Selamat Datang di Zon Kaki Skodeng.Selamat Menyekodeng :)

Sunday, August 7, 2011

Day 1 - Your Facebook profile photo

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..


Jgn x ingt..hehe.Ni profile pic muka buku abg.FB ni adalah private n limited utk org trtentu je.Tunggu abg dpt hidayah bru abg bukak tuk korg eh.*bajet artis plk kn*.Hado cm badan Seth Tan x?hahaha..terlebih plk.
Leaf

18 comments:

PinKy MoMMa said...

adik stalker..kalau agak2 akak tembun ni add..kamu nak approve tak hakhakhak..adoii nak jadi seth tan pulok dia..

eh xpe cweetttt ;)

tak sabar nak tggu entry slps ni..sbb lg byk gbr kan ;)

kuah kacang said...

aku sure sampai hari ke 10 gamba yang adoo sume badan, kaki, and muke dari tepi, .. HAHA..

tikin said...

huhu...saspen ni nk tau gmbr2 seturusnya..tp rase2 semua gmbr xnmpak muke kot..hehehhee

Farahiyah Smart said...

ni mmg da gaya permata dlm bekas tertutup...:)

ciksukasuki said...

ahaahaa...badan taff..hahahaha..

EYFAalias said...

perghhh. badan dia ketul2 lah! piweetttt! :p

Cik Mira said...

hahaha den dah koba da :P

misszra said...

eh..abang...perut terserlah...:D

Cik Michiko said...

eceh2 . . . abg stalker nie . . hehehe . . SETH TAN . . . semlm dye berLAKON kat KL GANGSTER oooo . . . hahahaha . . . abg ada fight tak dalm ituuu cerita . . . hehehehe

Dianaa said...

DP pun tk tunjuk muka? Pergh! Misteri betul abg stalker ni. Haha

A M E ! said...

waaa . dah mule dah . ;) day 1 , mari ikut sama sama kira dengan ame till day 10 . ;)

EimaruSi|ence™ said...

ima ade tag abg.hehehe

http://eimarusilence.blogspot.com/2011/06/segmen-nih-dijalankan-oleh-mr-syaimz.html

RaNiA said...

P&C..hahaha

cik rama-rama said...

sy brani bet, yang abg tak kan dedahkan identiti abg..wakakaka

Cik Nyna said...

biasanya org yang tak buh muka kat PP facebook dia mesti hensem . * ni mesti hensem la tuh. kembang sikit2 dah la ;p

Abang Stalker said...

MISSZRA: buncet2 pun laki spe kn..haha ^_^

EZAN IDMA said...

wah abg ni tuff la. haha

iPai said...

kasi laa tau .. kasi laa tau .. heheh

 

Copyright © 2013 | AbangStalker | Design by Cik Bulat