgk ek. ^^

EZAN: thanks..sy thu sy seMMart ble pki pink ;)) HAHA

MIRA: nti cri la laki yg kulit ala2 jambu gk.ske pink kn?hihi..btw,lagu ni byk mkna :)

AMAN: yup,betul la tu.sweet apa pki pink kn.lelaki pun berhak pki apa je. :)boxer pun nk pink. :P

EYFA: yola..luar dlm nk pink jgk la cmni.haha

AISYA: bole x hr2 abg pki pinky?hahaha..bju sume pink. :P

ASYILA: Thu xpe,abg trgelak tgk.pastu kt ketiak basah.weekkk :P ingt sweet le tu,sweat!

Aman Ibrahim said...

haha boxer kalau pink pown x kisah~ x da sapa nak tengok..

ATENNsuhaimi said...

oke je kalau laki pakai kaler pink . (=

Cik Mira said...

dak ady tak suka dan tak penah pakai pink time kuar ngan dia. hahaa

osHin said...

tngok jugak la sesuai ke tak ngan kulit hihi

singgah sini...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/segmen-bw-dan-list-link.html

A N E F F said...

alaaa kalau pakai baju pink , x semestinya dia suke pink kannn ..

cool ape laki pakai pink TAPI tgk kler kulit laa ye ^^,

kalau kacak putih bergaya dan bermutu mcm abang stalker , sesuai laaa sgt . lalalalala ~

Cik Michiko said...

huuuyyyh . . . ABAG DOMOK ! ape kate nanti abang try pakai baju PINK pulak . . . blog pon dah warne pink kan . . huaahhaaha . . . MUKE je GANAS ! dalam hati ADA TAMAN deeer . . . . hihihih

bila dah pakai baju pink tuuu . . . silalh UPLOAD n share with us i n this blog . . hihihih . . .

ni adk cabar abang . . . hahahaha . . .

kita LIHAT kejambuan si abg DOMOK . . :P

btw . . :) tenx for ur support . . . it makes me better . . :)

PinKy MoMMa said...

encit papa pakai lepas di paksa kahkahkah ;D

apa daaa tak sporting tau ;p

misszra said...

abang stalker nk set kwin dia kaler pink..dr baju dari pelamin, hantaran sampai alas meja sume..:) besides, pink n hijau adalah warna kesukaan rasullullah.

misszra said...

huhu...lgu abg staker..mst ingt kt someone neh...lgu nk minta dia
kembali je..?:)

Miz Novexx said...

pakai la pink untuk kesejahteraan bersama

siti kektus said...

biarlah laki tu dah minat kaler pink, takkan nak halang, ekekeke, ;)

cipUtchiaPp said...

laki jambu p0n oke juge :D

Bella Bell said...

errr. baru 1st time masuk blog abang stalker ni.. dah cakap pasal lelaki dan pink.. heheeeh!!~

saya suka tengok lelaki pakai baju pink.. sebab nampak comel.. huhuu!!~

kawan saya yang lelaki pon ada gak suka pakai baju pink.. tapi tak lembut pon.. macho je.. hahaha!!~



^^

iPai said...

pink lawa .. tp aku rasa kulit aku tak sesuai .. wahahah

Izzaty Ishak said...

HAHAHAHA. Tak de masalah la lelaki pakai warna pink. Macho je zaty tengok. Hehe

cik rama-rama said...

"ntah macho jer laki pky pink, kalo tgk mcm macha tu x tak taw lar..
= =".. korang sibuk aper abg pky pink, abg kan encem, bergaya, mutu, keunggulan dan yg pling pnting abg PUTIH" kata abg stalker kpd cik rama2.

sory sy trpkse bocorkan rhsia abg.. babai.. = ="

Cik Purple said...

hahaha~~dah tegulin gulin cpbce entri abg stalker nih.. adeeeii..:D

Miz Novexx said...

pak cik stalker peminat kaler pink... :P

Tea said...

hahaha.. seronok seyh,, psst pakwe tea suka pink.. err aaa.. pelik x? -..-
abg stalker xnk join pakwe tea ke? HAHAHA.

budak ice said...

laki bleh je nk pakai pink..tp jgn le selalu sgt..nti kang unsur2 lembut kaler pink tu myerap lam badan..kang susah nt..cian bakal bini hang..hhahaha ~ ;P

Echin Nadiossa said...

sekarang laki pakai pink pun sweet.HAHA.

izfanora said...

terlalu banyak pertikaian yg dibuat pasal warna.. apa salahnya? tiada yang salah kerana itu hanya warna..

nabi sendiri suka warna pink. kenapa? sebab warna pink melambangkan kesihatan. org yg ckp tue tak tahu sejarah. huh.

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat